8

м даа

преди 6 години

Работата е ясна , бил си е дребен тарикат и като такъв продължава да си живее. И единствената причина да има дете е за да може пред съда да се представя като примерен родител и бля-бля, затова не се е поинтересувал от жената и детето.

7

Бау

преди 6 години

Принципно това, че е високо образован не го прави добър човек. По тази логика селата трябва да са пълни с рецидивисти, а всички знаем, че не е точно така. Според мен е леко луд. Взимането на плацентата трябваше да си го уреди много преди раждането, за да не се получават такива неща. Умен човек така щеше да направи (уж).

6

PD

преди 6 години

Нещата се проясняват. Странния учен иска да замрази свежи ембрионални клетки,като вярва, че в бъдеще, с това може да помогне на детето си, а с бюрократични спънки и др., му предлагат да се задоволи с вмирисано парче плът. Аз почвам да го разбирам, макар че и с шамари, не е постигнал целта си.

5

аз

преди 6 години

Ай стига глупост! Никакъв учен не е! А за плацентата, сега е много модерно в Сф след раждането да се даде в лаборатория и да се извлекат стволови клетки, да се замразят и да се съхраняват. И докторите въртят луда търгавия, като гледам как се обясняват, май вече са били продали плацентата.

4

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да дадат плацентата на човека

3

Анонимен

преди 6 години

Този си е завършен бандит.

2

Безработен

преди 6 години

Чакам коментарите, давайте!

1

Анонимен

преди 6 години

Наркомани ....