16

Анонимен

преди 6 години

Андрей Райчев определя действията на Бойко във външната политика като УНИКАЛНО ПОСТИЖЕНИЕ ! - чета и не вярвам на очите си и пак чета и верно така казал.Сега чакаме коментар на Нинова !!!

15

Симо от Корница

преди 6 години

Бате Винету е най -най от всички.. ГолЕм политик! Народът му масово напуска територията, подгонен от изобилието и благоденствието, от както Баце ни изгрява от Банкя!!!Старци умират от глад, деца в нищета, млади хора се самоубиват.... Той магистрали ни строи-спирка няма! Цените се качиха с 250% , НО ТОЙ Е ГОЛЯМ!!! -бонус от 0,4% за пенсионерите... Да имат за масълце, кофичка кисело мляко и бял ляп за Коледната вечер...! Да умреш в страшни мъки, крадлива мутро ненаяла се....

14

Анонимен

преди 6 години

ограничен човек за това смята че хвалбите ще заличат истината

13

Анонимен

преди 6 години

Оф, нямя почивка от този, всеки ден по нещо за него. Отворете някой френски или английски сайт и вижте дали пишат толкова за президента/мин. председателя.Боро Тиквун е най-добър в г.зенето. Нищо друго не е направил освен да се дупи на всички. Няма някой който да не го е минал.

12

Анонимен

преди 6 години

До do ИМПЕРИАЛИСТНали знаете поговорката, че КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА, т. е. синовете на лъвове не може да са мишки.

11

Анонимен

преди 6 години

Кой ги говори тези глупости не знам, но Него никой не ги брои и за 5 стинки. ПРите му надуват вувузелите, а всъщност е безгласна буква в ЕС. Като дойде някой от Брюксел го четка, какво да прави. Бил дипломат??? Ами той изпълнява всичко което му наредят Американците, Меркел и Брюксел. И Пешо ръбов да сложиш на негово място, същото ще бъде. Като знаем, че IQ то му е като на Морско конче, къде акъл за дипломация. Има единствено как да ни краде и изнася в офшорни сметки. Поне малко по-умен да беше!

10

Добър съм

преди 6 години

Конграчулейшън,парле ву франсе,обичам английски чай и черпя кисело мляко,танцувам със скаби и пия кафи с Е рдоган.Изпълнявам всичко,което ми напишат.

9

do ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Имало бешело е това дето го говориш.За да ти стане ясно СЕГА за какво става въпрос и що за народ сме - прочети например коментарите от темата за изчезналата жена.

8

Анонимен

преди 6 години

Gospod si znae rabotata

7

Анонимен

преди 6 години

Майко мила.... дори не ми се пише... толкова про*ст народ барабар с вожда им..

6

1

преди 6 години

Едно от нещата които България прави добре е външна политика - факт.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове! Прочетете за чудесата които прявяват Българите под ръководсвото на командирите Хаджи Христо, Хаджи Стефко и др. за свободата на Гърция. В Сърбия,- Белградската крепост е превзета през 1867 г. основно от участниците във Втората Българска Легия.

4

Анонимен

преди 6 години

грух грух и 80% де.бил.чета кви.чат от възторгв бакя нямат ли някое по красиво

3

Анонимен

преди 6 години

Дава всичко, което му поискат, ние го плащаме. За това е "добър" във външната политика.

2

Западноевропеец

преди 6 години

Бойко е най-интелигентният човек, който съм виждал някога!

1

zeus

преди 6 години

Поредната статия как не можем да живеем без Вожда, вечна му слава и още 3 папи да го галят по главата :)