283

Анонимен

преди 6 години

Неуспелия...мързелив...и страхлив *** оправдава собствената си мизерия с родолюПство. Друго не му и остава!Този същия - дето вдига вой до небесата, че заплатата не му стига...децата му гладуват...тегли бързи кредити...врещи срещу тези за които е гласувал...и плюе разкошните български пенсии...здравеопазването...топлофикацията..цените на тока!Мрънкалник...но в теми като тази се сеща , че е родолюПец..И в Банско природата е хубава..

282

Анонимен

преди 6 години

Вятърът смени посоката си: Младите се връщат в България! Изучени българи избират София вместо Силициевата долина...Тази лъжа взеха да ни я пробутваат тук всеки месец?Не мога да разбера това упорство.Тук много лъжи ни пробутват, но те най-често са платени от американската пропаганда. Не вярвам и за тази лъжа да са им дали пари.Сигурно някой чиновник се напъва да изкара желаното за реално.

281

Съвет

преди 6 години

До Дойчин 210 Абе Дойчине , що ти трябваше да кажеш че си най калпавия от целия випуск. Бъди по скромен.

280

Дортмунд

преди 6 години

Аз съм бачкатор,имам и померан!карам мерцедес!ям като невидял-пуша и имам даже и интернет!децата докато кихнат и лекарствата ми идат до вратата,знам че докато пресичат някои джигит няма ги отнесе,ей тези прости удоволствия как да зарежа и да се върна!иначе и аз обичам наще планини зелени!

279

Анонимен

преди 6 години

понеделнишки бози на дежурния екип! само като прочетеш името на автора, а този никога не може да те подведе - "Изучени българи избират София вместо Силициевата долина" - тая финансистка ко ше праи там??? кисело било гроздето! FAKE NEWS!

278

Анонимен

преди 6 години

Не си мислете че на нас в чужбина ни е лесно . На мой колега българин,който е в Лондон от 18 години, дъщеря му се омъжи за арабин,прие го много тежко.И ние жертваме много живеейки в чужбина.

277

Анонимен

преди 6 години

Koректното заглавие:"Вятърът смени посоката си: Младите се връщат в България! Ама друг път!"

276

до 301

преди 6 години

Колега не му обръщай внимание на чикагския шут - гладна въшкa се насмукала..и на чело излязла!Утре ще пише, че живее в Бевърли Хилс!

275

ss

преди 6 години

а да не забравя, че гледам статса за чикаго 77% са черни 17% са испано, белите жертви са 1.8% , ае със здраве!

274

Анонимен

преди 6 години

А дано,ама надали.

273

Анонимен

преди 6 години

Това че изчезваме като нация е от атеизъм на българите. Ако хората бяха истински християни,нямаше да отдават такова значение на парите и кариерата,на емигрирането и щяхме да се запазим.

272

ХА ХА ХА ХА

преди 6 години

ОТДАВНА НЕ СЕ БЯХ СМЯЛ ТАКА, ГОЛЯМ ВИЦ Е ТОВА... СИГУРНО МЛАДИТЕ СА СЕ ПРИБРАЛИ ОТ ГЕРМАНИЯ...ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ И СЕГА ОБРАТНО...ХА..ХА..ХА , ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМЕ...ЕЛА ГО РАЗПРАВЯЙ ТОВА В КВАРТАЛНОТО КАФЕНЕ ДЕТО СУТРИН ВЕЧЕ Е ПРАЗНО, СЛЕД КАТО МИНАЛИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ МЯСТО НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ НАМЕРИ...ИЛИ В МАГАЗИНА ДЕТО РАБОТИ ЖЕНА МИ И ДНЕС ПОРЪЧАХА 120 ХЛЯБА ВМЕСТО 500 .... АЙ СИКТИР ...ВЪРНАЛИ СЕ

271

Анонимен

преди 6 години

Няма емигрант, който да не тъжи за родители и родна къща, но чувството за самосъхранение е по-силно. Преди 20 години на родната ми улица живееха над 80 човека, а днес по малко от 20! Останали са само възрастни и роми. Аз как да се впиша?

270

капка в морето

преди 6 години

До АнонименНа фона на 3 милиона емигранти................................мижи да те лъже!

269

137

преди 6 години

До 281А като оснанеш до тях с кокво ще им помогнеш? Със синовна обич? Тя не лекува, не храни и не плаща сметки. Ще закопаеш себе си и ще обречеш децата си. А родителите ти няма и са разберат какво и колко си пожертвал.

268

до 273

преди 6 години

както има разлика между бачкатор на 1000 лв и програмист на 10 000лв, такава е и разликата между теб и мен.. минимумбалканският ти предразсъдък не може да приеме, че има по-умни, по-стойностни и по-креативни хора от тебе, нали?

267

ss

преди 6 години

аз се върнах, постоях да направя стаж в IT и сега заминавам пак, да поживея в нормална държава.........за съжаление в БГ манталитета на хората не се променя на йота, и това е пречка за развите на цялъта държава, като си млад не ти пречи, но като поодъртееш и ти се роди дете почваш да се замисляш има ли смисъл да седиш, въпреки че взимаш няколко "средни заплати"

266

до 283

преди 6 години

***,аз живея в Чикаго, където стават 1000 убийства на година.И това е един град!

265

до 273

преди 6 години

различните хора имат различни възможности и интелект. Ако ти цъка мозъчето и не миеш чинии, не си обикновен бачкатор - нещата се случват.Въпросът е, че в България бях пресиран от администрация, бюрократщина, *** на всички възможно нива. Убиха ми желанието да си плащат осигуровки и да работя за България. Знаеш ли отидох до болницата веднъж за 10 години и трябваше да плащам! А какво стана с парите ми, които внасях 10 години? България я упрявлявана от безмозъчни тапири.. като електората с

264

Анонимен

преди 6 години

Някой завършил медицина , инженер , физик да се е върнал .. Връщат се негодници - Икономисти измамници , такива не са нужни на никоя държава , а още по-малко на България.. Икономиката ще я вдигнат инженерите , а не икономистите. Икономистите вредни за икономиката.