176

а`бе, Борсов!?

преди 6 години

А бе, Борсов!? Нищо не си научил от бай Тошо. Той беше хитър и не говореше толкова директно като тебе! Кой те би през устата да ги приказваш тези работи? Имай предвид, че представляваш цял един народ, а не си питал никой! Не говориш от свое име, ако преебеш нещо. Утре не се знае какво ще стане и до кого ще опреме за помощ, щото в западна Европа цари леш и упадък, в НАТО е такава каша, а отдолу си въобразяват империи. Не съм русофил, не съм и за никой, щото никой не е с нас. Всички дърпат от нас!

175

Този пък

преди 6 години

Ако премиерът е срещу Русия, значи е срещу народа си. Такъв премиер не ни е нужен. България и Русия като съдържание много повече от чуждото за нас НАТО

174

Анонимен

преди 6 години

183 В момента руснаците избиват свои православни братя , славяни в Източна Украйна, няма да им мигне окото и за нас.

173

Лас Вегас

преди 6 години

Руснаците са мафиоти и терористи.Това са и методите им на придобиване на собственост и влияние в България.По този начин приватизират най-модерния завод за електромотори у нас -"М motors" -Етрополе.Проблемът е в това ,че тези действия се прикриват от българските власти и не им се дава гласност.

172

Анонимен

преди 6 години

За НАТО Русия не е страшна. Русия не смее да пипа натовски държави защото много боли после.

171

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 185 Мнооооого си далеч от истината , и това какво показвали изборите е долна инсинуация , хайде като сте много отворени , направете един референдум с въпрос : "Искате ли да сте в НАТО? " , най-много ,после от 9 кладенеца вода да носите, как видиш ли референдума нещо не бил наред . Толкова по въпроса за нашия избор, а ти продължавай да си мечтаеш.

170

Анонимен

преди 6 години

До 183 Но руснакът ще вдигне пушка срещу теб,***.Правил го е и друг път.Руснаците бомбардираха Варна,избиха цвета на българската интелигенция,,взривиха"Св.Неделя",окупираха България за 45 години...

169

Анонимен

преди 6 години

Каква кариера има или е имал??? Даже и съпругата му беше права да го напусне. Всичко му е подарък за слугинажа, образование, постове и " авторитет". През целия си живот е бил слуга, придворен шут и у нас, и пред чужди господари. Вижда се как говори, пише и се изживява на командир... Където и да е бил на срещи на държавно равнище, предизвиква смях сред умните хора. А за досието си забравя...

168

Анонимен

преди 6 години

Много правилен и прагматичен анализ!

167

Анонимен

преди 6 години

До 180 Грешиш драги,българите отдавна се произнесоха,България да поеме евроатлантическия курс,на изборите,които безродниците от БСП, не могат да спечелят от доста време,дори и с ДПС в коалиция.Изборите най-добре показват за кого е България.

166

Анонимен

преди 6 години

"Комунистите-терористи,прекръстили се на "социалисти",винаги забравят,че България е натовска страна от 13 години по волята на болшинството българи" -- Да бе , направо е така , не си спомням някой да е питал българите дали искат , някой от всички пишещи тук , да си спомня да е гласувал за влизане в НАТО ?

165

Анонимен

преди 6 години

"ние ще се бием на страната на НАТО" - кои ние, аз с-у руснак пушка няма да вдигна. Клетвата ми е да пазя България - не нато, не самозабравили се политици.

164

Пешо Пешев

преди 6 години

Да ни пази Господ, да се не прицелят в нас... че нито нато нито щатите ще ти помогнат! Колко помогна нато на Кипър когато търците ги окупираха, толкова ще помогнат и на нас.. аре уа мутраген!

163

Анонимен

преди 6 години

До 177 Комунистите-терористи,прекръстили се на "социалисти",винаги забравят,че България е натовска страна от 13 години ,по волята на болшинството българи ,членка е на ЕС от 10 години и не слугува на САЩ и ЕС,защото това са нашите съюзници.Иначе,Борисов има завидна кариера дори да излезе в пенсия още днес.

162

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантиците са една шепа голословни фигуранти, които си мислят , че народа ги подкрепя.Заблуждавате се Уважаеми, края на 80г. народа излезе на протест защото го излъгахте , че чрез Демокрацията ще просперира , а не защото подкрепя вашите идеи. След 27 години псевдо демокрация , вече на всички е ясно , че продадохте интересите на хората за лични облаги и разрушихте иначе така хубавата ни България.

161

До 177

преди 6 години

Принципно да, но тук вече има бази на САЩ и командни центрове на НАТО, така че сме си цел, може би най-високо приоритетна, но все пак цел, както се казва, Русия по доктрината на тия плиткоумници е враг, може да се очаква, че по тяхната доктрина ние вече също влизаме в графата - вражеси цели. Като се отвори картата се вижда едно обаче, не Русия се е разширила до границите на НАТО на запад, а НАТО се разширява на Изток...така че да се замислим кой е агресора и провокатора...

160

Анонимен

преди 6 години

Санкциите няма да паднат, докато Русия не изпълни минското споразумение.Другото е бла, бла.

159

Анонимен

преди 6 години

Тази тъпота на това придобие на човек, рано или късно ще му изиграе лоша шега. Колкото и да слугува на ЕС и САЩ, простотиите, лъжите и продажността му ще накарат Великуте сили са го разкарат. И ако се смилят само ще го пенсионират, но може и да ги пратят при Дедо Боже. Имам чувството, че Банквнския Бай *** в застинал нейде в 06 клас и там е останал. Война ако стане, защо Русия да ни стреля, и без това Суджука ни занули, каква опасност сме ние. Безпомощни като малки рибки.

158

Анонимен

преди 6 години

Комунистите и селските русофили са много гласовити, но ... очевидно огромното мнозинство от имащите право на глас подкрепят позицията на Герб по отношение на Нато и против Русия, това са фактите, другари !Ако не ви харесва - гората, мандрите ви чакат ... досега с коментари по форумите власт никой не е взел.

157

Анонимен

преди 6 години

Какви войни какво НАТО кви 5 лева, май пак сме на грешната страна.Абе суджук, ти имаш ли си на идея, че един (да се повтори като за теб ЕДИН!!!) Сармат унищожава територия с размерите на Франция (или щата Тексас), за нашата красива земя, колкото една човешка длан, и 2 Искандера са достатъчни. Ти ли ще ги посрещаш смело с НАТО-вски гърди мъШки? НАТО нас ни има само за платцдарм и пушечно меси. Неук и ***, че и гъзолизец. Кви доктрини? Няма вечни приятели има вечни интереси, НАТО не са вечни!