64

Анонимен

преди 6 години

И тримата лидери Тръмп, Путин и Ердоган са опасни.

63

Portugal

преди 6 години

В момента Америка представлява най-голяма опасност за сигурността на света. Откато Тръмп е начело, Америка се старае да създава напрежение във всяко възможно кътче. В Европа с бежанците, в Йерусалим, в Корея прави учения на границата на КНДР и предизвиква лудото ленче Ким. Скара се с Мексико за стената. Сърди се, че американците купували немски коли, а не американски (а не беше ли личен избор?), увеличава присъствието на американски дoбичета (войници), чието присъствие е нежелано (Япония).

62

Анонимен

преди 6 години

Ислямистите не струват, това е ясно, но и юдеите не струват.Юдеите създават исляма за да постигат целите си, защото виждат, че сами са безсилни срещу християните.А Тръмп е масон, това се знае, и действа в интерес на юдео-масоните.

61

Анонимен

преди 6 години

Това Путин ли ти го каза?

60

?

преди 6 години

До ?Извинявам се на сайта коментарите не са изтрити

59

Анонимен

преди 6 години

До ?Освен турска е и руска.Нали сега Русия и Турция са първи дружки.А ДПС не веднъж са доказали, че освен турски защитават и руски интереси.

58

Анонимен

преди 6 години

Путин каква работа имаше да ходи при Ертупана и да се среща всеки месец с него и с оня изперкалия аятолах, дали пък не се заиграва с турския хитлер, както сталин преди 2-та световна, когато станаха друзя с хитлеристите?!

57

Анонимен

преди 6 години

Е има лека разлика, иска Източен Йерусалим да се признае за столица на Палестина.Бяха раздадени на всички участници карти на Палестина от 1945 г. до днес. 4 карти, които показват как се променя Палестина и как от съвсем малка територия Израел днес владее големи територии. А Палестина от Голяма държава в момента е съвсем малка държава. Затова ги нарече окупатори и терористи. И заради действията им към жени и деца. Така могат да действат само терористи.Имаше и наблюдател от Русия.

56

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха добре бе султане Ердогане, и така да е, хайде да видим какво ще направиш?Това не е Путин да идва ката ден да ти целува гъ3ягaтa?

55

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 50 Този ***.. е фанатик мюслим.Не вярвам Трамп да го изтърпи дълго.Мустака си въобразява,че това му е Европа или Русия.

54

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 6 години

Няма по-голяма терорестична организация от турция + ислямска държава, турция е страната пълна с най-много ислямски терористи. Ерусалим е за християните и юдеите !

53

Анонимен

преди 6 години

Израел срещу Турция да бяга , неможе да ги стигне по мизерии и войни. Израел не прави нищо освен да се защитава от тая *** около нея.

52

Анонимен

преди 6 години

Одрин и Люлебургас са Български

51

А сега де!

преди 6 години

Призовавам всички страни да признаят Анкара за столица на Кюрдистан!

50

търпение

преди 6 години

До кога християнски Константинопол ще бъде окупиран от ислямисти ?

49

Анонимен

преди 6 години

Ердоган се изживява като лидер на ислямския свят, това връща турция в 18 век.Путин ще се обреже ако трябва само да запази властта, колко руски и украински християни политически неудобни на путин бяха убити от верните на путин чеченски мюсюлмани на който путин плаща милиарди от руския бюджет. Така че нещата не са толкова прости, другари ... не е като да кажеш - със СССР напред

48

Анонимен

преди 6 години

Перчема май ще се наложи да го скастря тоя фанатик.Голяма военна сила са, ама ако САЩ си изтеглят ядрения арсенал ще берат ядове с всичките "племена" дето са около тях.По-добре да си трае, че ще изяде някой случаен шамар я от САЩ я от Русия.

47

бг

преди 6 години

До ЩеревЯзък ти за хубавата фамилия,иначе коментарът ти е ислямистки и антихристиянски!Та Христос се е родил в Израел и обича еврейския народ

46

boyko.uzunov

преди 6 години

Турският Хитлер май се е взел за голямата работа-шапката вече му е скроена...

45

Анонимен

преди 6 години

Константинопол е християнски и Български град