69

Wind

преди 7 години

Хахаахахаха! Ние пари нямаме за пенсии, а тези си мислят, че раздаваме на техни лидери за някакви услуги! Божеееее, тези наистина ни имат за някакви плашила, но е нормално, след близо 100 години промиване на мозъци от страна на Сърбия и Русия. Като не са доволни да са нормална европейска държава, нека си стоят в албанския нуждник и да се радват. Ние винаги сме гледали да им помогнем и да се държим дружелюбно, а те само злоба?!?

68

Анонимен

преди 7 години

Само да питам макето дето ръси глупости тука, ако Илинденското възстание е било некакво македонско възстание, оти има Одрински революционен окръг ?

67

Анонимен

преди 7 години

Заев е албанска марионетка. Нe случайно македонските гражадани нахулха в парламента в Скопие и му сцепиха предателската тиква.Защото той искаше да приеме за втори официален език в Македония албанския.Дори заместникпредседателят на парламента им си позволи да се обърне към депутатие на албански. Борисов подкрепя именно това.А инече се сърдите когато Доган, Местан и незанм си кой от трибуната на БГ-пърламента говорята на турски, нали.

66

Анонимен

преди 7 години

До 74Кирилицата е създадена в Преславската книжовна школа бре маке недоучило. създадена е в края на 9 и началото на 10 век, известна е още като Климентица, какъв Солун, какъв Охрид, каква Византия, знаеш ли къде се намира Преслав

65

aSC

преди 7 години

Сърбоманите "македонски" продължават да се плашат от сближаването на България, въпреки реалната заплаха от завладяване на всички нива от албанските шиптъри?!?! Обърнали цялата си злоба, машинации и ресурс към България, която е истинския собственик на област Македония-те не виждат какво се случва зад гърба им. Скоро тези земи ще бъдат част от Албания, процеса е започнал единствено заради глупостта и ината, на част от измисленото "македонско" общество. Обърнете се към българите-ще помогнем.

64

Dedo Ivan

преди 7 години

Осъзнайте се! Това е едно от малкото смислени неща направени от Борисов, с подкрепата на млад и обещаващ политик, какъвто е премиера Заев. Задайте си въпроса "Кому е изгодно да се мразим с най-близките си хора?" Македонците са добри и близки съседи, нека се наричат както си искат, не им щеме земята...То нашата няма кой да гледа и населява с деца, освен ***! Защо да не вървим заедно в една посока? Но не към Азия!

63

до 63

преди 7 години

Кой се сърди, Боко Тиквата и платения му неук пpофесор. Солун е във Византия от там кирилицата е пренесена в Охрид и от Охрид Климент Oхридски праща пратеници в Русия. Путин каза истината. Кирилица е доста пресолено защото всъщност написват глаголицата Путин им натри носовете с еднокнижници загубихме и азбуката

62

Анонимен

преди 7 години

Македония е име на област.Също както Тракия,Мизия.Винаги е било и така ще е.Няма македонска нация.Няма македонски език-говорят на шопски диалект.Има някаква измислена изкуствено създадена държавица БЮРМ надупена на Сърбия.

61

Анонимен

преди 7 години

До 66Кажи ми една македонска диаспора по света, в която приемат античниот македонски произход, и птричат че са българи, Тед Кочев преди време Ви го каза директно, ама нещете да проумеете

60

Циник до колегите

преди 7 години

Колеги...помежду ни се е намъкнал македонски провокатор - мъжки, ходи в македонските форуми да ги ръсиш тези измислици!Правил съм си та ша ка - да пиша в македонски форум...ще си счупят пръстите да ме банват!Псуват като каруцари...пълни шеметаци!

59

Анонимен

преди 7 години

Сръбските кукли пищят на умряло, защото усещат вкуса на загубата. За пореден път :) Така ще е, нека свикват. Да си се оженят за азиатците и другите азиатци (Китай) и да си търкат налъмите

58

Анонимен

преди 7 години

"Съвместното честване на Илинден означава, че отричаме нацията си"Македония? Няма такава нация, няма такава държава. Вие сте някаква пародия.

57

Анонимен

преди 7 години

Ако македонците нямаха толкова силно лоби в САЩ, Канада и Австралия, където масово са имигрирали след Втората световна война и преследването от страна на гръцките и българските власти, досега България да ги е претопила.

56

до 60

преди 7 години

Именно, Банско също е част от Македония. Пайсий се обърнал към съвременниците си, които са се срамували или ги е било страх да кажат какви са.Може би и тогава влъстта е била репресивна към инакомислещите.

55

Анонимен

преди 7 години

После се сърдим на твърденията, че кирилицата дошла от Византия или Македония. Всяка страна си държи на своите исторически измислици. Случващото се в Македония е поредното доказателство.

54

Анонимен

преди 7 години

Македонците в Македония никога няма да приемат че са част от България, както се опитват да им внушта българите.Това че някои предатели кандидатстват за БГ-паспорти всъщност си има обяснение и то не е национално, а икономическо.Просто БГ-паспортите им дават право да пътуват и работят в Европа.Но в самата Македония никой не гледа с добро око на такива хора.

53

Анонимен

преди 7 години

Свети Паисий Хилендарски е от Банско, Пиринска Македония. В неговата История той пише ,О неразумни и юроде, поради що се срамиш да се наречеш болгарин,

52

Мънго Джери

преди 7 години

Аман от български управници предатели!! Този говорещ картоф от Банкя на кой ли не се подмаза!!

51

Анонимен

преди 7 години

"Съвместното честване на Илинден означава, че отричаме нацията си"Вие се открекохте от нацията си, в момента, в който се отцепихте от България. Илинден е историята на България, а вашата история започва от 1991-ва година насам, не виждам за какво ревете.

50

Анонимен

преди 7 години

Договорът, който Заев и Борисов подписаха наистина е предателски по отношение на Македония и православното християнство. Той обслужва идеята за Велика Албания и ислямизирането на Западните Балкани.Което е предателство също и към България и БПЦ.Но може би така са заповядали Задокеанските господари на Борисов.