53

Анонимен

преди 6 години

Факт, красивите момичета обикновено движат с отреппки. В началото докато мама-тате дават кинти или гаджето все още има късмет в срестъпната си дейност е ок. После почват драмите. В най-добрия случай бившата красавица завършва като повлекана с биещ я мъж-пиянка. В най-лошия - както това момиче тук.

52

Жоро

преди 6 години

много лесно всичко се приписва като вследствие на наркотиците, но има хора си друсат цял живот и не са наранили никого....а това, че на 29 годишен безработен, назобан, нашарен лентяй мама му купува джип какво ви говори

51

Анонимен

преди 6 години

Бас държа че убитото момиче не е казвала никога здравей на нормален мъж. Ами така става като следвате оная си работа. Не е за съжаление жертвата тя е знаела много добре с кого се събира. Дано на бившата да и се падне такъв красавец. Тогава да я пита майка и кон боб ядели.

50

Анонимен

преди 6 години

Легализация на амфета и херца !!!

49

карина

преди 6 години

Продължавайте да се качвате на стоп, да търсите спътници чрез Фейсбук, да защитавате правата на кого ли не, да искате узаконяване на тревата - продължавайте...

48

bluesky1

преди 6 години

И като се сетя, че някакви човечета непрекъснато се борят за легализиране на леките наркотици....!!!! ....и полудявам и аз!!!

47

Bonto

преди 6 години

До bolbovЕми няма как да си спомняш щото комунизма криеше затова. Има едни места библиотеки им викат и там има едни архиви им викат. Отиваш, четеш и сравняваш. По времето което ти обясняваш битовата престъпност е с пъти повече, ама се крие та ти сега да обясняваш колко беше хубаво по времето на комунизма.А тва със стълбите и т.н не ми се коментира. Типично комунистически милиционердки похват. Затова трябва да има правосъдие. Лошото е че в България го няма ама това е тема на друг разговор.

46

Баничаря

преди 6 години

Това са рисковете да бъдеш кифла.Поживееш малко луксозно а след това ти видят сметката.Кифлите скачайки от г*лупак на г*лупак използвайки ги понякога попадат на последния и след него просто няма други...

45

Анонимен

преди 6 години

Бг жените са изключително елементарни субекти с IQ колкото на шимпанзе.Да се хванеш с такъв агресор е въпрос на чест за тях, защото виж ли той бил мъжкар. А къде ти е *** сега,а? Няма значение дали е богато момчето или не, гледайте ценностната система и възпитанието, дали се поддържа.... Хайде до следващият подобен случай.

44

Анонимен

преди 6 години

Наркотиците прецакаха много хора. Имам много познати и съученици при които се отключиха психични заболявания, жалка картинка.

43

Легендата

преди 6 години

Гледай ти какво станало. Една *** убила държанката си след като разбрал, че му изневерява. Нищо странно не виждам. Намерили са се просто.

42

Анонимен

преди 6 години

И урока от това деца е, че нарготиците не те правят куул, готин, вървежен и т.н. Дрогата може да направи *** от всеки.

41

Анонимен

преди 6 години

Този е така нацепен, че не знае къде се намира. След 2-3 дни без амфети ще се освести и страшно ще съжалява.

40

Анонимен

преди 6 години

Аман от тия наркомански ***.

39

Българин

преди 6 години

До Турчин 33Не си достоен да споменаваш името на Левски !

38

Анонимен

преди 6 години

Толкова ниско журналистическо ниво сигурно има само в телеграф.

37

bolbov

преди 6 години

Герой на нашето т.е. вашето време което си го измислиха след комунизма.По мое червено време си спомням само за един подобен случай.Заловиха го също така бързо и след няколко дни му организирана опит за бягство. При този опит след спъва не момчето загина.Света се отърва от един вредител но сега са много и виновен за това е капитализма.Толкова много приятели покрай един пропаднал човек са приятели на неговите пари.

36

bluesky1

преди 6 години

На всички хубави момичета в България, а те всички са хубави, искам да кажа следното: Когато си търсите момче, когато се влюбвате, не губете разум, а следвайте все пак едно просто правило: обвързвайте се с момчета, които имат някакви ценност, като трудолюбие, упоритост, цели, възпитание! По -добре с някое трудолюбиво, възпитано, но незаможно момче, отколкото с някакъв лигав агресивен богаташ! Щастието в изграждането на съвместния живот....другото суета, а зад нея горчиви сълзи и нещастие!

35

онбашията

преди 6 години

До До 11в някой държави не гледат под лупа, и това доста се експлоатира от разни "жертви". в америка например накои по-отворени деца държат родителите си на каишка със заплаха че ще се оплачат на социалните от сексуален тормоз :)

34

НАРКОТИЦИТЕ

преди 6 години

Да не казвам за всички, но за един ужасно голям процент от случки като тази са виновни НАРКОТИЦИТЕ.Новата синтетика отключва психо проблеми.Докторите предупреждават,че дори едно хапче,цигарка,магистралка или каквото и да е може да е фатално за психиката на човек.Лошо,станахме като в САЩ,не знаеш на кой извънземните ще му подшушнат,че си демон и че трябва да те обезглави,кой ще те ритне в гръб,докато чакаш на спирката,кой ще те бутне върху релсите на метрото,кой ще те сготви в казана....