124

Анонимен

преди 6 години

Браво на Каракачанов!Щом подскачат турците,значи сме на правилен път.

123

Анонимен

преди 6 години

До Така ети по конституцията на Албания ли живееш, или си в България?

122

Осман

преди 6 години

Не. Не съм по голям или по добър мюсюлманин. Като се кланяш пет пъти на ден но вършиш злини или не ядеш свинско не означава че автоматично си за рая. Докато си режеш ноктите може да отрежеш единия по дълбоко. Това не те прави мазохист. Просто си сгрешил. Всеки отговаря за себе си. Но дали си ял свинско или прогнила круша това си е твой проблем.

121

Анонимен

преди 6 години

До 115:Аз ще ида на село,но само когато ти се изнесеш от България в посока към Турция!Предатели не ни трябват.Който не милее за България-вън от тук!

120

предизборни пасове

преди 6 години

До ТОЗИ КАРАКАЧАНОВто щото Владимир Зидаров не беше Павел по едно време, ама сега е тъст на корабен магнат и тъщата е много доволна от сватбените дарове, само да не беше избързал толкова с речта за самальота, ама какво да го правиш, синтактичката виновна

119

Така е

преди 6 години

Логиката на Местан е непоклатима.Да са мислили нашите до какво ще доведе признаването на българско малцинство в Албания.То бе голяма радост , голямо чудо. А сега ?

118

Су-57 до103

преди 6 години

Много недей подскача да не си глътнеш корана пингвин гнусен.

117

ми много хубаво

преди 6 години

До Cу-57Смятайте си ги за братя,и се разтапяйте от умиление,лошо няма!Но дали руснаците ви смятат за братя,там е проблема!

116

Анонимен

преди 6 години

До ТОЗИ КАРАКАЧАНОВБеше, беше, ама явно е от "правилните" агенти....

115

Осман

преди 6 години

Всеки е свободен да яде свинско, кучешко и котешко. Аз не ям свинско. Който яде да му е сладко.

114

Анонимен

преди 6 години

До Осман: Не се уморявай да вършиш добро и не забравяй, че живота е труден на всякъде. Аз съм Христов последовател и се старая да правя това, което ми е по силите, за да променя мъката и страданието навсякъде около нас. И съм убеден, че това е смисъла на нашия престой тук. А когато политиците са безсилни да променят обществото към по - добро, те бързо прибягват към такова говорене, но рано или късно всеки си получава заслуженото пред Бога! Поздрави на всички.

113

Осман

преди 6 години

До 99Трябва да ги закрива. Нямам как. Дори в интернет Фейсбук закрива "фалшиви" медии. Защо Тайипашвили да не закрива? Той да не е по нисш от евреина Зукърбърг?

112

Анонимен

преди 6 години

до Осман! Османе, добре е че не ядеш свинско понеже си мюслиманин, ама аз познавам турци и сьм чувал че като лапнат една пьржола свинска след това следват още още и още, то нямало насищане ве брьчет!

111

ТОЗИ КАРАКАЧАНОВ

преди 6 години

НЕ БЕШЕ ЛИ АГЕНТ НА ДС??Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ , АМИ СЕГА ШЕСТАЦИТЕ НА МИТЬО ГЕСТАПОТО ДА НИ ПРЕДЛАГАТ НОВ ТЕХЕН ВЪЗПИТАНИК /агент Иван/АЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

110

Анонимен

преди 6 години

Политическите партии трябва да се забранят. Те само създават раздори и нетърпимост между хората. Който какъвто се чувства такъв да се определя и като такъв да живее по правилата на законите в държавата. Виждал съм Българи и Хора с Турско самосъзнание които живеят в мир и разбирателство. По комшиски си пият ракията. Когато правят сватби заедно празнуват. Та ка че партиите не са ни нужни. Като тези които се правят на националисти. Аре бегай си на село бе пишман националист Русенски македонец!

109

Turkinya

преди 6 години

Nyama takova nesto-nie sme normalno obstestvo.A koy kide -vajni sa pirvite SEDEM-7......

108

Анонимен

преди 6 години

Внимавайте много! Както се отнасяте с турското малцинство(защото него го има, колкото и шкембе войводата да се прави, че го няма)сега, така и то ще се отнася с вас утре, когато вие ще сте малцинство.

107

Осман

преди 6 години

И за Ердоган искам да кажа ако този човек беше българин и се казваше Иван и говореше по БНТ, НОВА и бТВ всички щяхте да гласувате за него. Не само за говоренето а и заради нещата които е свършил. Той е турския Сидеров ама не на майтап само заради партийната сунсидия и гаджето на доведения син а наистина.

106

анонимен

преди 6 години

Е,българи,сега разбирате ли защо ГЕРБ трябва да останат на власт?Защото,ако дойдат БСП ще ни разсипят родината.Те винаги са били в коалиция с ДПС.Не им позволявайте да го направят!

105

СДС

преди 6 години

До помаки Местан отиде при Бисеров, чакат следващия дрОгар да му викат шараните "браво"