92

Анонимен

преди 6 години

Не доходите, а цените скочиха! Този влизал ли е скоро в магазин? Ама какво ли му дреме, на него му носят манджата...

91

Анонимен

преди 6 години

и тоя управлява вече кой мандат поред?!? търпете още овцИ и чакайте да се оправи държавата с такива партенки и крадливи търтеи

90

пешо бирата

преди 6 години

Че при тия цени остава и заплатите да са като преди 10 г.

89

Анонимен

преди 6 години

Чудно е, по-хубаво не е било с единият град икономика, останалото ромско гето и тройно увеличен външен дълг за 10 години :D

88

до 91

преди 6 години

Смени дилъра ,че това дето ти го дава е много силно.Впрочем всички знаем фактите ,въпроса е за кого точно е тази стъкмистика и ПР провал.

87

Анонимен

преди 6 години

Изнасят се защото навсякъде около България е по-евтино бе Калитко!

86

Анонимен

преди 6 години

Суджук, просто тренираме. Над 2 млн вече се изнесоха, третия милион за който се хвалиш че щъка насам-натам опипва почвата и той да си ходи.Като спрат и шведите да ти гласуват, помоли шефката да ти заеме малко зелен електорат от немско, да вържеш процентите.Само кой ще работи не знам, но докато има обществени поръчки и европейски средства за крадене - да не ти пука.

85

Малко факти

преди 6 години

За тези 3 години след правителството на Орешарски до юли 2017 България е на минус най-малко с още 3,5 милиарда лева сравнявайки нивото на фискалният резерв и държавният дълг. През юли 2017 сме на минус с над 13 милиарда лева - това е превишението на дълга над резерва. След Орешарски бяхме на минус 9,5 млрд. лева, а преди Орешарски Борисов стигна до минус 10,2 млрд. лева и подаде оставка.

84

Мнчев

преди 6 години

До Да Плюят хората щото от всички нахалници, този е най нагъл, най грозен и най безотговорен. Българофоб.

83

Анонимен

преди 6 години

Доходите пораснаха! Дойде ли празник 1 млн. българи ядат наденици.

82

Анонимен

преди 6 години

От ден на ден лъже все повече. Твърдо сме на дъното по мизерия не само от държавите членки на ЕС, но и от всички европейски държави.

81

Столичанин

преди 6 години

И ние пушиме КЕНТ и ядеме бомбонки ТИК ТАК.

80

Анонимен

преди 6 години

А може би причината е, че българското черноморие стана скъпоплатена отврат. Борисов си струва да поразсъждава и върху тоя вариант с другия от двата неврона.

79

Анонимен

преди 6 години

България е с няй висок растеж на БВП за 2017 година. Изпреварват ни само Турция и Румъния.

78

Gaskoing

преди 6 години

Разбирайте доходите на моите хора скочиха! Ходим си в чужбина

77

Категоричен

преди 6 години

Пред избори:- Гласувайте за нас, ще живеем по-добре! Глас от залата:- А ние? Отговор: Е , вие ще почакате.

76

Заразно зло

преди 6 години

Не са нахрани бре .....Тоя вижда само пари, интересуват го само пари и говори само за пари.Поздрав с песента: Не всичко е пари, приятелю ...

75

бай Петко

преди 6 години

Ами как няма да спадне безработицата, като болшинството безработни си намериха работа в ЧУЖБИНА. Наистина приказки на ангро, без да се мисли и "вярва" че всички му вярват. Наивник в напреднала възраст !

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44 Тоалетна хартия не ползвам, мия си задните части. С калий си снабдявам организма с "грозни" български билки. Баща ми през социализма караше Нова Лада, а сега караме западни *** 5-та употреба. С новите и "яки" западни коли всеки ден самоуверени млади самоубийци напускат света и създават демографски проблеми на българите. А това, че няма бг стоки по магазините, ти за плюс ли го смяташ. Ти от коя паланка си бе, чедо.

73

Тинев

преди 6 години

София НЕ Е България!П.П. Жалко само, че когато избягат от родните си места, болшинството от "СЕЛСКИТЕ" софиянци, МОМЕНТАЛНО забравят от къде им е корена! В ламтежа за богатство режат всякакви връзки.А честните, трудолюбиви хора живеят извън София. П.П.П.П.П.П. Доста ми костваше да спазвам приличния тон. Особено за нравите, морала и действителността в Софето.