99

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 7 години

ТОЛКОВА МОЖЕ, ТОЛКОВА ПРАВИ.ТОЙ Е КВАЛИФИЦИРАН В ДРУГИ НЕЩА: КОФПОМПИ, БУХАЛКИ, ОФШОРКИ.

98

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до 93Ако Армения се държеше за Русия щеше да е член на Евразийския съюз.Армения, Грузия, Молдова и другите бивши републики се управляват от прозападни продажни политици и затова затъват.Казахстан и донякъде Беларус се държат за Русия и живеят доста по-добре от нас.

97

Анонимен

преди 7 години

Докато не изгоним руските навлеци от България, както направиха другите източноевропейски страни, реформи и подобрение у нас никога няма да има.

96

Анонимен

преди 7 години

САМО ДЕТО ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ Е КОМБИНИРАНА С КРЕНВИРШИ. ГЕРМАНСКИ.

95

Анонимен

преди 7 години

Как къде, има банани и интернет целогодишно и денонощно-неочаквано добра комбинация.

94

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ТАМ, КЪДЕТО ЩЕ ОТИДЕШ ОТ ТЕРМИНАЛ2, ТЕ ЧАКАТ С ЧЕРВЕН КИЛИМ.

93

Анонимен

преди 7 години

Каляската е реформирана тиква. Лошото е, че винаги идва полунощ.

92

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме в СССР нямахма банани и тоалетна хартия в сега в ЕС имаме банани и тоалетна хартия и можем да пътуваме на запад.

91

Анонимен

преди 7 години

България само губи от членството си в ЕС, в ЕС българите видяхме само мизерия която все повече се задълбочава.

90

Анонимен

преди 7 години

ЧУХМЕ ЗА АРМЕНИЯ.СЕГА РАЗКАЖИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ЩОТО НИЕ НЕ ЖИВЕЕМ В АРМЕНИЯ, А В БЪЛГАРИЯ И ЗАГДЕТО ДЪРЖИМ ШОРТИТЕ НА МЕРКЕЛ, ТЯ НИ ПРАЩА КОЛБАСИ С ОТПАДЪЦИ.

89

Анонимен

преди 7 години

Поредната доза Брюкселски шизофрении. Ножицата между бедни и богати се увеличавала, но увеличаването на минималната заплата била заплаха за конкурентоспособността на икономиката. По-добре да гледаме какво вършат в собствените им държави: колко са данъците, как експлоатират евтин труд на имигранти, производство в Китай, Виетнам, как ни продават *** си, вземат ни златото и медта, продават ни тока и водата. Те са станали богати чрез колониална политика. Проведоха 2 световни войни заради колониите си.

88

Циник до 82

преди 7 години

Бих казал - мотивация за тези колебаещи се пред терминал 2 ! Тва с гей парадите - знаеш къде да си го пъхнеш! Па и като не ти харесва , какво пиша - не ме чети!Имаше носталгия в началото - не се бях прибирал повече от 3 год.Сега дъмпинг авиокомпании бол!Даже и такива като теб ( злобни, и очевадно комплексирани) могат с 3 месечни да заделят пари за билетче!

87

Анонимен

преди 7 години

КВИ РЕФОРМИ БЕ - 27 години мафия и свинари и преди това още 46 години свинари на власт

86

Мастро

преди 7 години

Ние си ги избираме управниците.

85

РЕФОРМА = РАЗРУХА

преди 7 години

Някога България имаше икономика, образование, здравеопазване, селско стопанство ... Бяхме народ.Имахме държава !Сега нямаме нищо, а скоро и нас няма да ни има като етнос.

84

Анонимен

преди 7 години

Всички злини идват у нас от западДОРИ ЛОШОТО ВРЕМЕ.

83

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ЕС е вреден за национaлната сигурност на държавата. Подмамват децата ни с обещания за охолен живот и много кинти. Което доведе до демографската криза, Президента трябва да свика КС и на всички евроатлантици да бъде потърсена наказателна отговoрност. Няма какво да си заряваме главите в пясъка повече, защото скоро ще се съберем под сянката на една круша.

82

Anonim

преди 7 години

Edin golyam bilgarin mi kaza predi 35 godini... " Na ludiya ne mu gledat potnika, gledat mu kakvo virshi " Sega razbah, che ne sim lud.

81

Бойко Борисов

преди 7 години

Какви реформи?

80

Анонимен

преди 7 години

Но понеже институциите блеят в софия и не гледат наистина ако гледат какво става в тия малки градове вие бедна.фантазията дано те си свършат работата ко не ги резнат с некои санкции че чак тогава да види за какво става на въпрос за каква лудница това само с виждане става пияница на власт фъфлещ също че пияница нагаждач смоми е това е системата е реалити затова спирам да пиша а тоя просто *** без коментар но така да е ще поживеем ще видим свят широк