468

Анонимен

преди 6 години

Нещо няма логика тук.Ако ще се самоубива защо убива свидетелите???

467

Анонимен

преди 6 години

Очакваме отговор на въпроса кой елиминира цяло семейство барабар с кучето им.

466

Зрител

преди 6 години

Очакваме следващия филм на ГЕРБ ПИКЧЪРС

465

Анонимен

преди 6 години

Да беше битово убийство, да се драсне клечката и да изгорят всички вътре. На това терминът си е показно убийство. А именно - да се види кой как е убит. И да се помни.

464

Нов

преди 6 години

Ако това е истинският убиец не възразявам, че случаят приключва така. Дали се е застрелял, дали са му помогнали няма значение. Наказанието трябва да е веднага и адекватно на престъплението. Но някак не вярвам на изявленията на властта

463

1

преди 6 години

Секретарката Нина, след като е изпълнила служебните си дела за деня, а именно да се грижи кайсиите на главния секретар да са винаги празни за по-спокойна глава и да не му треперят ръцете докато дава интервюта и лъже най-безочливо, решила явно да заработи някой друг лев, като се опитва да го играе контра в коментарите да замаже поне малко положението. И като всяка друга безсмислена жена, е твърде зле да разбере, че само се излага

462

Анонимен

преди 6 години

В постановки е трудно да участват кучета....

461

Ах,ааах,

преди 6 години

Дали герберите не го самоубиха? Ееех,какво ли ще излезе след тях,майко милааа.

460

Анонимен

преди 6 години

Таман да доведат кучетата и го намериха самоубит с гол в ръката пищов, да не стане грешка. На куче не можеш разчита - ще вземе да тръгне нанекъде в обратна посока, после ходи разследвай дедесета.

459

Анонимен

преди 6 години

Положението е трагично и не само защото за една седмица имаме 7 трупа + един удавен отделно от случая, а защото никой не вярва , че сме правова държава. 99% вярват че е напълно възможно да те нарочат и елеминират за нещо, което нито си направил, нито ти е хрумвало да правиш. Към този педофил жал нямам, обаче е притеснително докъде я докарахме - с какво е по-различно от комунизма, може би че МВР е по-некаъдрно сега...

458

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тия 'бързи кредити'...за 1000-2000 лв няма да утрепат 6 души. Най-мн да ги набият....стига сте шикалкавили....Колко хора има затънали в тях....Тука в тая игра става дума за много ама много пари или засегнати интереси на високо ниво.

457

Анонимен

преди 6 години

До ninaИМАЙ СИ МНЕНИЕТО , НО НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ГО НАЛАГАШ.ВСИЧКИ СМЕ ТУК СМЕ МИСЛЕЩИ ХОРА И НЕ ПОВТАРЯМЕ ТОВА, КОЕТО НИ ДИКТУВАТ МЕДИИ И ПОЛИЦИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ, КОЯТО ГИ ЗАЩИТАВАШ МНОГО РАЗПАЛЕНО!

456

Анонимен

преди 6 години

Май и тоз Росен е бил от ГЕРБ, и като е разбрал в каква патова ситуация постави любимата партия и че Бойко ще мачка таралежите с гол г*з, е решил да се самоубие..щото няма как да е - ни от съвест , ни от страх.

455

Гробокопач

преди 6 години

До ninaНинче, това не ти е да мести, легени с пране. Да мие пода, ахахахахахахахахаха... Ти мила ли си под с кръв, някога, мойто момиче? Ще ти отиде лакът на нокътченцата;))) А прала ли си гащите на мъжа си, на ръка, със селски ***? ;))) ***, мойто момиче, много има да учиш за животът в планината.

454

sid

преди 6 години

До НинаПочвам да се съмнявам вече,да не би да си била там?Защо не ни кажеш и как е мислил убиеца,малко повече доказателства ще свършат работа.Белким така помогнем на нашата куца полиция.

453

Гробокопач

преди 6 години

До ninaМасовото убийство е извършено чрез заповед на твоят кумир на мокрите сънища, Бойко Методиев Борисов. Няма Конспирация. Убиецът е ясен. Това е министър-председателят на РБ-то.

452

Гробокопач

преди 6 години

Нина не е много умна, не е и много изобретателна, затова пък е герберка. И е на менние, че сме фенове на розовите сапунки. Грешиш Нинче, тук сме такива, че, ако ти го набутаме в дивия, бързо ще поумнееш;)))

451

nina

преди 6 години

Хаха,съжалявам,ако коментарите ми те дразнят,но имам различно мнение от масата.А до този момент не прочетох нито един смислен аргумент в полза на конспирацията и против тезата,че масовото убийство е извършено от психопат.

450

до нина?

преди 6 години

И тез кървави дрехи три дни ни ги изпрал , ни ги изгорил? Щото нали вилата беше топла и компютъра включен и въобще за час-два го бяха изтървали...

449

Нов

преди 6 години

Най-гадното в цялата трагедия е, че тоя човек от 2009 год. го търсят. Кой и как го търси? Май трябва ушевите да си върнат заплатите от 2009 до сега ...