79

КРАХ

преди 6 години

Здравният министър били бил така добър да си подаде оставката ВЕДНАГА!Това е тотален позор за държавата или просто краят!

78

Ястреб Османлията

преди 6 години

До MdaНаучи се да пишеш на кирилица и грамотен български език бе мършаляк неграмотен! И чак след това идвай тука да даваш акъл!

77

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 6 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СМЕНИМ ГЕРБ С БСП И НЕЩАТА ЩЕ ПОТРЪГНАТ. АКО НЕ ПОТРЪГНАТ ПАК ЩЕ ВЪРНЕМ ГЕРБ - СЕГА СМЕ СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ И НАРОДЪТ Е СВОБОДЕН ДА ИЗБИРА!

76

Boto

преди 6 години

Преди 2 години бях в същото положение с майка ми. Всички болници отказваха лечение на онкоболен човек, дори и специализираните това. Майната ти, че си плащал цял живот вноски. Най-накрая Токуда ни взе за седмица да си източи от касата, каквото може и но пуснаха. След една седмица се върнахме с кръвотечение и всички отказаха. Срещу 1400 лева за 3 дена казаха, че ще я вземат но тя така не успя да се възползва. само болницата ми взе 200 лева за спешноя комплект.

75

probi

преди 6 години

До СъпречастенСтига с констатациите, със "споделяне " във форумите, с псувни и т.н.Нещата никога няма да се оправят по този начин!Искаш да живееш добре, да няма корупция, да има истински работеща съдебна система, здравна система,........всичко това няма да падне от небето.То трябва да се извоюва!

74

ИЗВРАЩЕНИЕ

преди 6 години

ВЪВ ДЪРЖАВАТА НИ ИМА 1 МИЛИОН ГЕРБЕРАСТА!!! НЯМА КАК НЕЩАТА ДА СА НАРЕД ПРИ ТАКАВА ИЗВРАТЕНОСТ!!!!

73

Анонимен

преди 6 години

"Но заради такива експерти като теб сме на това дередже, майна."Да съм казал, че "МД" няма спешн прием? Не си у ред с очите. Второ, работил съм там доста време, да ти кажа, че по никакъв начин тая не е за прием там! И да, ескперт съм. Дано не ми попадаш в кабинета, че точно такива като теб първо ги пращам на психото, пък после ги лекувам от другото...

72

До 80

преди 6 години

Очевидно ти си простичкия в цялата ситуация. Първо, Майчин дом има спешен прием. Второ, Майчин дом не е болница само за родилки. Там се лекуват всякакви женски заболявания. В това число и рак на шийката на матката. Родилната част е около пловибата от цялата болница. Но заради такива експерти като теб сме на това дередже, майна.

71

Анонимен

преди 6 години

"Майчин дом" тотален отказ.------Родилка ли е, новородена ли е? Чии го дири там? Съвсем основателно са й отказали. От останалите изброени за поне 3 съм сигурен, че не са "спешни", а са само по планов прием. Сори майна, като не знаеш къде да отидеш - питаш! Иначе обикаляш и като си по-простичък, оставаш възмутен!

70

Съпречастен

преди 6 години

Напълно ми е позната историята на този "ДУШИЦА". Вървя по този път и мога да споделя,че е много (изключително) неприятно. Бог да и даде сили,дано. А за лекарите и цялата система, казвам само едно АЛЧНОСТ. В момента са на" власт",тези лекари, които влизаха в вашите училище с подкупи (телета, агнета, пари),е как да има читав персонал. При тях НАГЛОСТА е толкова голяма, че надвишава ръста им,а здравната система е като пенсионната,дават се готови пари, на некадърници и лопати. Хората вече им знаят.

69

777

преди 6 години

Нямам думи!

68

Анонимен

преди 6 години

Бащицата като вдигне кръвно дали така го лутат от болница в болница, както тази клета женица?

67

Анонимен

преди 6 години

Резултатите на ГЕРБ започват да стават видими повсеместно. Една Турция показа какво нещо е за тях животът. Дали са си задали въпросът, а кой ще плати линейката?

66

Turk

преди 6 години

Българска работа.....Вие сте отпадъците на света

65

123

преди 6 години

bravo na d-rite ot turciq,tova e dyrjava,uj sme v EU ama sme jiv ziqn

64

Makedon

преди 6 години

E .......taka za Turcite mozi operacija za 30000l a vo BG ne...... Zatoa Turcite se pobogati a vie ke kukate deka ste siromasi i toa sto go imate go gubite....

63

риторично

преди 6 години

До ДемократАлоуууу! Всеки месец печалбарите получават заплата от нашите данъци!Който е голямата работа, да спре да работи с НЗОК и да си направи кабинет частен и да работи само с частни пациенти.В кой друг сектор служител получава пари и от бюджета, и от частни клиенти? Хем държавно, хем частно?Да спрем да внасяме здравни осигуровки, искаш ли?

62

Анонимен

преди 6 години

Кога здравната система ще се вземе в ръце и лекарите ще вършат това за което са дали клетва. Срам и позор за българските лекари. Имат се за нещо голямо, сякаш общуват с Господ и решават кой заслужава живот и кой не. Мислят се за безсмъртни и че имат повече права от всеки друг. На такива, който връщат пациент желая да бъдат на мястото им един ден и разберат какво преживяват хората, търсещи помощ от тях. Познавам и читави лекари, но те се броят на пръстите на едната ми ръка.

61

Анонимен

преди 6 години

До ДемократКолега, ако с това опита да й направиш реклама на демокрацията - определено не се получи! Значи който няма пари да мре така ли???Болните хора са най-уязвими и предвид че в резултат на болестта им, най-вероятно трудоспособността им е силно намалена, те няма как да изкарат пари за да се лекуват! За тях изцяло грижа трябва да има държавата - както е във всички нормални ДЕМОКРАТИЧНИ страни, например Гърция където ако си здравно осигурен, не плащаш абсолютно нищо за лечение

60

Анонимен

преди 6 години

на патриотите им давам среден пръст