119

минувач

преди 6 години

До 132 Киро кофражистаЕй, все някакъв *** либераст ще се излаже неподготвен!Да не говорим, колко стотици милиони убити хора из планетата Земя са оставили либералчетата за един век!

118

Анонимен

преди 6 години

До гьобелс се объркаДругарите повтарят номера на гошо-тарабата дето подпали райхстага и успя да натопи ван дер любе! Сега ще кажат че се е запалил от горещината!

117

!

преди 6 години

Това е работа на комунистите които са против демонтирането на това. Но за яд на *** на това место ще има паметник на президента Дж. Буш-младши при които България стана уважаван член на НАТО.

116

Белият женерал бб

преди 6 години

До Киро кофражистаЯ не обиждай евреите,че ще си го намериш.Кой въведе комунизЪма-Карл Маркс/Кашел Мардохай/.По коя поръчка и с кои пари-отговори си сам.С каква цел-също.Вчера даваха "Слънчев удар". на Михалков.

115

гьобелс се обърка

преди 6 години

ИЗКАРАХА ГО ГОЛЯМ ПОЖАР КАТО РАЙХСТАГА )))))))))))))))) ОБАЧЕ, СТЪРЧАЩО ЖЕЛЯЗО НЕ СЕ НАГРЯВА ДО СТЕПЕН НА УНИЩОЖЕНИЕ ОТ 1-2 КОКТЕЙЛА , ПЪК И ПЛАМЪЦИ НЕ ПЪЛЗЯТ ПО ЖЕЛЯЗО, А ИМАЛО ЛИ Е ДОРИ 1 ИСТИНСКИ КОКТЕЙЛ ИЛИ НЯКОМУ ТАКА СЕ Е СТОРИЛО ИЛИ ПОИСКАЛО ?

114

Анонимен

преди 6 години

"Синко, имаме подчинено определително изречение - "който демонтираше...""Подпалиха крана" е главно изречение!"Подозирам, че ти самият си в 5-ти клас. СИНКО!Тръгнал си на краставичар да продаваш краставици! Именната част се съдържа в първата част на съставното изречение, което налага да се постави пълен член на този, които "е демонтирал". На този, който върши действието. Ако искаш да е така, както ти казваш, тогава трябва да разделиш изречението на две отделни и да не бъде сложно изречение.

113

Xaxaxa

преди 6 години

Da go mahat toq gozen pametnik che na nishto ne prelicha 7 mo kril petuhunik mu e imeto napishte v google i she vidite xaxaxa

112

Бойко Паркинга

преди 6 години

На негово място да сложат оня демонтирания, дето изобразяваше България като турско клекало.

111

партизани

преди 6 години

НА МЕН ПАМЕТНИКЪТ МИ БЕШЕ ПРИЯТЕН И НЕОБХОДИМ ЗАРАДИ ИМЕТО "1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ". СЪДЪТ ОТСЕЧЕ - ДА СЕ РУШИ, НЕКА ГО СТОРЯТ НЕЗАБАВНО, ЧЕ И ПАРТИЗАНИТЕ ДА МИРЯСАТ

110

Ове комунист льже

преди 6 години

А за Гърция, прочети малце историята им след 1944 - окупация от чужди войски, гражданска война с милион убити или прокудени, после военни преврати, война с Турция и пр.В Гьрция, грьцките комунисти тероризираха след 1944 те идейно са били повече от Бьлгария преди 44г Що се отнася до войната с Турция аз такава не знам, знам само подкокорасаните от СССР генерали в Кипьр правеха етническо прочистване и опит да се присьдинят кьм Гьрция.

109

Анонимен

преди 6 години

До фейк, братяЕдно желязо нагрее ли се над 300 градуса,от него нищо не става!

108

попо

преди 6 години

Защо не сте написали името на фирмата? отговор на админа на сайта - Защото ще разберете кой е собственика ...- разбира се че е комунист

107

Анонимен

преди 6 години

Ако е за 1 милион - някой много се е нагушил. Някой май ще плува Искър с тухли.

106

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че това беше най-грозния паметник изразяващ некадърността, безхаберието, наще хора,шуробаджанащината, вечното крадене от държавата, ние ги лъжем че работим те ни лъжат че ни плащат, селяните в панелките и т.н. и т.н. все неща типични за комунарите.

105

попо

преди 6 години

Защо не сте написали как се казва фирмата? отговор на *** - Защото ще я проверите и ще разберете че е на комунист.

104

Чобака

преди 6 години

Палим го брат, да го берем само джилязу.

103

фейк, братя

преди 6 години

Не съм видял тлеещия кран, май и журналистите дето пишат не са )))) Щети за 10 хил. може и да има - кабели и пвц части, ама щети за 1 млн е световен рекорд за фейк-новина

102

Анонимен

преди 6 години

Либерастията и простотията са безгранични ...

101

Анонимен

преди 6 години

Трябва всичко,което ония комунистии децата им гепиха да бъде конфискувано,та да върнем 20 милиарда,гепени от сегашните комувисоки и децата ни да започнат начисто.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99Синко, имаме подчинено определително изречение - "който демонтираше..." "Подпалиха крана" е главно изречение!Учи се в 6-ти или 7-ми клас!