11

май брадър

преди 6 години

До Бай брадърТи само му виж профила на този студент, личи си желанието му за 5 минути слава. Не е единственият, който е възроптал срещу поведението на преподавателя, но неговото е егоизъм. Като член на студентския съвет е трябва да задейства през там нещата, а не да се прави на разследващ журналист във фейсбук ;)

10

Men

преди 6 години

Ще накажат човека който си е потърси правата. Ми аз ако съм ректор веднага ще ги уволня дисциплинарно всички предложили това наказание!

9

Хейтър Тролев

преди 6 години

Тази е за минус двойка -"Обиди ме , абсурдно е про100" - чета и препрочитам и не мога да хвана смисъл

8

Мне

преди 6 години

Човекът е казал истината. Да съм на негово място, ще ги осъдя.

7

1

преди 6 години

Уронване на престижа? Студентът ли? А изкукалата професорка се пенсионирала и готово! Някой /кой ли?/трябва да реформира изцяло образованието, ама не щат - лесно се манипулира *** народ с купена диплома!

6

Студенти-деграданти

преди 6 години

Деградацията на студентите е пълна. Вместо да учат пишат доноси. Професорката е постъпила правилно. Какво би могла да направи при такива студенти, при такъв натиск върху учители и преподаватели да пишат шестици на неграмотници.Учителите напускат, професорите напускат, а кой идва на тяхно място и кой остава?

5

BUSINESS

преди 6 години

С такива Дипломи-Менте после ми правят Магистър или Докторатура в Чужбина

4

Ицо Хазарта

преди 6 години

Промоция в УНСС - три изпита за двеста марки и едно прасе.

3

Бай брадър

преди 6 години

Какъв авторитет какви пет лева, то по-уренен едва ли може да бъде. Вместо публично да му се извинят, те щели да накажат студента. Wtf?

2

1500 лв.

преди 6 години

На празни листи 3-ки и 4-ки хахаха........... ми то само да влизаш за Изпит друго нищо не трябва , тоест купи си Диплома за Висше образование

1

дали

преди 6 години

Наказвай приносителя на новината, следваш такъв няма да има....Деградацията на УНСС е пълна....вместо да го наградят, те го наказват...и оттук нататък тежко му и горко....Държавата на тиквите ражда само тикви....