8

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Този...дупетат няма да е...гюленист,иначе отдавна щеше да е в...затвора.Това е то...демокрация по турски,пардон...ердогановски;всички инакомислещи,в панделата.Що не си гледа това дупетатче азиатските...проблеми ами дърпа...дявола за опашката.

7

италианец

преди 7 години

Давайте го по-спокойно и българи и турци.

6

Анонимен

преди 7 години

Дали би искал и радио на кюрдски?

5

Анонимен

преди 7 години

До Bay HoyИска ти се.Е, мечтай си!

4

И проблемния етнос

преди 7 години

ли имаш предвид, г-н Йенероглу? Те много обичат да се представят в България за турци, а в Европа - за българи.Нямаме нищо против те да се чувстват турци, а вие да ги възприемате като такива. Вземете си ги, халал да са ви! Тук дори обсъждахме предложение да се дадат на държавата, която би ги приела, по 10 000 евро за приет ром. За да угодим и на тях, и на вас, вместо роми ще ги наричаме турци. Само мир да е! И само и само да се изнесат от страната ни, след като до такава степен не им е добре тук

3

Bay Hoy

преди 7 години

До истина е"КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН ДА ЗАМИНАВА В ТУРЦИЯ , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ !!"България не е на българите - а на тези, които ще живеем тук след тях !!!...тъй като българина предпочита да си "живее живота", вместо да създава дом и семейство ... !!!

2

гражданин

преди 7 години

Най-съжелявам ,че демокрацията не дойде две години по късни ,и тогава нямаше да остане турчин в България !!

1

истина е

преди 7 години

КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН ДА ЗАМИНАВА В ТУРЦИЯ , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ !!