125

Анонимен

преди 6 години

Ами това знаме си е на държавата Донецк! Какво лошо има някой да си развява знамето? Това че терористите урки са недоволни това си е техен проблем. Как може да наричат терористи обикновените граждани? Това по международните закони се наказва със дългогодишен затвор. Къде спят защитниците на човешките права? Или те защитават само интересите на терористите? Алооооо това ли е демокрацията и свободата която толкова много ни рекламирате?

124

ТHE Патриот

преди 6 години

*** за кевската бандеровска фашистка хунта!

123

Анонимен

преди 6 години

Брее, ще речеш че нещо разбираш от геополитика, ама всъщност си типичен ***. Донецк е населен предимно с граждани с руско самосъзнание. Какво ли са поискали те, след като беше забранен руския език в ефир, бяха публично бити и екзекутирани про-руски политици и симпатизанти? Сигурно им се е приискало да се пренесат веднага да живеят в Киев? Мноо ограничени сте сорските драскачи

122

Анонимен

преди 6 години

Между другото Дизраели преди 140 години е говорил така за България, както в момента платените медии за сепаратистите в Донецк....Тема за размисъл когато плюете по сепаратистите в Донецк.А това, че знамето е развято от гражданин, не от институция няма абсолютно никакъв повод за недоволство от украинците!!! Нота може да бъде изпратена ако знамето е развято от някоя държавна институция, всичко друго са комплекси.

121

Джедай Мастър

преди 6 години

До Анонимен 121 "Руският император е трябвало да се съгласи"Напротив. Любимата ти Русия не подкрепя съединението и поддтиква Сърбия да нападне България, като изтегля демонстративно офицерите си от българската армия, за да гарантира загубата на България във войната. Обаче Българската армия, която впрочем очаква нападение от турция проявява изключителен героизъм и мобилизация и наритва сърбия. Затова тази война е известна още като Война на капитаните срещу генералите.

120

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7Всъщност прав си. От скоро чеченците имат дори повече права от самите русняци.Даже им се плаща васален данък да мируват, че иначе оня кадировец има 40 000 армия закоравели главорези, които, като нищо ще си вземат "отпуска" от "отпуската" си в донецк и ще наминат към масква река да огледат най-голямата джамия в Европа.

119

Анонимен

преди 6 години

То пък едно знаме, пълна дреп!

118

Анонимен

преди 6 години

Значи знаме на донецк и сърп и чук може, но ако извадиш свастиката си в панделата?

117

Анонимен

преди 6 години

Избършич Гъзорян пак се е изпуснал...

116

Анонимен

преди 6 години

До БобиБреее Боби, ще рече човек, че тия "автономии" по свое желание са влезли там а!!!:)))Аре стига смешки!

115

ОТ КОЛОНИИТЕ

преди 6 години

Никак не обичаме да ни поучават още по-надупени и зомбирани като ВАС НЕУВАЖАЕМИ

114

Анонимен

преди 6 години

Не само това, ами и активно се попдтиква и окуражават сърбетата, да ни нападнат, заради Съединението!За което ядат голям бой.

113

Членска карта №7

преди 6 години

До 114А очевидно ти си един, който смята, който смята че аборигените и индианците имат права на родната си земя. В Руската империя и най малките народи са имали равни права с останалите, днес е същото... За разлика от тези за чиито грантове се трудиш цял следобед.!

112

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха! Нашите смотани рубладжии , за рубли и на бабите си шалварите ще развеят на Шипка .

111

Боби

преди 6 години

До Анонимен 110Ано Умни Тези народи имат в повечето случаи ограничена РЕАЛНА автономност в рамките на РФ. Имат свое ЗНАМЕ, ГЕРБ, ОФИЦИАЛЕН СОБСТВЕН ЕЗИК(различен от Руския), Собствени Данъци които се харчат само за техните си региони и прочие. Но втора точка от РФ Конституция гласи - Който влезе не излиза. Почти същото е и в САЩ, а и на всякъде където има Федерация/Конфедерация от някакъв вид.

110

Анонимен

преди 6 години

Кое е типична провокация ? Знамето на ДНР или реакцията на украинския посланик ? От Донецк е имало много много доброволци в Руско-турската освободителна война = имат ПРАВО на свое знаме на Шипка.

109

Анонимен

преди 6 години

Украинският посланик намери слабото място и натиска някой да му вади кестените от огъня! Да беше мислил, когато забраняваха руския език и натвориха всичко това, дето доведе до ДНР и ЛНР! И да не тика машата в чужди ръце, а сам да си разбърка жаравата и да си поизгори пръстчетата!

108

Анонимен

преди 6 години

Украина се превяръща в най-голямия комин на Европа, след като замени енергийните си източници с кемюр, въглища и ***- ква е разликата те си знаят.ще залеят Европа с киселинни дъждове. Като лъхне субирския вятър, най-много ще си изпатят Полша, Словакия, Румъния и Австрия

107

ЗАМИНВАЙ СИ БЕ

преди 6 години

отиди си в твойта хата, махай сланина и ручай вино. Що дириш тук като не ти харесва. Много нагло е да поучаваш нас българите, кое може и кое не на светлия празник за ШИПЧЕНСКАТА ЕПОПЕЯ, където БЪЛГАРИ и РУСИ изковаха правото да сме свободни

106

Анонимен

преди 6 години

Имало е РУСКИ войници на първо място, както и от СЕГАШЕН Донецк , и от Беларус,.... дори е имало и японец = всеки допринесъл за свободата на България има право на знамето си и ние българите дължим почит на ВСИЧКИ знамена на освободителите