188

БГ

преди 6 години

Сега на Ким Чен Ун като му прикипи канчето и прати няколко салюта към USA, може и по-бързо да си се върнат в родината сънародниците ни !

187

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТук не може да се работи за по- добър живот. Тук се работи за оцеляване. Ден за ден.Няма изгледи нещата да се оправят. Другото е пропаганда.

186

до 216

преди 6 години

Защото са комплексари!

185

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо гурбетчиите непрекъснато висят по бг форумите и обясняват колко са добре там и каква к очина е България? Иначе очите им се пълнят със сълзи за мама, тате и децата им. Да не збравят, че България е на това дередже и заради тях - забегнали на уреденото, като кукувици снасят яйцата си в чуждо гнездо, вместо да работят за по-добър живот в родината си.

184

Анонимен

преди 6 години

Щом за родителите на тези деца никой не е създал нормална среда на живот, работа развитие и пр, техните деца няма да се върнат. Нито клубовете за народни песни и танци ще помогнат, нито неделните училища, нито народните носии, нито пропагандата. Познавам емигранти от САЩ, заминали преди 1989год. Децата им израснали в САЩ. След падане на режима дойдоха само веднъж да видят баба си. Нямаха общи теми на разговор, стояха като чужди. Жената почина след 2-3 год. и те повече не дойдоха в Бг.

183

Тъпи

преди 6 години

През 2010 Бойко каза същото в Чикаго .Еее върнахме се ,започнахме бизнес на пета година започнаха проверки ,ревизии от НАП и ни унищожиха с измислени суми .Не сме направили никакви нарушения ,редовно си плащахме данъците ,касови бележки но явно искат да напълня джобовете .Сега пак сме в чужбина и ви съветвам не се врущайте за да помагате на корумпираните .Единствени те са най богатите служители в БГ.

182

Ицо

преди 6 години

Когато имаме реална съдебна реформа и престъпленията в БГ се наказват, евентуално тогава може някой да се върне. В момента е по-реалистично да правим планове кога ще бъдем посетени от извънземни.

181

Член

преди 6 години

в YouTube има блог на Bissera, заминала на 4г.в Чикаго с родителите си... Говори перфектно английски и прилично български... в видеото си от София, казва"прави впечатление, че няма много млади хора в България"...може да погледнете и блога на Lana Ross от Дубай... ще ви е приятно и полезно.

180

Димо

преди 6 години

Като не се върнете па много важно! Някой за вас лук пече ха ха

179

Анонимен

преди 6 години

Значи никога няма да успеете г-н Радев.

178

Анонимен

преди 6 години

ZNACHI NIKOGA

177

ФАКТ!

преди 6 години

Тия еничари не ги щем да седят там докат ги трепят не.рата и латинджосите в горно Мексико с ракети!

176

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да се връщат? Света не се ограничава до държавната граница. Всеки е свободен да гради бъдещето си където иска!

175

Циник

преди 6 години

Особено смешно, и жалко става цялото виене, и плюене на пишманродолюПците...когато чета, че българските емигранти са НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВНОСИТЕЛ на свежи средства в бюджета на републиката.Тези изтормозени от живота българи....плюят рода си - плюят всичко...поведение типично за резигнирали, отчаяни, лузъри с психични отклонения! България се превърна в голямо Карлуково!

174

гошо печения

преди 6 години

Българина не е злобен. Просто обича да се прай. Като искара 3 лв. и гледа другите с презрение. Демек обича да се прави на велик

173

Анонимен

преди 6 години

Няма политик или бизнесмен, който да не си изпрати децата да учат в САЩ или Западна Европа. Някой от тях се завърнаха, след като родителите им си утроиха богатството (без коментар КАК!). Едно е да се завърнеш и да управляваш бизнеса на родителите, а друго едва да свързваш двата края, а ц ...да те пребиват с колове!

172

Го4о

преди 6 години

На това изказване Радев поставя КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ и иска някой да му вярва!?!? Как може да призовава хората да се завърнат, преди да сме "УСПЯЛИ" в нещо си?????

171

Член

преди 6 години

Да се върнат ли?по-скоро да се намали броя заминаващи през терминал 2 ще е успех.в ЕС и САЩ работиш и пестиш, в България и да работиш мизерстваш, а ако имаш малък бизнес ще си рекетиран, мразен и измамите в България са ежедневие

170

Анонимен

преди 6 години

Злобата в БГ е убийствена. Озлобени от живота хора, които само плюят. Чипа трябва да се смени, но не. Смеем се на *** на тоя на оня. Но дори и те се държат и защитават, а българите се плюем и джафкаме като кучета

169

ko40 von Dallas

преди 6 години

Всички хора на земята работят за пари. Който намери работа за повече пари заминава. Ако ми дават 3000 ? в камчатка, заминавам. Тва е. Не може всички да сме на управленски постове. Аз мания нямам да пренареждам света. Нормално платена работа и спокойствие. Шапкаря ъкъл дава в USA