109

Един българин

преди 6 години

Понеже пак се "дъвчат" горките дизели, ще спомена само че наскоро имаше репортаж за автомобили "минали" на технически преглед без изобщо автомобилът да е припарил до пункта от който са му издали документите че уж бил "минал"!И каква стана тя? Така си беше при Тодор Живков, така си е и сега!Бойко ако ще и по двайсет камери да слага в пункт за ГТП - все тая!Резлутатът явно е нулев. А съм чувал че ако в София ги следят реално, то всеки може да отиде в някой провинциален селски пункт.

108

Анонимен

преди 6 години

А постоянния шум от колите или и за него не ви пука?

107

Анонимен

преди 6 години

Това което пуши на тец-а е кондензационна кула. Демек това е ВОДНА ПАРА. От изгарянто на газта, с която се загрява водата, няма почти никакво газоотделяне! Тец на природен газ, топлещ четвърт София, е по-чист от пет къщи на въглища в Драгалевци!!!!

106

Един българин

преди 6 години

До: номер 99Единствената алтернатива на фосилните горива са електрическите коли които черпят ток от фотоволтаици, тоест директно от слънцето. За да поевтинеят обаче фотоволтаичните паркове тепърва предстои революция в тази област от енергетиката. Тоест, трябва да се роди някой нов "Айнщайн", защото по днешните технологии материалите от които се правят фотоволтаичните клетки са оскъдни, трудно се намират и ще свършат бързо ако се увеличи производството на такива!

105

Кон

преди 6 години

Идеално, аз съм за. Даже за центъра да наложат само евро6+ автомобили а зареждането на магазини да е само през нощта. Време е драги съселяни (който вярва че в България има граждани просто е сляп) да спрете да тровите народа. Никой не го интересува че няма да ви е удобно да ходите на работа с рейса или метрото.

104

Анонимен

преди 6 години

Изправният дизел, с евро 4,5,6 няма проблем с екологията. Или поне не толкова голям както "оперираните", на по милион километра. Като споменавате дизелите, дръжте сметка че има огромна разлика между тях. Все едно говорим за качествен българин и швед.

103

Dido

преди 6 години

Айде пак по-вярващи и от Папата!Спрете изцяло движението в София за 3 дни и ще видите, че пак въздуха ще е мръсен!Проблеми със замърсяването на въздуха от автомобили има в градове като Франкфурт, Лондон, Мюнхен!В София проблема е от отоплението на въглища и ....гуми!!Да,трябва да има по строг контрол над автомобилите,но проблема в момента е друг!И фокуса пак се измества,защото от бай *** дето гори гуми немогат да вземат пари...а и той гласува срещу 20лв!!!

102

Един българин

преди 6 години

До: номер 99Иди мини покрай ТЕЦ "София" до гробищата и виж комините. Ама когато е студено.Нека Фандъкова първо спре ТЕЦ-овете пък после да мисли за електрическите коли "колко били екологични"!!! Да, там се правят инсталации, сяроочистка, димни газове и т.н., но пак си пушлявят.

101

Анонимен

преди 6 години

Печки на дърва и дизели бвз ФАП. Това не се хваща с газанализатор за съжаление. Най -много пушат паяците- на скрап и да купуват нови.

100

Един българин

преди 6 години

До: номер 99За теб може и Рудолф Дизел да е "невежа" и "еко-био-веган".Какво остава за останалите скромни специалисти като нас, завършили технически ВУЗ с дипломи (които не са Калинки) и пет годишно обучение.Прочее, като стана дума за заводите, откъде си мислиш че идва електроенергията за любимите ти електрически коли? ТЕЦ-овете си работят на въглища и мазут. Прочее, работили сме с колеги в ТЕЦ-ве, включително и тези в София. Знам за какво иде реч.Оттам иде токът!

99

Анонимен

преди 6 години

Хора, докато ви дУши скотският ви манталитет, нещата ще са зле! На някой си му смърдело в рейса! Ми байно, и твоята окаяна трошка на милион километра ни смърди на нас. Защо да дишаме твоята окаяност??? Ти теглиш нещата назад. Защо да се съобразяваме с изостаналите ти виждания за света?

98

Анонимен

преди 6 години

Газоанализатора е уред с който обикновено работят специално подготвени хора ако се държи на точен резултат. Иначе като му хванеш цаката показанията са в зависимост желанието на този който мери. А цялата кампания е за да се удари едно рамо на вносителите на нови коли. Поне да внасят от тези правени за бели хора а не като всичко останало -като за нас

97

Анонимен

преди 6 години

Аман от невежи еко-био-вегани с чугунени глави!Абе това биогориво как си го представяш бе?Мислиш си че тъпчеш резервоара с водорасли и караш!Ама това не е така!За преработката им е нужна колосална енергия и огромни заводи които също бълват пушеци и дим!

96

Анонимен

преди 6 години

Защо изтрихте коментара на *** номер 100, на който му било мръсно в градккия транспорт и предпочитал с трошката

95

Анонимен

преди 6 години

До 100Трябва да се намалят колите в София. Един автобус е равен на 200 автомобила по-малко по пътищата. ОК, ти си *** и са те възпитали да не се съобразяваш. Добре, ние ще поемем този товар, но ти винаги ще бъдеш селинджър за нас

94

Анонимен

преди 6 години

В къщи си имаме ОБИКНОВЕНА печка която работи чудесно с дървени *** и еко пелети.Кой ще прибере комисионната зад предлаганите "екопечки"?Това е такава глупост, каквато беше с така наречените "антени за цифрова телевизия".Няма такива антени. Има антени за дълги вълни, късовълнови антени, радио антени, телевизионни антени, на UHF, VHF, СВЧ антени и т.н."Антени за цифрова телевизия" просто НЯ-***!Аналогично "екопечки" НЯ-***! Има само комисионни...

93

Един българин

преди 6 години

До: номер 103А защо говорят тогава за биодизел? А? А Рудолф Дизел какъв двигател е измислил според теб? На какво гориво? Двигателят на Дизел е измислен да работи на растителна мазнина, тоест олио. Имаше успешни експерименти и с водорасли, с много други еко и био продукти които не замърсяват нищо!

92

Атлас

преди 6 години

Хайде да закупим Психо анализатори и да ги поставим пред общината, парламента и актуалното напоследък Банско село. Та всеки ден да сканират "способностите" за мисловна активност на населяващите тези рискови "клоаки" и който не- може да покрие интелекта на зряла *** (67%) да се спира от движение. Нека започнем със Бетон-майстора фандъкова най- напред и магистралния гуру борисофффф. Така само за ден мисловното замърсяване ще изчезне, щом твърдят че авотомобилте а не печките замърсяват........

91

Един българин

преди 6 години

"SALVESEN 1898 STEAM CAR at Bond Street - London UK" - напишете това в youtube търсачката и гледайте какво ще ви излезе. Гледайте, дивете се, чудете се и се радвайте!Един чичка пали кюмбето на печка от 1898 г., ръга вътре дърва и ***, а коминът е досущ като пернишка печка! Пуши, кълбета се вият... Фандъкова да я изпратим в Лондон - там да я вземат за кметица да ги оправи англичаните!

90

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

ората се канят до 20 години да прикючат с дизеловите двигатели, тука си мериме тиквите и буаме кръпеле и брекете у чудото за по чист въздух. себ*ме у папуасите, оправия нема да има.