14

поклон

преди 6 години

Всички трябва да сме благодарни на Русия че води кървава война срещу терористите в Сирия,помислете си какво щеше да стане ако не се бяха намесили.....

13

Боби

преди 6 години

Хаиде подредЧрез Крим ДЕ ФАКТО Русия контролира целия Черноморски РегионУчения на СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ СИЛИ(Авиация, Флот и наземни ракетни комплекси) всяка Ядрена страна провежда РЕГУЛЯРНО. Просто никой не пише за ученията на другите страни в БГ пространствотоДо Реалист 6Русия си направи Експеримента и Официално поиска да влезе в НАТО и ЕС преди години - Отговорът беше че въпросните организации сами избират кой да поканят.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.......Потреблението на памперс в краварника рязко се увеличи.........руснаците изобщо не се харчели са памперси. за целта използвали български русофили. Вършели им чудесна работа. Бършели, облизвали и дори подсушавали.

11

Анонимен

преди 6 години

Джуджето дрънка оръжие, плаши Михаля и повдига самочувствието на руските ***. Напълно в стила на късния Брежнев.

10

така се прави

преди 6 години

На снимката горе се вижда попадение на Руска ракета в обект на терористите в Сирия...

9

онзи

преди 6 години

Мисля, че капиталистчетата трябва да отворят темата на Луис Хамилтън, как е станал веган и е обърнал резбата, това са техните ценности. Това е тема за истински мъже!

8

на коя страна са

преди 6 години

Интересно защо по нашите медии няма нищо за войната с терористите в Сирия където сирийската армия и техните съюзници Иран и Русия са освободили от ИД и прозападните терористи вече 85% от територията на Сирия!?докато намиращата се незаконно "коалиция на САЩ"в Сирия пречи и подпомага терористите.

7

Анонимен

преди 6 години

Шерошоидите дори не знаят как да коментират тая новина ожълтиха гащите и се изпокриха айде коментирайте бе шороши продажни.

6

Реалист

преди 6 години

Русия 100г. след ВОСР не може да стане нормална държава и да се приобщи към цивилизования свят.Страдат от параноя че някой се е засилил да ги превзема. И ако бяха умни щяха да влязят в ЕС и НАТО и НАТО нямаше да съществува.Ама не , вижте ни колко сме велики.Правим най хубавите бомби.

5

Анонимен

преди 6 години

Ногу съ уплаших, ръиишшш ли.

4

jimbo

преди 6 години

Мале какав соросоидин вой:))!

3

Анонимен

преди 6 години

Потреблението на памперс в краварника рязко се увеличи. Индекси на памперсите на Уолстрийт се покачи с 30 пункта.

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Черно море да не е на Русия бе бacтун? Държавите с излаз на Черно море са почти всичките в НАТО или искат да влязат в НАТО. Ти си предателче и родоотстъпниче нещacтно.

1

Анонимен

преди 6 години

Ами значи Русия да стои и гледа, докато НАТО ги обркържава отвсякъде и не спира с провокациите си дори в Черно море.