73

Анонимен

преди 7 години

Ако не си разбрал в Сирия има гражданска война в нея се бият две страни военната хунта на Асад и Сирийска армия от хората на Сирия . САЩ и Нато са помолени за помощ от вторите . По същата логика , какво прави Русия в Сирия? Законното отдавна , не е законно.

72

а русия

преди 7 години

защо са в сирия?

71

до 71

преди 7 години

Убужавъм тъ ....

70

321

преди 7 години

Защо САЩ са в Сирия?за да си пазят останките от не добитите терористи,но както върви нищо няма да ги спаси....

69

Анонимен

преди 7 години

предупредени сте! следва изравяне от дупката!

68

Анонимен

преди 7 години

Вчера Русия търси желаещи за Груз 200, явно положението се запича. Като акт на отчаянието нищо чудно Асад да използва химическо.оръжие. Правил го е и преди, защо да не го направи пак.

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68Не си никак убедителен. Трябва да громиш врага ти САЩ с още по-голямо настървение и плам.

66

до 67

преди 7 години

Бе ти д нси на 120 годин ба ?

65

факт

преди 7 години

Тези думи са сигнал към терористите да направят провокация,САЩ са страна терорист и трябва да бъдат наказани.

64

Анонимен

преди 7 години

САЩ се готвят за нова война без която са фалирали. Виждаме провокациите които опитват в различни части на света но има един дребен закръглен съсел който ще им е.. .майката ...

63

FOX новини

преди 7 години

Верваме всичко ! Я кажете сега, как ходихте на луната .

62

Пропуснато заглавие

преди 7 години

САЩ: Режимът на Асад готви атака с химическо оръжие!Но още не го знае!

61

Анонимен

преди 7 години

По въпроса за химическото оръжие. Русия унищожи 99% от него, а в САЩ спряха строежа на завода за унищожаването му, защото било скъпо. След като в Сирия няма химическо оръжие изводите са два- или то ще бъде предоставено от САЩ, или както Ирак Сирия ще бъде набедена ,че има такова.Опасявам се,че ако САЩ нападнат Сирия техните части и сателити там ще станат легитимни руски цели.

60

Боби

преди 7 години

До Анонимен 59 60Ехх експертиииАКСИОМА на химически войски - ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ СЕ ПОЛЗВА МАСИРАНО И С МАКСИМАЛНА КОНЦЕНТРАЦИЯЗамислете се в началото на ВСВ кое оръжие се появи - РСЗО Nebelwerfer, в превод пушекохвъргач кодово име за прикритие на предназначението доставка на химически боеприпаси, В СССР е еквивалента БМ-13 КатюшаАко доставяш на бойното поле 1-10 химически заряди то ти правиш ТЕРОРИСТИЧЕН АКТОще нещо за размисъл в метрото на Петербург бомбата беше 200грВ Сирия 250кг бомб

59

Анонимен

преди 7 години

О, гледали сме доста подобен филм.Но този може да е по-различен - САЩ ще тръбят как Асад ще ползва химическо оръжие, накрая те самите ще го пуснат и ще кажат "Ама нали ви казахме?!", за да си дадат повод да го свалят от власт.

58

Анонимен

преди 7 години

Една и съща химическа лъжа работи вече 20 год. Тез агенти наистина са много куци глави, не измислиха ли нещо ново за толкова време ?

57

войнишки виц

преди 7 години

Старшината към ротния: Иванчо иска отпуска;Ротния: Не може тази седмица, имаме болни, наряд...След седмицаСтаршината: Иванчо иска отпускаРотния: е, стига де, все Иванчо иска отпуска. Пак ли!Та и САЩ... Асад ПАК ще има намерение да пуска химическо оръжие.А въобще някога използвал ли е???Нали и американците унищожиха и Ирак защото Садам "имал" химическо оръжие.Е, никой не о намери, но държавата Ирак вече не съществува.

56

Иван Пешев

преди 7 години

Скоро целия свят ще спре да вярва на лъжите на САЩ. Не че другите са по-добри ама тези се ***.

55

Анонимен

преди 7 години

"Белият Дом не предостави доказателства в подкрепа..."Че те кога ли са представяли или имали доказателства за каквато и да е военна интервенция???

54

да помислим

преди 7 години

Режима на Асад няма технологиите за производство на химическо оръжие, те бяха унищожени под наблюдението на ООН ,преди 2 години. Откъде ще намери такова оръжие и защо му е да го прави,когато е заплашен при употреба и когато и без това оръжие-печели войната. САЩ откъде знае ,че Асад ще използва такова оръжие?