91

Анонимен

преди 6 години

До bossЗа 180 паунда на ден си ходя където си искам! Взимам повече от теб по вярна декларация за доходите.Що ти колко декларираш? Не се кланям на боса на групировката, без обаждания на чичо в общината и без да се хваля с партиини връзки и депутати.Сега отивай да четеш Винету, когато следващия връзкар те измести от далаверата може би ще те взема за калфа.

90

Любопитен

преди 6 години

А ти напишете тези фирми да ги знаем....

89

Анонимен

преди 6 години

И аз съм на държавно, 1300 лева - кеф. Пак ще гласувам за ГЕРБ, много сме на държавно, над 1 милион сме! Само ГЕРБ, Бойко ще вземе нов заем 30 милиарда да ни плаща.

88

Анонимен

преди 6 години

Че аз на държавно вземам по 1200 чисти и дрема по цял ден, бе.. ;)

87

ДА

преди 6 години

В София няма софиянци!Всички софиянци са в чужбина.В София са останали само провинциалисти,т.е. "софиянци в повече"!!С голеееми претенции!

86

Анонимен

преди 6 години

Леле мале, работодателите давали грандиозната заплата - цели 1000 лв !!!бруто. Направо да се чуди човек за кво са му толкова много пари. Ние сме Швейцария на балканите бе, кво ревете ?Скоро ще ги настигнем Камерун, Того, Нова Гвинея, Мозамбик и други развити демокрации !

85

boss

преди 6 години

ама като утидити в англиятъ ни въ еня че ходити на 100 км нали смешковци

84

2К заплатка бедняк

преди 6 години

Че то на мен и 2к заплата вече ми се вижда малко бе, трябват си 3 к, за да се живее нормално, без лишения.

83

МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН

преди 6 години

Само така !!! Не съм бил само аз . . .

82

евро гей

преди 6 години

При комунизма хората нямаха тоалетна хартия и не можеха да ходят на запад да мият улиците а сега при евроатлантизма българите имат тоалетна хартия и границите са отворени да ходят на запад да мият улиците и нужниците на западняците.

81

Анонимен

преди 6 години

Нито наемите са толкова високи в София, нито заплатите. Според мои лични наблюдения(живея в София с жена и дете, работя само аз и плащам наем) може да се намери прилично жилище(под наем или купвайки го на изплащане) за 400-600 лв на месец и при работещи двама възрастни с по 1000 лева чисти заплати се живее прилично. Ако трябва да работи само единия в семейството няма как да се оцелее със 700 лв, но с 1500 лева и малко разумно харчене пак се оцелява. А който иска, отива в Англия да е бял човек.

80

позитано 20

преди 6 години

Заключвайте границата , всички на работа за 200 лв и готова.Изпитано решение на всички проблеми.Ци...те да редят павета и готово.

79

Анонимен

преди 6 години

В скоро време очаквам статия за това, че "работодателите" се оплакват, че работниците искат да им се плаща. А да ви плащам, че ви работя не искате ли?Всъщност всеки трудещ се е работотдател-той ви дава енергията от своя физически и интелекнтуален потенциал и извършва работата. Ние ви даваме своята сила.А вие сте само консуматири да некажа парази.тиТака че не зле първо да си върнем правилнитя език и думи, с които се наричат нещата..Иначе нищо няма да се промени..

78

Киро Киров

преди 6 години

Нормално !!! Иска им се на тъй наречени " робовладелци" май беше " работодатели " да намерят някой за без пари да бачка, ама няма вече с 1000лв в София не се живее !!! Наем 500-600лв за двустаен !!! с дете и жена някой и по две :) деца де + сметките + храна (която е много евтина ) + транспорт, за дрехи и да се почувстваш човек ( кино почивка ), а да не дава господ да се поболееш, като се разболее детето става мазало. А ново жилище 1200 евро кв.м. Аз ще ви дам 1000лв. да ви видя, как ще мислите!

77

Невен

преди 6 години

Аз не познавам много хора в София, които живеят на по-малко от 30-40 минути от работата си. А ако работиш на 30 км от София, то към редовните 30-40 слагаш бонус и извънградското ....

76

до 35

преди 6 години

Е кой го направи според тебе - "най-отвратителното" място за живее, както се изразяваш?

75

Руснака

преди 6 години

1000 лева бруто или нето, че има голямо значение общо взето? Къде ти в Ихтиман 1000 лева заплата? Случайно изказването за 200те лева за наем да знаят колко енаема и как се намира що годе нещо нормално за живеене?

74

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите почвам да си мисля,че не е толкова зле положението.Явно щом 750 - 1000 лв чисти пари на повечето се виждат малко,значи заплатите са доста по-големи. А защо тогава толкова хора реват,че са зле ?

73

Анонимен

преди 6 години

С 1000 лв. в София си като с 500 лв. в Тутракан - демек трагичен.Само че над 1000-1500 лв. чисти в София взема по-малко от 30% от населението.Смятай какви миз*ерници са там.

72

Анонимен

преди 6 години

Всеки си преценява сам, не виждам какъв е проблема да се откаже работа за 1000 лв, ако имаш по-добра алтернатива