165

Българина

преди 7 години

Шведа е като онзи англичанин който уби без причина момчето. Това че швеция и англия вече не са бели държави не е нужно да си го изкарват на нас, истинските здраво мислещи европейци.

164

Леко бесен

преди 7 години

Трябваше да си замълчат от хотела, а по-късно, като го видят пак надрусан, да му организират един pool jump от 8-ия етаж, ама не от страната на басейна. Ше има да фърка кат гъска, докато не спре да фърка и асфалта долу не му отлепи един ритник на него.

163

Анонимен

преди 7 години

47 годишен канадец е напуснал жена си и седемте си деца и се е обявил за шест годишно момиче. Вече е осиновен като дъщеря в приемно семейство...

162

правосъдие

преди 7 години

Само като знам колко години ще дадат на някой ако така ритнр камериерка в Швеция. Дори ще го ектрадират ако случайно е напуснал Швеция. И да видим този какво наказание ще получи.!

161

Анонимен

преди 7 години

Расист или не, той е клиент, дал е пара и ще го обслужват бг цървулите. И патката ще му лапат и ще им бие шутове. Това е положението

160

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 183Мисля, че е виновен доктора дето те е пуснал от лудницата. Това мисля аз!

159

Бай Санди Винкела

преди 7 години

Цацаров, Кога да очаквам новата си шведска булка в Централния Софийски?

158

Дръндер

преди 7 години

До дръндерАз съм с този ник от повече от 10 години а ти на колко години си? На 10?

157

Анонимен

преди 7 години

Безгранична наглост на шведския и;;;диот!! Пуснали го бургаските страхливци и животното си продължило почивката. Добре, че Цацата го е видял за да го прибере в ареста. И мъ завели дело за Лека телесна повреда???? При загуба на съзнанието е Тежка. Честно, ако това беше направил в Русия, Сърбия или Албания, щяха да му събират зъбите из фоайето и да лежи месеци в болница. Да се държи така означава, какво мислят за нас в другите държави, уж развити. Да се осъди на 2 години и при миганите в затвора.

156

Расист е

преди 7 години

Няма какво да се льжеме! Шведа е чист расист.

155

Анонимен

преди 7 години

Като го гледам как си влачи багажа тоя е друсан, кой знае какви амфетки е взел и какво му се е привидяло, е както са казали хората никога не е късно да станеш за резил

154

Дръндер

преди 7 години

До БРАВОО ! 174Ела при мен и ще ти обясня какво е Дис ис ит! Защото ми писна от недоразвити екземпляри като теб, които насърчават насилието над невинни хора.

153

Анонимен

преди 7 години

Мисля човека не е виновен, може леко да е прекалил, но това камериерки, сервитьори и прочие персонал са човешки ***. Белия човек не е длъжен да ги търпи. Все пак можеше да и бие два шамара вместо шут.

152

ошашавен

преди 7 години

Как човек да не избеснее. Тоази *** гледа, че жената лази и с ръце чисти за да им е чисто на свинете чуждестранни и той я чака да се изправи и я рита в главата.Това ли са туристите? Затова ли ЕС ни срина икономиката и ни направи слугинаж държава, която да има само туризъм?Бесен съм! С какво този се различава от талибаните?

151

дръндер

преди 7 години

До ДръндерЕй, ти що ми крадеш никчето ве?!Мою си йе!

150

Анонимен

преди 7 години

до 176Затова в Русия ей такъв швед е нассран и не смее да се обади!А в Русия всеки пострадал от побой си го е заслужил, а не без причина!

149

Аззз

преди 7 години

Няколко години съм работила на Златни пясъци, германец е ходил многократно да кара шефа ми да ме уволнява защото го "гледам лошо" (момиче на 18 г., 45 кг), а британец ми е налитал на бой защото съм си позволявала да му говоря (да го попитам дали желае закуска!!!). Тия туристи ние си ги отгледахме, с нощувките по 20 лева и ол инклузива - за тях сме ***, втора ръка хора, слуги. Дано жената да се възстанови бързо.

148

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 161Това повод ли е за ритане? А? ТИ изобщо имаш ли мозък?

147

Анонимен

преди 7 години

Шведа е с брьсната глава, и си лечи че е заклет расист който ненавижда Бьгарите! Валери и Джамбазки да му целунат рька на шведа!

146

Анонимен

преди 7 години

До 172Оооо моля ти се в тубата има достатъчно клипове с издевателства от Русия