7

1

преди 6 години

г-н Бугарашар,много добро изказване,поздравление,нашите ,като седнат на маса,и вкарат две ракии,стават трапезни воеводи,ръсят ,наляво и надясно расистки обиди,а вашите ,не са от търпеливите,и започват млатене,но всеки си намира майстора.

6

аз-ът

преди 6 години

Колко сте засплали всичките...Виждате и не мислите. В статията пише, че този на снимката е таксиметров шофьор, вие такъв шофьор виждали ли сте? Гелосан, сресан, помадена коса, костюм за хиляди левове, очила за още толкова? Очевидно е издънка, метастаза, отроче на поредната американска фондация, който е подготвен да се показва по медиите и да ви набива канчето - "вижте как един ман..ски шофьор може да изглежда и да се държи за разлика от вас българтите?" Тука играят соро.сои-дите, това е

5

Анонимен

преди 6 години

Националистите са ясни - те, както и ромските организации, осребряват омразата. Ромите, докато са в гетатата, бедни и необразовани, струват милиарди, особено около изборите. Затова нашите политици нямат никакво намерение да ги интегрират - просто се усвояват едни пари. От интегрирания ром печалба за политиците няма.

4

Патладжан

преди 6 години

Абе момчето е тактично, ама аз да ви го кажа в прав текст - ако се стигне до масирани етнически сблъсъци, резултата ще е долу горе като в индивидуалните, дето така им се палите.

3

До Рома който зове !

преди 6 години

То напрежението май трябва да се покачи още, за да се вземат накрая и някакви по-кардинални мерки със събратята ти роми, защото в цивилизована Европа имат място само цивилизовани хора, а никой не е длъжен да ви хрантути и приобщава насила !

2

Анонимен

преди 6 години

Един от 100000 роми няма да ни промени мнението :)

1

криста

преди 6 години

Така или иначе започна най-накрая един обществен дебат са или не са ромите задължени да спазват законите в страната, в която живеят. Ако това им поражда напрежение да се успокоят и да започнат да плащат данъци като всички. С досегашното си поведение не допринасят по никакъв начин за мир и спокойствие, а само ескалира възмущението от недосегаемостта им.