65

Анонимен

преди 6 години

На думи Тиквата е много мазен "успех", "конграчулейшън" и тем подобни, но сигурно още утре ще впрегне групата за поръчки от щаба на ГЕРБ да прави мръсотии на новата партия , стига да реши , че тя е заплаха за него. Ако пък са се разбрали това да е новият му пудел , тогава ще е малко по-друга работата

64

Анонимен

преди 6 години

до 63 Всяка Неделя беше 28 години излъчвана...но на седмицата по веднъж. Долу-горе към 1500 предавания. Докато Слави вече има към 4000 предавания.

63

Лазар Влайков

преди 6 години

Слави, успех! Потърси ме, намери ме и аз съм човек! Чакам повиквателна от новата ти партия и давам цяла община на тепсия!

62

Анонимен

преди 6 години

Слави е новия шоумен на руската ***, но докато Борисов е на власт малкия путин само може да кърши пръсти в кремъл в очакване на промяна.

61

Анонимен

преди 6 години

Нали ГЕРБ щеше да е алтернатива за по-добър живот? Нали масово гласуваха хората за тях с надежда,че ще свърши пинг-понга БСП и СДС ?Няма нова партия ще оправи страната,но това за 95% от хората продължава да е заблуда!Партии в БГ се създават не за да се подобри състоянието на държавата,а да се подобри собствения финансов и социален статус!Само гражданско общество може да накара политиците да работят за него,а такова в БГ липсва! Революция в главите ни трябва,промяна на манталитета,а не мисии!

60

клепоУШЕВ

преди 6 години

Бойко, няма да се пУашиш!!!Ще им разбием паролите във фейса, месинджъра и вайбъра и ще им извадим по някоя кирлива риза, или снимка по морков и готово!Няма да ни е за сефте на ***, в родното насрано мевере.

59

Анонимен

преди 6 години

На славчо акъла му стига само за ядене, пиене и чалгия. Няма акъл, за да управлява. А бочката е още по-некадърен. Това ли е елита на България ?

58

Анонимен

преди 6 години

до 63 Нещо повече...европейски медии направиха анализ на концерта на Слави на Васил Левски и категорично заявиха, че по-велик концерт в Източна Европа не е правен никога.

57

Анонимен

преди 6 години

Слави да пита ПЕС`овете отПозитано дали нямат още някой друг генерал от запаса...може и ***, стига да знаят малко руски !

56

НЕЩАСТНИЦИ

преди 6 години

Тия двамата са една и съща стока. Двете страни на монетата. Нарцистични пауни негодни за нищо. Къш, чупката и улево и двамцата.

55

Анонимен

преди 6 години

Тиквата да е тооолкова комплексиран от Дългия че няма накъде повече. Уахахаахаха..

54

Анонимен

преди 6 години

Няма такъв лъжец като Борисов!

53

Анонимен

преди 6 години

От вчера, се разбра, че Слави ще търси умни и образовани хира да управляват загиваща България, всичко платено от гробарите се привика да плюе. Страх тресе Умчо от Банкя, Човека Слънце, Падишаха на Суджуковата партия. За да се крепи на власт поддържа огромен апарат клати...овци, на които ще им секнат парите ако дойда умните. На българина му е дошло до гуша от простотиите на Умчо, от предателствата, корупцията и измамите, от ограбването на българина. Не е толкова т//п да не усеща омразата към него

52

Партия 7/8 -ми

преди 6 години

Докато го изберете "славея" ще ви е интересно ,ама после какво ше правите като разберете че и той не за тая работа ? Както винаги, слагаме кауцата пред коня и после "Защо не се оправяме?". Държавата трябваше да си избие поне половината кому няги 89-та година ,така че останалите живи бъдещи политици да знаят кво ги чака. Ама не ,нали всичко е наужким дори и протестите ни, затова сега сме така. ДПС още е в народното и не мисля че Славчо ще ги махне,ако се опита, НЕГО ще махнат! Тук е запланувано да е мюсуманско населението .Затова и музиката му е турко-ци ганска ,дори бълфгарските ***

51

Анонимен

преди 6 години

Бойко, вярваме ти, 1200 лазаровци да изнамериш е непосилна задача, даже и по нашите ширини....

50

При Герб Б-я изчезва

преди 6 години

А, бе, мутро Борисов, при теб емиграцията скочи от няколко хиляди годишно на по 50 000 българи, които всяка година бягат от България, защото доходите в България са десетки пъти по-ниски от тези в другите страни за една и съща работа, защото у нас няма работни места, особено за образованите и талантливи хора - един млад учен получава няколко стотин лв., защото в България няма сигурност и перспектива за добър живот, защото още в първия си мандат, Герб фалира 150 000 фирми с рекет и корупция.

49

БАБА КУНА

преди 6 години

КОЙТО УСПЕЕ ДА ИЗРИТА МАФИЯТА ГЕРБ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ЗАЕДНО С МУТРАТА ЩЕ ПОЛУЧИ НАШИТЕ АДМИРАЦИИ И ПОДКРЕПА. АЗ ЛИЧНО НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТОВА ДА Е СЛАВИ, СТИГА ДА ИЗПЪЛНИ ТОВА, С КОЕТО СЕ Е ЗАХВАНАЛ. ЯСНО Е ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ АКО ВСИЧКИ ГЛЕДАМЕ ОТСТРАНИ И ЧАКАМЕ НАГОТОВО.

48

АНТИ до герберУшеви

преди 6 години

Нали в Англия го питаха за огледалото ?Какво отговори ?

47

Анонимен

преди 6 години

до 51 Дългия поне става за шоумен и да прави велики концерти, докато Тиквата за чeп за зеле не става.

46

Анонимен

преди 6 години

"Не е важно как гласуват, а кой брои гласовете. "СталинТова е девизът на бойко.