71

Manuel

преди 7 години

До Надето Колко точно...и колко жестоко....и все пак самата истина. Човекът не е могъл психически да се справи с остаряването.

70

Наталия Кобилкина

преди 7 години

Жалко за добрата жена, надали е такава каквата я изкарва съпруга й! хих

69

Палмето

преди 7 години

Хубава е рускинята,а и млада.А брачеда не си е направил добре сметката,ако че е търговец.По снимката си личи че е корав,с повишено чувство за собственост.Пада си малко и скъперник,ама за младото е давал мило и драго,това му е струвало много.А на младата рускиня и се е живеело като на бохем.По коментарите на ,,приятелките'' и ,съдя че не са и те стока.С такива приятелки освен до развод,до друго не се стига,жалко за децата.

68

Фройд

преди 7 години

Жена на 40г. без секс няма как да остане или ще се алкохолизира или ще полудее...Взел и маладините живели са заедно деца му народил ,а той 65 годишен импотент вследствие на болеста.И японка да е пак ще се разведе с него.Да полежи 10 годинки минимум!!!

67

до 68

преди 7 години

Да, децата са в Русия при баба си от доста години. Елена не е тип жена, която би била майка. Това би пречило на личния й живот. Нали се досещате какъв е той.

66

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм, че комшиите и "баджанаците" скърбят най-много за загубата.

65

до 67

преди 7 години

Какво да чета бе ***. Аз ги познавам лично и двамата. Комишии са ми.По-пропаднала от Леночка Ми-нета няма. Така я знаят всички в квартала.Ама ти си вярвай на Тиквено-Прасешките медии, че мамашката е била някаква светица, сестра на Майка Тереза.А Венци е рядко свестен и почтен човек, уважаван от всички в квартала.

64

Анонимен

преди 7 години

Бог да прости греховете на рускинята, които явно не са един и два. За тоя има и човешки съд. Дано се намери кой да отгледа достойно децата, те с нищо не са виновни за греховете на двамата си родители.

63

anonimen

преди 7 години

ami kato se e jenil za ruskinq trqbva da e znael za kakvo stava duma te vsi4ki sa alkoxoli4ki i nimfomanki

62

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакви "рога" ,бе?Не четеш ли,че от над две години са били разделени,той е вървял след нея.

61

Док

преди 7 години

Пенсняк пък с боядисана коса; работата ясна: клиент на психиятрията.

60

Анонимен

преди 7 години

Редно е съдът да го оправдае или поне да намали присъдата. Все пак той има доста смекчаващи вината обстоятелства. Постоянните изневери на рускинята са сериозен аргумент. Ако има пари за добър адвокат може и въобще да не лежи.

59

Анонимен

преди 7 години

Старите бургаски гларуси имат една хубава приказка:"Хората куче от Русия не взимат, камоли жена."

58

Анонимен

преди 7 години

Действал е под афект, ще си призне и ще му намалят присъдата с 1/3, съда ще вземе под внимание смекчаващите вината обстоятелства и чистото му съдебно минало и ще му даде 10 години от които ще излежи 5.

57

Анонимен

преди 7 години

Ами този да и е изневерявал и той бре!!! Иначе на рускиня само *** давам.

56

Анонимен

преди 7 години

Защо го наричате убиец след като делото още не е минало.

55

Анонимен

преди 7 години

Раково болен е ...знаел е че ще умре .. и както знаем здравната каса как обира хората ..се е решил на най икономична и проста стъпка. Защо да я храни тая и здравната каса ....

54

Анонимен

преди 7 години

Лошо, лошо. Просто и двамата е трябвало да направят компромиси и да се разберат. Сега кой ще гледа децата, този мислил ли е!?

53

Анонимен

преди 7 години

Рускинята системно му е слагала рога. Почти целият блок 127 на ул.Мъглен, където живеят й се е изредил, някои и по два пъти. Разширила е пиремитъра дори и до съседните два блока - 129 и 131. Това го знаят всички в квартала. А вие тук продължавайте да си защитавате една алкохолизирана пач-авра нимфоманка.

52

Анонимен

преди 7 години

Никого не защитавам, но най-малко одобрявам бракове между нашенци и рускини.