35

Анонимен

преди 6 години

А бе Сърбия си е мизерия, едно време при соца беха доста по-добре от нас, благодарение на парите дето идваха от Словения и Хърватия, ама са си е абсолютна мизерия а и цените на повечето неща са доста по-високи от при нас

34

Анонимен

преди 6 години

Кажете нещо,което не знаем...на това новина ли му викате?Въпросът е, че този произвол става с любезното "затваряне на очите" на държавната администрация, на която от статията пак при вас, става ясно,че ще й отделямае още пари за нищопровене. Къде е инспекцията по труда? Къде са синдикатите)))Не съм наивник, това ще се случва до тогава, докато хората се съгласяват да ПРОДАВАТ ТРУДА И ВРЕМЕТО СИ на безценица.Народе?!

33

Анонимен

преди 6 години

А защо Дойче Веле не напишат нещо за рая на евтините цени, когато един билет за градския транспорт беше 6 ст.

32

Пробвайте

преди 6 години

месото в Сърбия, после нашето и тогава говорете. Важи и за останалите храни. А в Сърбия имаше война преди 20 години. Вие сте мъртви отвътре, просто продължавате да карате по улиците.

31

Анонимен

преди 6 години

Па той Домусиев как стана милионер

30

Циник до 27

преди 6 години

Такива останахте! Човекоскрап!Единия тоалетната хартия и бананите му виновни...и превъптяли поетеси като теб....освен да плагиатстваш...за друго пипето не стига!

29

Анонимен

преди 6 години

NATO да вдига ескадрилите и да бомбандира офисите и домовете на собствениците на брандовете.

28

Анонимен

преди 6 години

Западните кене-фчии да си стоят в техните богати държави и да си бачкат там, защо все се мъкнат в други държави Туй което беше в СССР запада може само да го сънува, а фирмите им не могат да си плащат заплатите .В САЩ 25% от населението са социално слаби.

27

Зозо

преди 6 години

В Сръбия 100000 души заети в шиенето, получават по 202 евро на месец. Ко стана, ве БРИКС-аджии. Вън от ЕС, НАТО, САЩ....? Ко става ве, а?Що държавни фирми не шият световни марки, бре2 Уахахахахаааааааа

26

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са горд народ. Ако трябва и без пари ще работят.

25

Циниче

преди 6 години

пак щъка из екарисажа.Че е тъй жалък как да му кажа?Във форума се чувства той велик,а на улицата пък - плешив мъник...

24

Умен

преди 6 години

До Анонимен 22В Сърбия средната работна заплата е доста по-висока от тази в БГАбе ***, нали като отида в Сърбия ме гледат като милионер бе.Била им по-висока средната заплата.Преди два месеца в заводите на Фиат направиха заплатата 700лв хахахаха.При еднакво население БВП на Сърбия е 30% по-нисък.Нямат ни за по-високи заплати от нашите ни за пенсии.Само да ти кажа, че сърби идват у нас да стават касиери по хипермаркетите.Бах им високите заплати хахахаха.

23

Анонимен

преди 6 години

В Сърбия може. У нас не е така

22

до 22

преди 6 години

На кантар са, но във Сърбия няма ровещи по кофите и с една заплата можеш да си купиш 3-пъти повече продукти отколкото в евро-клошарника.

21

Тъй

преди 6 години

е при димукрациътъ. Вие треперете от лошите *** дето насила ни направиха 9 милиона.

20

Анонимен

преди 6 години

Кой как може, си го търпи, сори.(или не го търпи).

19

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. В Сърбия средната работна заплата е доста по-висока от тази в БГ - почти два пъти, а цените на повечето стоки са по-ниски от на тези в милата ни Татковина.За качеството на стоките, особено на храните - сравнението е немислимо.В Сърбия всичко е натурално, истинско, био или еко, както искате го наречете, а не ГМО и Е-та както в БГ.

18

Анонимен

преди 6 години

САЩ развъдник на социално слаби на гета и банди и клошари и наркопласяьори.

17

Анонимен

преди 6 години

Завода Тесла уволни 30 % от работниците си защото са черни и са мързеливи.

16

Анонимен

преди 6 години

Сравнено с заплащането в този бранш ( шивачки ) в сърбия се оказва , че взимат двойно спрямо нашите текстилки.Стоките от първа необходимост са с доста по- ниски цени от българските , а за качеството няма да коментирам