90

интересно защо

преди 6 години

близките и роднините на зверски избитите от комунистите 30 хиляди невинни не правят бъзпоменателни митинги да почетат паметта на роднините си които са били зверски избити невинни от комунистите? Или няма кой да ги финансира да направят едно шествие или митинг - колкопари искат за шествие, колко им трябват? Или понеже комунистите още са на власт, не разрешават такива шествия, само гей-шествия може!

89

ПОМНИМ КУРнелия

преди 6 години

И ние помним ***:Хилядите избити в месеците след 9.9"Народния" съдЛагерите на смърттаЗаграбването на собственосттаМакедонизацията на българите в пиринскоПодаряването на златния резерв на СССРУбийството на Г. Марков16-тата републикаЧернобилВъзродителния процесРежима на тока и водатаТретия фалитЛукановата зима и купоните за олио и захарМутрите на ген. ГоцевОграбването на спестяванията на българите от 16 банкиВиденовата зимаСпирането на еврофондоветеОграбването на КТБ

88

Циник до 91

преди 6 години

Не съм аз този който поства на ден по 3 пъти тази *** во ня с "бананите и тоалетната хартия" !!!!Огледай се ...и ще видиш!Точно това ме дразни!Някакъв посткомунистически *** го прави...без промяна ...вече от месеци!Аз само "сензибилизирам" аудиторията - да го види...и да го запомни!!!!

87

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора тези измислени празници не ги вълнуват. Официално също не се празнува. Вълнуват се една шепа пенсионери и неудачници без работа, образование и бъдеще. *** пролетариат с две думи. Въобще не ми пука за тяхната мизерия.

86

Бож.

преди 6 години

Честит 9 септември на всички неБългари,а на Българите честито освобождение от комунизма!

85

Жибор

преди 6 години

Роднините на репресираните от комунизма лица не са милионери и милиардери като червените ***,за да имат пари- затова не могат да финансират книга,в която се описват престъпленията на комунизма-присвоизма. Сорос няма да даде такива пари никога,защото е поддръжник на червените- нищо че разни *** и наивници наричат борците за свобода "со-ро-сои-ди"!

84

Анонимен

преди 6 години

Другарко Корнело кой та а излъгАл че поет или писател не може да бъде *** *** крушовишка селян..рко,ти не знеш ли другарко че повечето психопати са гении нали си уШ учЕна!!КОМУНЯРСКИЯТ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН ДРУГАРИ НАГЛЕЦИ,ПРЕСТЪПЕН КОЛКОТО А В БЪЛГАРСКИЯ СЛУЧАЙ И МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАЦИСТКИЯ,КАК НЕ ВИ Е СРАМ!!Какво говориш за ястребинчета червен цър..л ВИЕ ИЗТРЕПАХТЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ,говорехте за равенсто аТЪНЕХТЕ В РАЗКОШ,ОТКЪДЕ У КОМУНЯРИТЕ ПРЕКРЪСТЕНИ ТОЛКОВА МИЛИОНИ ***,ВАЩА...

83

Стар Патриец

преди 6 години

Нинова, то ти си срам за Партията! От цялото ръководство на БСП-то само единствен Янаки Стоилов беше достоен и честен комунист, затова му спретнахте номерца и го нагонихте! Вие и кликата ви сте мерзавци и капиталисти които нямат нищо общо с идеите на Ленин и Маркс и Енгелс! Срам сте!

82

Жибор

преди 6 години

Роднините на репресираните от комунизма лица не са милионери и милиардери като червените ***,за да имат пари- затова не могат да финансират книга,в която се описват престъпленията на комунизма-присвоизма. Сорос няма да даде такива пари никога,защото е поддръжник на червените- нищо че разни *** и наивници наричат борците за свобода "***"!

81

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ СТИГА СТИГА С ТАЯ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И БАНАНИ БРЕ! *** СИ ХУБАВО, СТИГА ГЛУПОСТИ ОБАЧЕ.

80

Анонимен

преди 6 години

от тоя мек преход не можем да сидигнем гащитекомунистите - на бесилото, а не в управлението

79

Циник

преди 6 години

Даже и Виетнам се отърси от ком унягите...и бързо се развива!У нас комун ягите се отърсиха от Българите...и бързо ни затриват!И останаха *** "с тоалетна хартия и банани"!

78

Българин

преди 6 години

Честит 9ти септември на всикчи българи!

77

bolbov

преди 6 години

Вечна слава на героите антифашисти донесли на своя тази приказна победа!!!

76

Нека майна

преди 6 години

Празнувайте си тъпият празник, аз ям пица на плажа от южна Гърция , карам кола 2015 Рено и пътувам из Европа когато си искам. М забравих, на заплата съм и дядо ми не е партизанин!

75

Дориан

преди 6 години

До Кико: браво Кика, точно си прав, както винаги! Дедо ми, комунист по убеждение ми разправя след Демокрацията как навремето Тодор Живковите бригади в първите дни след Девети Септември са оградили Отряда на Горуня - един от най-големите партизански отряди, и да ги избили като кучета във Врачанския Балкан! Над 120 човека са убити за дни! Това обаче не се говореше по времето на НРБ.

74

до bolbov

преди 6 години

Да бе..да другарю...като героизма на болшевиките....тикани с оръжие напред !

73

Анонимен

преди 6 години

Да, Хитлер е основател и ръководител на Германската националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЯЕСКА партия. Безродникът Димитър Благоев е основател на Българската СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ.

72

bolbov

преди 6 години

9 ти септември е най светлата дата в историята на нашия народ.Погледнете архивните кадри вижте народното опиянение от извоюваната победа.Какво е станало след това ние знаем от историята.,но дата на която такава голяма част от народа излиза на улиците и площадите и се екзалтира от своята изстрадана победа няма друга.

71

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДнес имаме не само описаното . Имаме всичко което тогава го нямахме и мразехме онази държава с нейния строй . За съжаление ни управляват същите на които сега запада разчита да ни досъсипят и ги държи на власт.