65

БГ Работодател

преди 6 години

Mързи ви да работите? Малки са ви заплатите?Бягайте в Германия, Англия бе?! Там ще ви плащат добре, ще имате много почивни дни и ще ви се усмихват.

64

Безпартиен

преди 6 години

Пълни глупости губело се по празниците. Тия 2 милиарда близо пара в кеш, която се изхарчи от 23-ти до 1-ви..... нали е влезнала в оборот. Как така е влезнала като никой не работел. Аман от глупости. Празниците са затова, да се харчи и да се почива, а обслужващия сектор основно си работи. И на нова година съм работил 3-4 пъти. Не е хава, ама докато си млад може, после, който му се работи от 20 до 5 януари да работи. Аз ще си харча парите тогава по почивки.

63

До 63

преди 6 години

Ще внесе китайци га падне ланшния сняг. Те китайците вече имат по-висок стандарт на живот в Китай, а кой пък китаец ще е луд да дойде тук и да не отиде в западна Европа?

62

Анонимен

преди 6 години

Гнусни, нагли, прости, алчни *** са нашите куфарджии, щото то бизнесмени няма в България, а само разни прости нагли комосмолци, които станаха "бизнесмени" с раздадените им куфарчета.В държавите на запад се почива повече, отколкото тук. А не се ли замислят, че са калпави организатори и мениджъри? Повечето за *** за зеле не стават и единствената им мисъл е да изстискват работниците, за да печелят повече, което има обратен ефект, ама то балъците вече свършват и ще молите за работници.

61

ДС

преди 6 години

Ама господа работете бе, работете. Ама неее, трябва да палтите двоен надник. Както е в белите държави.

60

До Работодател

преди 6 години

Ам мен точно няколко ми се обадиха да ме молят да започна при тях, затова полека с това никой не ви е молил. Молят и още как. И още повече ще молят ама да минат 1-2 годинки още - колелото се върти. Вече образованите и квалифицирани кадри си знаят цената и като им кажат смешна заплата и отиват на друго място. Чорбаджии много, не е комунизъм да те начислят някъде и колкото ти дават толкова...

59

Анонимен

преди 6 години

Ами ще напусна работа, щом ви причинявам загуби като почивам.Нема проблеми....

58

ceko

преди 6 години

Е га *** м*рши, ненаядоха се!

57

Анонимен

преди 6 години

До РаботодателС тая логика, догодина ще си внесеш китайци да ти бачкат ;)

56

Анонимен

преди 6 години

До РаботодателТуй онуй марш обратно на село бе,работодател бил хахааааааа

55

sante_dog

преди 6 години

Ако сте ***, ще мислите само за това колко пропускате да спечелите. А това, че работника се връща отпочинал с по-голяма мотивация не го броим.Ако толкова им е кеф на работодателите - нека си работят сами през празниците, ако искат и събота и неделя също. Отделно никой не им забранява да извикат работниците си в празничен ден (ама се плаща извънреден труд нали) ако ви е толкова доходоносен бизнеса...

54

Леко бе

преди 6 години

До Анонимен 48Като ти гледам правописа е по добре първо да се научиш да пишеш и после да почнеш да автоматизираш. Аман от неграмотни комлексари.

53

Banshee

преди 6 години

Предлагам да се работи и през празниците, че да са доволни работодателите и да не губят, НО проблемът ще е,че пак почиваме много. Ей, не са на ядоха...

52

Анонимен

преди 6 години

До РаботодателТи не забравяй, че балъците свършиха. Или ще се научите да си плащате на работниците, или се научете да бачкате вместо тях.А да ти напомня, че имаме и законодателство, и ГИТ (главна инспекция по труда). А те понякога даже вършат работа.

51

Анонимен

преди 6 години

Почиват единици - държавните сл, учителите и тук там някоя IT компания. Всички други работим. Така, че не ни обяснявайте глупости колко много сме били почивали. Това, че в календара тези дни са отбелязани като почивни, не е равно на почивни/неработни дни. Лично аз миналото лято имам точно една седмица отпуск през август. Сега не работихме само на 25-ти и на 1-ви. Всички знаем и усещаме реалността, а не правим прогнози.

50

Глупости

преди 6 години

Ще четем на комсомолски бастуни, като тоя глупостите, щото няма независими журналисти, които да го скастрят веднага, а само "умно" кимат на откровените му тъпотии... То бива алчност, бива, ама къде мисли, че ще отнесе всичко един ден, като се изправи пред Създаля?

49

Мар

преди 6 години

Решението е изключително просто - работа на смени, 24-часов непрекъснат работен процес. Защото ако се работи само по 8 часа на ден, се губят останалите 16!Ще се мазначат още хора- безработицата ще падне. Така всички ще са доволни - ще има работа за хората, а бизнесмените ще правят пари даже докато спят!

48

Работодател

преди 6 години

Никой не сме викали насила при нас, идвахте ли да подавате молби и да ни плачете за работа като не искате да работите по празниците напуснете има други които ще искат. Туй да не е комунизъм ще бачкате и песен ще пееете, трудът краси човека търтеи.

47

Анонимен

преди 6 години

Ми внесете си украинци, молдовци, индийци, китайци! Нали все мрънкате?Може пък те да се навият да ви работят за без пари 365 дни в годината денонощно, че вие да си изкарате за новия джип вместо за 3 месеца - за 1?

46

Работяга

преди 6 години

Аз работя сам и за себе си,вчера се върнах след 10 дни прекарани в Гърция сега ще си почина до понеделник от пътуването и почвам да работя.А,и както и да го пресмятам не съм на загуба от това.Изненадващо нали господа работодатели?