8

Хмм

преди 6 години

Наистина ли са построили 90 нови детски градини? Или просто са боядисали 90 градини построени по времето на Бай Тошо?Според официални данни през последните 20 години в България са закрити на 700 училища! И всяка година емигрират около 50 000 млади българи. София и тя ще започне да запустява скоро.

7

Софиянец

преди 6 години

Ако уважаеми провинциалисти се питате защо София е града с най-висок стандарт на живот, най-ниска безработица и най-добра инфраструктура, отговорът е един:СОФИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА КМЕТ ОТ БСП, НЯМА И ДА ИМА! Това е най-добрата грижа, която можем да полагаме за родния си град- да държим червените престъпници настрана от управленито му. Не успя нито престъпния банкер Йосифов, нито другарката "Ванко 1", нито енергийния мафиот Кадиев...

6

Анонимен

преди 6 години

Софиянски усмихнато и доказано от съда не крадеше. Тук е съмнително.

5

Анонимен

преди 6 години

Едно баба знае, едно си бае. Едно Самоковската си знае, едно и също само си говори. Хората виждат и Хората наказват Данчиту.

4

Анонимен

преди 6 години

На Боко кокошките коя от коя по-умна една лови снежинки, една е долу много долу третата се връща от столизата на Виетнам Пекин.

3

Анонимен

преди 6 години

И тая стана нагла, като шефа си...

2

Анонимен

преди 6 години

90 детски градини? 90?Мислех си, че карам из цяла София, ама явно не е така...Сигурно затова се дават подкупи по 3000 лева за място в градина, защото има 90 нови? Що не смените дилърите?

1

Анонимен

преди 6 години

На къртица се обърнах заради вас, пейзани софиянски и пак сте неблагодарни! Догодина пак ме изберете да видите още веднъж как се краде.