39

Бот#8347

преди 6 години

Путин спря войната в Сирия драги ми смехурковци. Не знам за какво ви плащат още и за какво се борите в тоя сайт :)

38

Хм

преди 6 години

Дойче веле(колко е дойче те си знаят) са майстори в пробутването на желаното за действително.Ама напоследък лъжите им стават все по-явни,качеството пада...

37

Анонимен

преди 6 години

Володя се е увлякъл в танца с чал.мите... това няма да свърши добре за ЧебуРАШКА.

36

Бот#0001

преди 6 години

До Анонимен 50 Бойко направи пове4е километри магистрален път от колкото изобщо има построен в русия от Рюрюк до Путин не слу4айно е най дълго оправлявалия примиер в новата история -- другарю ***

35

Бот#9587

преди 6 години

С нищо не се различава Путин от тях, както и голяма част от троловете, а ако не са *** говори много зле за племето населяващо тези земи. С нищо не прилича на това което е оставил Хан Аспарух, може би е хипнотизирано, както беше в продължение на 45 год..

34

Бот#8347

преди 6 години

Единственият изход за Русия от съдадената по вина на Путин ситуация е: 1. Незабавна деокупация на Крим, Донбас, Приднестровието, Северна Осетия, Абхазия и т.н. територии завзети с измама, убийства и кръв на невинни народи. 2. Незабавно отстраняване на самоназначилия се за вожд Путин в противоречие на руската конституция и изправянето му пред международен съд за тежки военни престъпления в Украйна и Сирия. 3. Разделянето на Русия поне на 20 по-малки държави с цел недопускане на нов реваншизъм.

33

Бот#6342

преди 6 години

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник: Путин сутрин закусва с бебета; всеки вторник: Путин лично е застрелял Джон Кенеди; всяка сряда: Путин има две извънбрачни деца от три майки; всеки четвъртък: Путин се подмладява със ***; всеки петък: Путин е изпрал в пералнята си, заедно с чорапите си, 20 милиарда и ги е проснал за сушене на балкона си в Панама; всяка събота: Путин и Тръмп са полубратя-полублизнаци; всяка неделя: Путин по интернет е прелъстил Хитлъри.

32

Бот#8347

преди 6 години

Хибридните медийни войни на краварите, продължават със какво е полезна тази статия на някой. Путин е велик и Крим е руски, свикнахте ли вече западни лицемери.

31

Анонимен

преди 6 години

На фотото - Путин към сирийския диктатор - не ме слушаш какво ти говоря.

30

Точката

преди 6 години

слава на Путин и братушките , никога няма да забравим техната помощ и освобождението от турско робство .. смерт на краварите и младите копиленца предатели хамериконски 0013900139

29

Рачков

преди 6 години

Достиженията на Путин за ноември 2017 1. Не успя да изклинчи среща с Тръмп 2. Загуби 90% от медалите от олимпиадата в Сочи заради допинг 3. Покри Европа с мощен радиоактивен облак 4. За втори път освободи (окупира) Луганск за последните 3.5 години Месецът не е свършил има време за още няколко точки към горният списък.

28

ЦУков

преди 6 години

Ангела Меркел, Бойко Борисов, Владимир Путин, все несменяеми диктатори, които се преизбират на всички избори, все едно са спасителите на света.

27

Анонимен

преди 6 години

Русия е наричат"морга за журналисти". От как е Путин над 130 журналиста са убити. По свобода на пресата Русия се класира 152-а от 178 държави. Отново много предно класиране. Познайте, преобладаващата компания на Русия в дъното на класацията са отново страни от третия свят с малки изключения на държави, с по-авторитарни режими и Сингапур.

26

Анонимен

преди 6 години

Изминалата седмица беше белязана от много лоши събития и знаци за Москва. Първо лудият Тръмп понижи публично статуса на Путин и Русия като не поиска да разговаря с тях и предпочете Китай с което показа че Русия е понижена в звание и ранг и минава във държава от Б групата, след това Тереза Мей в английския парламент произнесе реч която единодушно беше определена като обявяване на Студена война 2 на Русия по модела на речта на Чърчил във Фултън. Мей официално провъзгласи Русия за враг на UK.

25

Анонимен

преди 6 години

Ама какъв влак, какви ядрени ракети?!?! Независимо откъде са изстреляни римските свещи на диктатора Путин, Американските и Европейските системи за прихващане ще се активизират и диктаторът ще се наслаждава на ядрена гъба в собствената си къща! Руснаците трябва да изтрезнеят и да започнат да гледат на света реално и тогава ще разберат че се движат 50 години назад от Цивилизованият свят!

24

Анонимен

преди 6 години

И най-великите се провалят все някога.

23

Анонимен

преди 6 години

Историк Или сте чудаци или сте ***! Митов е прав, Лавров отново иска да насажда омраза между македонците и българите и да ги тласне към Сърбия. Също както направи навремето другаря Сталин. Единственият шанс да си върнем някога Македония е ако македонците пожелаят да се присъединят към нас, друг начин няма. Лавров е много хитър и насажда омраза и разделителни...То това като цяло си е сегашната политика на Русия не само спрямо нас ами и срещу ЕС.

22

Анонимен

преди 6 години

не знам какво те прави казармата - събираш на едно място млади мъже и ги оставяш без ... Ами представям си какво е било - точно обратното на това което твърдиш !!! Всичките дето сте били там сте се опипвали и сте си правели някой неща взаимно :))) Знаеш ли колко от твоето поколение си го признават ! Освен това - едно момче което до влизането си в казарма не е пушило и е пиело - след като отиде там, веднага се научава ! Та това са "добродетелите" на казармата !

21

Анонимен

преди 6 години

Володя ефенди залага яко на *** и това ще му изяде главата накрая.

20

Жоро

преди 6 години

Ееее писнахте ми ,пак сорос веле.