38

Анонимен

преди 6 години

"Положихме изключителни дипломатически усилия"Изключителното дипломатическо усилие е "Ако не признаете българското малцинство Албания никога няма да влезе в ЕС"Не виждам никакво усилие и никаква изключителност. Просто заплашваш с ЕС и толкова.

37

Анонимен

преди 6 години

ОК, но защо сте сложили снимката на Суджука, при това от преди 10 години.

36

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че окончателно се простихме с Македония. Жалко, хилядите животи принесени в жертва на този идеал са били напразни.

35

Анонимен

преди 6 години

След тоя срамен договор, който Борисов и Зеев подписаха "на двата езика", забравете, че в Македония някой някога ще си признае, че е българин. Борисов удари такъв печат на македонизма там, че вече няма връщане назад.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30"Сериозен държавник и дипломат."---Не го бъзикайте Бацето! Ще вземе да се усети, че му се подигравате ... :)

33

Анонимен

преди 6 години

Албанците НЕ СА ПРИЗНАЛИ никой различен от никой ТЕ СА ПРИЗНАЛИ ПРАВОТО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ,КАСКЕТИ КАТО СИ ЗНАЕТЕ ОС..НИЯ ЗА..ИК ТОЧНО ПО ТОЯ ВЪПРОС МЛЪКНЕТЕ!По същия начин могат да реагират и сърбите.сърби,черногорци и босненци,затова МЛЪК!Много добър урок за бюрмците,просто да последват албанския пример и да запишат българите в тяхната конституция,колкото-толкова,аз не държа зомбирани да са ми сънародници НО МНОГО ДЪРЖА НА УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ И ВЕСТНИКАРСКИТЕ СТАТИИ!

32

Анонимен

преди 6 години

"Положихме изключителни дипломатически усилия"---Абе, Баце, не беха ли УНИКАЛНИ дипломатически усилия, бе?А, иначе, ти ЛИЧНО полагаш усилия само седнал на тоалетната чиния.

31

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Курвелчето ...пак ше реве на лъв у Парламето от яд... ...ха,ха,хаааааааааааааа....

30

До 25

преди 6 години

Е къф е пък толкоз удар?Удар щеше да е да отиде у Македония и да им каже, че сите сте българи. А той отиде и им каза, че сме "братски народи, които се уважавали"?Самият Борисов не ги призна за българи ние искаме те да си кажат.

29

Анонимен

преди 6 години

Сериозен държавник и дипломат.

28

Тиквун Суджуклиев

преди 6 години

Победа щеше да бъде ако албанците бяха признали българското малцинство, а не бяха признали македонското.

27

И ТОЯ КАТО МЕНТА

преди 6 години

дето я даваха сутринта не можеш ги позна. Явно да си в ГЕРБ е много здравословно. Вместо да старееш и болееш младееш , и дебелееш, ако преяждаш със СУДЖУК. Разликата е, че МЕНТА са я опъвали хирурзи като селски Т.Ъ.П.А.Н. а тоя са го вапцвали художник - фотографи

26

УЖАС , ЕЙ...

преди 6 години

*** Е ***-20...ПАК НЕМА ДА СПЯТ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ...ХА,ХА,ХАААААА...ПАК ШЕ СЕ ТРЪШНЕ НЕКОЙ ОТ ТИЯ ДЪРТИ ЧЕРВЕНИ ТЪРТЕЙ ....ОТ НЕКОЯ БОЛЕСТ!

25

И ТОЯ КАТО МЕНТА

преди 6 години

дето я даваха сутринта не можеш ги позна. Явно да си в ГЕРБ е много здравословно. Вместо да старееш и болееш младееш , и дебелееш, ако преяждаш със СУДЖУК. Разликата е, че МЕНТА са я опъвали хирурзи като селски ***.Н. а тоя са го вапцвали художник - фотографи

24

Анонимен

преди 6 години

Айде не яжте както казват сърбите ла..на,това е такъв удар по югомакедонизма че последствията може да са направо пагубни за зомбираните ,кажете на албанците МЕРСИ!

23

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ

преди 6 години

такъв и ЦЕЦА - СЕКСА не го виждала. Толкова млад и хубав. Даже сам не мож се позна

22

Анонимен

преди 6 години

Ейййй,Бацето на тая снимка къф е убав,бравос ама остарева и той за сАжаление,иначе ГЕЗУАР-НАЗДРАВЕ НА АЛБАНЦИТЕ,обаче са глейте в Сърбия по неволя ама признават българите в Босилеградско и Царибродско,в Албания вече го признават,в Румъния го признават,в Гърция ..признават новите за старите се правят на разсеяни а според античките дори в България няма българи,а сега де??

21

Анонимен

преди 6 години

Пирова победа. Трябва да се борим не за 40-50 000 самоопределящи се за българи в Албания, при това 90% мюсюлмани(нямам против това, след като се чувстват българи), които никой не малтретира, а за милион мългари в Македония които не смеят да се заявят като българи поради страх от репресии. Трябва в Македония да признаят и гарантират правата на българите. Не трябва да се признава македонски етнос, а на практика с признаването на българско и македонско малцинство едновременно това се получи.

20

Анонимен

преди 6 години

"Албанците признаха македонците за различен етнос от българския"Това че албанците го направиха може да се разбере. Но това, че българският премиер Борисов отиде в Македония и го призна тава на какво прилича? Били сме "братски народи" и договорът се подписа на " двата езика".Но нашата преса и цялата тролска войска ревна в един глас, че с македонизма е свършено/?!/ и това било "победа" на Борисов???

19

ГУСИН ГЕНЕРАЛ

преди 6 години

как ли крякат *** от Господари на Ефира. Къде ви е униформата. След като се появи РАДЕВ на хоризонта - ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ май го срам да облича униформата, дарена МУ от ДОГАН