16

Анонимен

преди 6 години

Най- големия!Толкова по темата!

15

господаря

преди 6 години

На троловете нещо много зе да се оправдава!Щом дими значи некъде и гори.

14

edvali

преди 6 години

Прав е Путин, троловете му са навсякъде особено у нас по цялото ни черноморие което изкупено от съветско руската мафия.

13

Анонимен

преди 6 години

До 16Толкова ли можете бе червени *** :) да псувате като каруцари :) толкова ли ви е интелекта? Така като гледам друго не можете да предложите.

12

Анонимен

преди 6 години

До 20За сметка на това Русия яко налива рубли в иначе ненужните драскачи като теб.

11

Анонимен

преди 6 години

Видно е дори в този форум, че с идването на Тръмп драстично орязаха парите за вашингтонските ***. Само двама безродника са на пост днеска да защитават американската си ко чина.

10

До либеаралистите

преди 6 години

САЩ са бита карта! Почвайте да учите китайски и руски !

9

Анонимен

преди 6 години

Безродните ни русофили са виждали Русия само на картата обаче за тях по-свято няма :) жалкта картинка.

8

С Утра предупредили

преди 6 години

Серия от Землетресения рядом с Петропавловск Камчатски от СЕгодня предупредили о ПОлицейская Мафия которая разпространяет НАркотики,пси активние подсластители и СПИД.НАглие диверсанти внедерили милиарди спец соурожения в человеческие тела как импланти,микро и нано чипове и голограмние нано с кенери.С Помощи белие високо проникающие сканери поставлени на милиони автомобили наместо безвредние фонарики повредили уже БИсоферная оболочка на болшие територии.

7

MNENIE

преди 6 години

Постоянно четем за Политиката на Великите Сили - САЩ , Русия , ЕС .Истината е Прозаична и е там където не виждаме случващото се около нас .Войната е за ресурси - САЩ са Корпорация на Бизнесмени , Русия си пази ресурсите за Народа .Американците искат слаба Държава за да могат да извличат подземните богатства и евтина работна ръка .По-просто казано- да си правят Заводи и Рудници без да им пречи местната власт . Това Познато ли ви е ?

6

Анонимен

преди 6 години

До 1Как по-точно? Да не мислиш, че някой вярва на неговите глупости? Прави се на глупaк в момента.

5

Либералист

преди 6 години

абсолютно безсилиеее

4

JJIvanov Нашествие

преди 6 години

Как предупредили официално на 19.05.2000 года в Пловдив реч идет о иноземная диверсия.НАшественики с помощи корупция и пси препрограмироване сумели внедрит оружия в каждая личная и банковская карточка . После извержение вулкана в Исландия 2010 загрязнили огромние територии >Начали декодировка на милиарди люди и другие с помощи вулканогение частици..Включили пси генератори и сделали кровавие метежи в Сирия,Либив,Иемен,Египет,Киев.ОБсебили милиони бюрократи и начали наглие манипулации медииние

3

Анонимен

преди 6 години

Тоз напълни на взе за идиo.ти....

2

ссссс

преди 6 години

ФАЩ демократизират други държави, нека един път и те да бъдат демократизирани. Глобалистите плачат за Хитлери Клинтън, лудата бабичка, която щеше да започне войната. Каквито и недостатъци да има Тръмп, е много по-добър вариант от бабето.

1

Анонимен

преди 6 години

Путин:Няма никакви зелени човечета.Абе може и да има зелени човечета.Ние пратихме зелените човечета.Няма никакво хакване на изборите в САЩ.Абе може и да има хакване на изборите в САЩ.Ние хакнахме изборите в САЩ.Тоя лъже повече и от някой жител на Столипиново.