261

ROM

преди 7 години

Българите са мързеливи, невъзпитани и неграмотни.

260

Историк

преди 7 години

Дайте да обиждаме малко арабите да ни стане по добре.Само че ония си карат Ламборгинитата и си избират от каталога на Виктория сикретс с коя да си лягат тая вечер.А тия кюрди и бангладешки роми дето ги виждате в София не са араби .Арабите са измислили парфюма и съпуна още когато в Европа са живели с дубитъка в една стая.В историческите писания дори се е одбелязвало кога краля се е къпал най много 1-2 пъти през живота си.

259

m3

преди 7 години

Изтриите и това... :)

258

ROM

преди 7 години

Никоя националност не мирише така лошо, както българите.

257

Dinosaurus

преди 7 години

Абе този ливанец от Канада що не оди у Ливан да създада IT фирма и да осигури работни места на братята си ливанци... пък да им обяснява дали са мързеливи и миризливи? А, в Ливан миже би не знаят що е това програмиране... но пък са чистофайници, работливи и мъжки момчета !!!

256

Скунс Поровски

преди 7 години

По миризливи и смрадливи хора от арбите и африканците не съм виждал. Мирирашат като "пор вдовец" Освен това , по-мързеливи от тях също не съм виждал "яваш яваш, абакалъм"

255

Анонимен

преди 7 години

адвокатът му приложил хитри хватки. Знаел как да пусне на съдията.

254

Анонимен

преди 7 години

" Дюнер" новият арабски парфюм!!!

253

Анонимен

преди 7 години

МИ ТЕ В София постоянно нямат вода. Пък и да имат - рядко се къпят.Вероятно, за да не им падне "столичната" позлата.

252

Теди

преди 7 години

Бях чела, не знам колко е вярно - в пустинята арабите са се къпели с камилска урина. Предполагам че е абсолютно вярно- така пишеше.

251

Джони Инглиш

преди 7 години

Ливан е много национална и мулти религиозна с над 30% християни,а и името му щом не го дават не е арабско май.....Щото нямаше да се изпусне това в тая фашизоидна демокрация в момента...

250

Анонимен

преди 7 години

А защо стоят при него и продължават да работят? Поне в ИТ сектора няма проблеми да си намериш работа.

249

Анонимен

преди 7 години

Казвайте му името и всеки който го види в ресторант тайничко да му пуска свинско гуно в яденето и водата .

248

Арабите миришат

преди 7 години

на ОВЦА, и това не е моя констатация а на един кореец, навярно заради лойта в месото което консумират

247

Маляк Маляков

преди 7 години

Обиждал меринджея 5 години,той накрая се сетил да го удари на национална обида.Ливанеца може и да е християнин там са 50/50.Тук се преиначават нещата. Обидата е за него не за народа.Но той като неможе по мъжки да се справи и се крие зад "национална обида". Мене като ме биха французи не виках биха българите, а си викам биха ме мене .Мой проблем не национален.Аре малко по мъжки се дръжте момци ....

246

val

преди 7 години

Арабин, какъвто ще да е, но няма право да се държи така. никъде не пише дали въпросния служител е бил миризливко наистина. Дори да е не трябва да се порицава пред всички, а насаме. И ние имаме миризливи колеги и е задача на мениджъра да им направи забележка. А за трудолюбието на българина се знае отдавна как стои въпросът:)

245

bluesky1

преди 7 години

Човека е прав за много от констатациите, които е направил и аз също споделям. Това обаче не му дава право да се държи по посочения начин. В крайна сметка отговорността за мързел, некадърност или липса на хигиена е винаги лична, а общите констатации е трябвало да запази за себе си!!!! Освен това и много наши родни работодатели се държат по същия начин спрямо служителите си!!!

244

Ай Ай аЙ

преди 7 години

Ха ха ха присмял се хърбел на щърбел. Че обичаме да пушим цигари и да пием кафета, е така, но това за миризмата ме уби. Защо не кажете името на този " приятно ухаещия " предприемач ?

243

Млад меринджей

преди 7 години

Тоя мениджър са го обиждали от 2012 та до сега ?Е явно е на голяма заплата за да търпи.Ит специалистите са меки китки и мърляви,но не търпят ниска заплата.Но явно е обиждал само меринджея щом фирмата я има още.Но може наистина да е намирисвал щото водата и съпуна не са сред любимите теми на ИТ тата.Честита баня да му пожелая поне след тия 1000 лв. може до морето да слезне.

242

Теди

преди 7 години

Рано или късно някой ще му обясни на ливанеца -канадец какво е българска гьостерица.