51

Анонимен

преди 6 години

САЩ укрепват военното си сътрудничество с Украйна, Молдова и Грузия, а Русия със СърбияСърбите са хитряци и в никъв случай няма да се подведат по акъла на Русия. Досега сърбите винаги са били с Англия и САЩ и винаги са печелели. Веднъж се излъгаха по интригите на Русия през 1999 година и останаха без Югославия и ядоха боя. Така че Русия каквото и да прави каквито и ненужни железа да им дава без пари сърбите в решителния момент ще им бият дузпата.

50

Анонимен

преди 6 години

Който не е решил, той не се е изгаврил със САЩ - дали ще е Башар Асад, дали Ким Чен Ун или Мадуро, всеки си прави душевни чайки с говедарите.

49

Анонимен

преди 6 години

До 60 василевИ като се събуди , в соц панелната ли беше още :)

48

Анонимен

преди 6 години

Историята винаги се повтаря. И както сега сме врагове на Русия, утре ще гоним натовските оттрепки по разстопените полета на Европа

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Ха-ха-ха-ха-ха-ха.........България два пъти е била на "правилната" страна и резултата е......????????????? Хи-хи-хи.....да обясниш, случайно, КОЙ ти каза КОЯ е "правилната" страна????? Да гледаш случайно телевизия? В краварията какво става знаеш ли?????

46

Анонимен

преди 6 години

Докато всички прозападни пишат ФАКТИ . Червен *** пише само - *** , плащане , убиди и ниска култура. Това е наследството след 50 години военен диктат.

45

амер.трол

преди 6 години

ох, днес ще има $$$, започвам писането против Русия и България

44

не дали, а кога

преди 6 години

От 1955 година ФРГ е член на НАТО. 12360 офицера от хитлеристкия вермахт, стават офицери от НАТО. 300 офицера от Вафен СС, стават офицери от НАТО. 44 генерала и адмирала, назначени в НАТО до 1957 г. идват от вермахта. През последните 15 години са регистрирани 2085 военнослужещи с нацистки убеждения. Значи НАТО е наследник на хитлеристкия вермахт, който на 22.06.1941 година нападна СССР? Въпросът е, не дали, а кога НАТО, наследника на хитлеристката армия, ще нападне Русия?

43

Анонимен

преди 6 години

За свободата на България са се били , не само руснаци . Сърби , Украйнци, Поляци и други . Много обичате да кривите историята да е удобна само на русия.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Имам чувството, че хората въобще не се учат от историята - краварите си "отгледаха" тали.ба.нчетата и .....дойде 11 септември! Сега си отглеждат бандеровчета-нацистчета, а тия продават на Северна Корея ракетни двигатели....които после ще падат на главите на същите тия кравички!!! Е....много са умни говедцата, НАЛИ?????

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Прав си и ако не се отнасяше за страната ни бих казал.......ХАК ДА ИМ Е!!!! Каквото повикало, такова се обадило......малко ни бяха две национални катастрофи....тръгнали сме към трета!!!!

40

Анонимен

преди 6 години

До Василев 49Да бе да, ***! Той конфликта в укруината си е от 100 години, и то САМО В западната част! Където се подвизават наци-бандеровците! Е, резултата ще е откъсването на източните и ВРЪЩАНЕТО ИМ В РУСИЯ! А западенците - да си ги прибират еуропейците, тази из.ме.т не е нужна на Русия! А краварите.....още един-два номера на укропите с продажбите на оръжие, което като бумеранг ще се върне върху главите им....и няма да успееш да видиш как скоростно се изнасят от тази територия!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Никога вече руски войник няма да мре за България. ...Иншаллах!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е печелела когато е била в съюз с някоя европейска страна. Сама не е спечелила нито една голяма война.

37

Анонимен

преди 6 години

Русия вече няма ресурси за Балканите. Колкото и да драскат copocoидите, истината е, че Русия изостави нас, а не ние Русия. Още по времето на Горбачов неговият външен министър Шеварнадзе казва на тогавашните ни дипломати, че отсега нататък трябва да се консултираме с посолството на САЩ, после Елцин изобщо ни обърна гръб. Единствено от Балканите остана Сърбия с Русия, а докога??. Македония ще стане част от Албания, а България ще бъд анексирана от Турция. Балканите ще бъдат тотално ислямизирани.

36

че гевара

преди 6 години

Русия нали не се меси във вътрешните работи на независими суверенни държави.Какво постсъветско пространство.Русия нали беше християнска държава,а нападна християнските Грузия и УКрайна и изби над десет хиляди християни,окупира им домовете и ги изгони от земите им.В същото време защитава ислямски Иран и Сирия,от лошия християнски запад.Евроазийски съюз-Русия,Беларус и 4 мюсулмански държави.Повече вийски на НАТО в България веднага.

35

Анонимен

преди 6 години

Трябваше след Хирошима бомбардировача на САЩ да мине и през Москва. Днеска щяхте да сте доста по-смирени. Мишки.

34

Анонимен

преди 6 години

Американските капитани на военните кораби в Черно море се оплакват че GPS координатите им изведнъж станали неточни. Явно руснаците с барнали системата им. А как ще си насочват ракетите, щом руснаците им управляват насочването.

33

Василев

преди 6 години

Само психично болни хора и продажни подкупници се възхищават на САЩ.Агент Триш Бъргинс, ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Русия успя да се превърне от велика държава във велика държава победителка. В течение на последните години Русия печели една след друга само победи.