334

АМИ ГЛУПОСТИ СА...

преди 6 години

..ЩОТО ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ВОЕННАТА ТЕХНИКА !ТОВА ...танкове , оръдия ,подводници ,"балистични" ракети ....не иска хора-специалисти и професионалисти, защото това е вече почти остаряла техника от ВСВ.Русия разчита на общо-човешки потенциал.РАЗЛИКАТА ОБАЧЕ Е ---ЧЕ "СТАРИЯ ГЕНЕРАЛ-АРМИЯ"...ВЕЧЕ НЕ Е ФАКТОР В ЕДИН ГЛОБАЛЕН ВОЕНЕН КОНФЛИКТ!В НЕГО --НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ!!!!!!!

333

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 344 с тази анимация ) сериозно -- по добре кажи кога ще има поне дървен модел 2035-2040

332

Симеон Димитров

преди 6 години

До АнонименРуския комплекс С-400 случайно свали преди 3 дни 2 самолета от " невидимите" Ф-35. Единия в пряко попадение (бил се ударил в птица), а другият се е добрал до базата ,но според израелските медии бил приведен в негодност за експлоатация. Извинявам се от името на руските оператори на С-400 те не са знаели че Ф-35 е невидим.

331

Анонимен

преди 6 години

На вашингтонските тролери им избива пяна от устата. Няколко милиарда долара за разработване и разполагане на ПРО отидоха в канала. :D

330

Анонимен

преди 6 години

Русия има право да се защитава, това е единствената държава, от която се страхуват военните стратези от НАТО и САЩ.Иначе хиените ще разкъсат Русия, а това няма как да стане, Путин не е Горбачов, нито Елцин.

329

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duro А двигателите на Ф-22 и Ф-35 ,които не могат да подържат свръх звукова скорост без форсаж от кое поколение са бе необработен захар. Обичам небет шекерите като вас. Нищо не разбирате ,но пишете. Впрочем руския Су-57 вече е с новия си двигател "Изделие 30" и вече е в серийно производство. Знам че ги боли, обаче това е положението. Плюенето по сайтовете е от отчаяние. Нищо не могат да направят каубоите. Могат само да се молят да не се заемат с тях сериозно. Сега всичко е на майтап.

328

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерАбе те за гумите са го дарали ама все си мисля, че двигателя вътре ще е я МАН, я Рено.

327

Анонимен

преди 6 години

Русия свърши черната работа в Сирия срещу ИД ,Сащ се съобразяваха с тях..

326

cazzo duro

преди 6 години

Влизате в "тубата". Пишете Т-50 ПАК-фа и............ви излизат около 1200 клипчета на руската пропаганда!! Ама какво ли не!!! Как "НАТО в шоке", ама как американците треперят, ама как ще свали де що американски самолет види, как параметрите са му в пъти по-добри от Ф-22.......Всъщност това са три макета. Двигателите им 4-то поколение като на Су-35. Без електроника, без читави радари.......Индийците се отказаха, руската армия -почти. 12 бр. ще купи!!! Ххахах! Ама клипове бол!!!!

325

Димитър

преди 6 години

До АнонименА на руските *** по колко ли дават? 20-30 рубли?

324

Анонимен

преди 6 години

Американците във Виетнам не успяха да победят ..сърбите им свалиха невидимя Стелт с руско ПВО..историята е такава

323

Анонимен

преди 6 години

Забелязва се сериозна концентрация на натовски *** под всяка статия за руско оръжие. Това е натовска доктрина за намаляване на психологическия ефект на руските оръжия. Брачед ми работеше към едно нпо по 20 стотинки на коментар дават, пишеш в гугъл русия и отваряш всички новини от деня и спамиш :D по 20 30 лв на ден правеше :D

322

Пенсионер

преди 6 години

По съм впечатлен от това как руснаците са успели да направят камион с толкова много гуми?Интересно.

321

Глупости!

преди 6 години

Тия пиянки , една пералня като хората не могат да произведат .....та , кво остава за т.н."орбитални бомбандировки"!Нали им видехме сеира у Сирия ....Тръмп ги изпържи със 50-ракети , а те -НИТО ЕДНА ОТ ТЕХ НЕ ПРИХВАНАХА ..с "ПРЕХВАЛЕНАТА ПВО"-ЗАЩИТАТА СИ!ТОВА СА "ФАЛШИВИ НОВИНИ"....ИЛИ НЕСКОПОСАНИ "РУСКИ НАДУВКИ""""""

320

Анонимен

преди 6 години

Сащ дадоха 300 милиарда долара за ПРО на вятъра :D

319

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен328 Само,ако опита от Русия,поне главните градове,няма да остане нищо.

318

Отговор

преди 6 години

До До ссдд 321 Ами поглеждаш нагоре и виждаш че по крилата на самолета няма нищо накачено. Значи самолета не е въоръжен.Просто е.Мина времето на картечниците по самолетите.

317

Анонимен

преди 6 години

Руските системи за радиоелектронна борба Красуха 4 разбиха томахавките. От 59 само 24 стигнаха целта и не можаха да унищожат авиобаза Шайрат. Още на другия ден сирийците снимаха как самолетите им спокойно излитат и бомбят американските джихадисти от идил. Томахавките успяха да поразят само складове за гориво и няколко самолета миг 21 в ремонт. Пистата остана непокътната и самолетите излизатаха без проблем.

316

Анонимен

преди 6 години

Мчи ко чакат.Да ги пускат да фърчат.Ил им съ малко въглищата.

315

Анонимен

преди 6 години

Ако бях Путин щях да ги пусна всичките по ФАЩ и Еврогейския съюз