43

Анонимен

преди 6 години

Знам само,че след година и три месеца трите магистрални жрици на любовта в Европа,каквито са Полша,Украйна и България,ще останат без газ.

42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОт Афганистан се изнизаха като бити....

41

АБВ

преди 6 години

До Су-57Възхищавам се на ясния ти и точен анализ на действията на на двете най - мощни във военно отношение държави.

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГледай само да не се наакаш от злоба. Всъщност, на друго не се и стпособен.

39

Анонимен

преди 6 години

Калининград е руска територия и Путин ще си разполга колкото си иска ракети там също и в Крим и то законно. Сега да видим какво майната си търсят янките в Полша и увеличават присъствието си ?

38

23 санта сух шпек

преди 6 години

Давайте рашки. Каубоите само от сопа разбират. Хахаха

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУж е джудже, пък се дтрахуват от него. Странна ти е логиката.

36

Анонимен

преди 6 години

Давай подполковник ! Слава России !!!

35

Анонимен

преди 6 години

след разпада на русия,калининградска област ще премине към полша и литва

34

Анонимен

преди 6 години

До нюзКога и откъде са се изнизвали руснаците?

33

Анонимен

преди 6 години

Руските *** така натъпкаха Крим с оръжие, че има опасност да потъне. Сега правят същото и в Калининград. СССР навремето въртеше същите номера и накрая рухна, ще рухне и руската ***. Знаем, че за руската гнида е въпрос на чест да умре от руска ракета, но чак пък такаеа радост...

32

Анонимен

преди 6 години

Рашките все жертви се изкарват.Полша е в НАТО. Ще си разполагат колкото си искат войски там.Ако джуджето си беше стояло в Москва и не беше анексирало Крим, сега нямаше да се налагат подобни действия.Да пита ***...защо другите държави около тях се страхуват и искат защита? Сигурно не е, защото *** е самъй вежливъй из мире.

31

Су-57

преди 6 години

Браво на Путин, на зъл кравар - зла ракета. Краварите искат да разпалят ядрена война за да ни спасят от ядрените оръжия на Ким Чинг Чонг.

30

Анонимен

преди 6 години

Сорошчета,не се напъвайте толкова,че да не оцапате гащенцата.Нали знаете,че точно една дузина пъпчиви дрогирани пуберчета като вас не могат да променят фактите,колкото и лиги да пръскате,дълбоко скътани в мишините си.А те са,че Крим е руски,Калининград е руски,природните богатства са руски,най-силната армия е руската и американците освен да изтерясват и да джфкат като побеснели пинчери,друго не могат да направят.

29

допитване

преди 6 години

Според последните социологически проучвания 90% от жителите на Калининград искат да стават немски граждани, не щат да са руски поданици.

28

Анонимен

преди 6 години

Кьонингсберг не е изконна немска територия, а земя на балтийския народ пруси, унищожен още в ранното Средновековие. Германия дължи репарации за около 20 билиона долара. Впрочем, Силезия и Померания сега са част от Полша. Такива са резултатите от Втората ветовна война и никой няма намерение да ги ревизира.

27

Jimmy

преди 6 години

Предлагам референдум на индианците в резерватите всички бежанци да им се махнат от континента

26

нюз

преди 6 години

Като пукне първата американска пушка в Калининград руснаците ще се изнижат от там както украинците избягаха от Крим. Искандерите ще си останат по гаражите.

25

Striker

преди 6 години

Предлагам референдум по немски в Кьонигсберг! В Масквами също:)

24

кирил

преди 6 години

а в раССията като свърши водката и сельодката----------------------------------------------------------Взимай си хапчето и легай! Завий се с едно юрганче и спинкай.Не ги мисли тези сложни неща като политика, ракети и Русия. Не ти се получава, но не се ядосвай. От всяка кирка багер не става. Ако разбираш.