209

Анонимен

преди 7 години

Путин: Новите санкции на САЩ няма да ни притиснат до стената!...Ама вие сте на дъното, каква стена?!?!

208

Само мнение

преди 7 години

Историята и настоящето на Американският банков и военен комплекс са олицетворение на най тъмната страна която човечеството познава. Аз не мисля и да се впускам да убеждавам другомислещите дали съм прав или не. Доказателствата са всекидневни и не е трудно да се намерят ако желанието съществува. Да поддържаш Американската политическа линия е признак на неинформираност или чисто и просто на загуба на всякакъв човешки морал и продажба на твоят дух ако господ ти е дал въобще нещо.

207

Анонимен

преди 7 години

Ама какъв руски извади.....пхахахахаха.Сам си пише и сам си отговаря тролла.

206

Анонимен

преди 7 години

..К ОФ РАША

205

405

преди 7 години

Когато бандитите от Кремъл бъдат изгонени от нашата земя тогава ще има пари и за нас.Как не те е срам да защитаваш кремълската банда която ограбва не само България,краде от Сърбия ,Македония,вие не сте желани,първо вижте вашата страна,нямате пътища,във изолация сте,Китай ви измести,Турция ви унижи,вие сте срам.руските жени са най леките на света,мъжете ви са алкохолици,вие руснаците сте навлеци .Русия е най бедната и най мразената част от БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ

204

Anton kura

преди 7 години

She mu prudnat na ......na Vova.Nikakvi sankcii niama da svur6at rabota ve4e.Tozi korab otplava.....

203

Анонимен

преди 7 години

Храбър, не се мъчи с този псевдоруски, като слагаш разни ой, ъй и други окончания българският език не става руски. Пиши си на български. Тролът Яна деревяна прекрасно ще те разбере.

202

Анонимен

преди 7 години

Историята е показала, че в крайна сметка винаги е по-дибре Русия да ти е враг отколкото приятел.

201

u4en

преди 7 години

Жужи винаги е прав! .....Нефт под 80 долара за барел - това значи икономиките да спрат !/Жужи/

200

Анонимен

преди 7 години

Окупанта борави със старите съветски статистики, които са му набивали в канчето през 50-те години на миналия век... жертвите на СССР през ВСВ са 27 милиона, от които 14 милиона руснаци. Жертвите на Германия, воюваща на няколко фронта срещу 50 държави, са 5-6 милиона. Причините са добре известни 1. Чистките на Сталин лишават армията и от малкото компетентни командващи. 2. Сталин не е очаквал, че съюзника му Хитлер ще го нападне. 3. Зад редовната ЧАрмия е имало втора армия на НКВД...

199

пущиняк

преди 7 години

До анонимен 377,Човека ти говори как е съотношението на жертвите на армиите на двете страни! Не ти говори колко цивилни руснаци са избили германците при нахлуването си в Русия! ти можеш ли да отречеш, че на германците на източния фронт работи цяла Европа! Недей гледа само огромните руски простори, ами имай в предвид, че населението на Европа, без Англия, по това време е около 400млн, а на СССР- е 200млн.

198

Анонимен

преди 7 години

Окупанте бе ми повтаряй думите ...опитай се да измислиш нещо твое през мизерния си живот. Или копираш червена история или коментари. Толкова ли си слаб :)

197

Анонимен

преди 7 години

До 381 И ти като Окопанта си пълен левак по история. Даже руснаците спорят още дали са 30 или 50 мил жертвите + избитите от самите тях като дезертьори. Как ще кажеш , че са равни жертвите с Германия хахахаххахаВие през комунизма , въобще можели ли сте да четете ? Аборигени.

196

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Яна Деверянченко"я из Москве и никогда не хотела война с Украйна"...----------------------------------------------------------------------И какво общо има това, че си от Москва... - за което аз лично се съмнявам...

195

до Москвичката 371

преди 7 години

България е в НАТО. Ето значит България продала и предала вс. Ну что с Болгария тоже вйна будет, да?Абе вие на кой свят живеете? Оставете народите да живяет както си преценят за добре най накрая.А после че чудите, че не ви харесват.

194

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Каква мъдрост са проявили нашите държавни ръководители, когато са отпратили таварисшч Соболев, който е обещавал руска подкрепа, ако не се присъединим към тристранния пакт, а те себе си не можаха да защитят и Хитлер навлезе в руска територия, като гвоздей в кисело мляко - и за три месеца стигна Москва... - а ако бяхме послушали емисаря на Сталин Хитлер щеше да ни прегази и да дадем огромни жертви...

193

Анонимен

преди 7 години

До пущинякзащо ли всички воюват срещу руснаците и до ден днешен ги мразят? И Унгарци, и румънци, и чехи и поляци и украинци и литовци и латвийци и естонци и българи и грузинци... че дори италиански, испански и френски легиони е имало на източния фронт. Над ЕДИН МИЛИОН руснаци воюват на страната на Вермахта. Защо така? От Любоф към Сталинова Русия предполагам? Защо само платените драскачи обичате Русий рай? Защо никой не отиде да живее в Русия, а само пише в нета колко я обича?

192

Анонимен

преди 7 години

Рус. Окупанте... ти по принцип си твърде необразован за ВСВ , че да водя спор с тебе. Винаги приказваш алабала истории , но никога няма факти . Защото просто фактите са други .

191

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXЩе се радвам да се изтреля тази ракета, успешно разбира се, защото ще извежда Български спътник.Но като знаем високотехнологичните американци колко са зле, 222 метра КОРАБ се оказа твърде малка цел, за свръхтехнолочните радари на американската гемия.Лека нощ и внимавай да не ти изстрелят някоя ракета както спиш.

190

Анонимен

преди 7 години

До Anonymous 373Обърка думата приятел! Искаше да кажеш "русофилите". :)