299

шматка

преди 6 години

До петТова със заключената къща сега го чувамАко е била заключена как е влязъл съседа който ги е намерилОбщо взето си чешем езиците защото има страшно много дезинформация която обърква всичко.

298

Потресен

преди 6 години

Гледам и не вярвам на очите и ушите си. Стига бе, хора - в тая държава има толкова длъжници, че ако ги изтребят до един нацията ще зачезне. Като има дълг, има и съд..който смята, че си е в правото да върви в съда, взима се каквото може да се вземе и се пляска с ръце. Потресен съм от тази свинщина, бързите кредити трябва да се закрият. Почвам да си мисля, че наистина е някаква ревност. Дали от тоя точно не се знае.....трябва да има набеден. Това престъпление е нечовешко. Още седя и немея....

297

Пет

преди 6 години

Ами прочетете началната информация- полицията е разбила вратата след обаждания че са видени през прозореца да лежат убити хора в хола .....или Пак лъжат от полицията?

296

Анонимен

преди 6 години

до 318 *** то на Белнейски истинския убиец не беше прикрит по държавна поръчка викаш? Румен Петкоффф да извикаме ли да ти разправя?

295

nina

преди 6 години

До ПетДа бе,някой ще поръча Неделчо автомонтьора от Нови Искър с къщата за 60 000 евро и старото БМВ,не само него,но и бабата,жената и децата,че и случайните гости,на Нова година ,а профи килъра ще стреля по 10 пъти в мъжа,после ще мести трупове,ще мие пода,а за финал ще скрие жената на 2 км от къщата..Това профи килър няма да го направи,а поръчката ако беше за мъжа/жената,щеше да стане чисто и тихо,на пусто място без свидетели...Няма толкова абсурдно *** мафиоти,нито профи килъри.

294

Анонимен

преди 6 години

И аз подкрепям версията на анонимен 148-----""Ето как може би е билобили са най-малко тримастава преди да се е сложила трапезататримата влизат с мъжа в къщата. той знае какви саказват му да извика сина сислучайно идва или вече е бил там бобикато пристига сина, Единия отива с жената до кладенеца където са скрити пари, дрога или каквото и да е.Взима ги. убива жената и я хвърля в кладенеца.Обажда се на другите двама и всичко приключва""

293

Анонимен

преди 6 години

ЖЕНА СИ ИМА НУЖДИ! АКО МЪЖА И Е СВЪРШВАЛ ЗА 3 СЕКУНДИ И ПОСЛЕ Е ЗАСПИВАЛ Я РАЗБИРАМ НАПЪЛНО!! ПРОБЛЕМА Е БИЛ, ЧЕ НЕ Е ИСКАЛА ДА НАПУСНЕ МЪЖА СИ И ДОМА СИ И НА ТОЯ МУ Е ПИСНАЛО!!!-------------ОБАЧЕ ЕДНО НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА!!! ИМАМЕ НАПЪЛНО ПЛАНИРАНО УБИЙСТВО ДА СЕ ИЗВЪРШИ ТОЧНО НА 31-ВИ!ВЕРСИЯТА СЪС МАФИЯТА ДЕТО Я ОТВЛИЧА ЗА ДА Я УБИЕ ДРУГАДЕ СЪЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА!ТОЯ Е УБИЕЦА НО ИМА ОЩЕ МНОГО ДЕТАЙЛИ КОИТО НЕ СА НИ ДАДЕНИ!

292

Анонимен

преди 6 години

От Бояна трябва да се направи филм по действителен случай. Ще е хит, но с някой чуждестранен режисьор, че нашите за чеееп не стават.

291

Анонимен

преди 6 години

Тоя ако беше толкоз ценен кадър за разследването нямаше да ви го показват на снимка!!!

290

Анонимен

преди 6 години

до 30 7 Бе ти *** ли си, бе? Тоя изпразва първият пълнител убивайки всички в главата и след това зарежда специално друг за да си излее гнева в тялото на Неделчо чрез цял пълнител.

289

hypocritical bastard

преди 6 години

човекът който се укрива едва ли е убиеца и вероятно вече е мъртъв . Ще го намерят самоубит някъде или уж застрелян от полицаите . Дай боже да греша ,да го хванат жив и да разкаже но едва ли . Рабодил съм доста години в системата на МВР , армията и частни фирми , знам какво говоря въпреки че конкретно за този случай не знам подробности .

288

Анонимен

преди 6 години

до 304 Ще се срине твоя свят..ако убиеш някой. Що гледаш от твоята гледна точка? Този е изнасилвал, педофилствал...Такъв изверг що го сравняваш с твоята психика?

287

Пет

преди 6 години

До Шматка- и как ще обясниш че след убийството къщата е била заключена? Много хладнокръвен тоя Афектиран криво.глед любовник...стреля Точно по убитите и Спокойно ги заключва после? И до Нина- явно много гледаш ориенталски любовни сериали...където ядосания отхвърлен любовник избива цялото семейство защото е отхвърлен от любимата си?! Тъпо...

286

Анонимен

преди 6 години

От наличната информация се разбира, че тук става въпрос за хладнокръвен килър и предварително подготвено убийството, което не се оправдава с никакви мотиви. Трагедията тук се засилва от голямото число обстоятелствени жертви - тинейджърите и бабата. Самото бягство също говори за груб план на действие.

285

;)

преди 6 години

До АнонименСтига писа глупости ,специално с тоя пистолет трябва да го убиеш от раз ,човек който стреля по 10 пъти не е човек който е уверен в това което прави

284

Анонимен

преди 6 години

версията на анонимен 148 ми се струва най-реална

283

Анонимен

преди 6 години

Тоз да не се окаже Лазар Колев 2? Активист на ГЕРБ е Неделчо. не е лесно да се цапа по партията май май...

282

Анонимен

преди 6 години

Дисковъри експертите решават 6-торно убийсто по форумите. Това не е шега работа, тинейджъри. Ходете си лягайте. Един човек с малокалибрено оръжие да влезе и да убие 5 човека, като преди това е ликвидирал още една жена, е много малко вероятно. Това не е афект - това е планирано, жестоко, страшно убийство. Ако е от ревност -в момента в който убие жената, целият му свят ще се срине, няма да хване гората да търси да убива още 5 човека...

281

шматка

преди 6 години

До 293Кой може да е толкова осведомен че да знае за връзките на жена която ги крие.До кого са били адресирани любовните бележки на Кети.Едва ли до мъжа и.Няма ли са връзка а се обясняват в любов.Освен ако няма третиТогава вече се предавам

280

Бай Иван

преди 6 години

Днеска едно,утре друго,родната милиция умее да разкрива престъпления ,колкото и да ни пази от тях ;) !!!