32

Анонимен

преди 7 години

Типично азиатско поведение и манталитет. бетер руслямците.Иска си сга.нта силен лидер/здрава ръка да ги подрязва от време на време, да има водка/религия/война в зависимост от азиатеца и т.н.Диваци!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, селапризраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства надбезпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.Единственото спасение е присъединяване към Русия и връщане на комунизмаНе бе, дай да си стоим в ЕС в мизерията докато народа измре от глад. Бойко ще обещава хъбчета газ в Черно море, Кувейт на балканите такова, и ще си го избираме и така ще си караме.

30

Су 34

преди 7 години

И Европа не ви ще, така че дискусията е напълно излишна!

29

Шефа

преди 7 години

Това са амуджите , свикнали са патрон да ги води , да му се подчиняват и това е!На тия демокрацията им е чужда и непонятна!Изостанала работа!

28

турчина

преди 7 години

Представете си, че има терор в България. Загиват млади българи полицаи и военни всеки и откриете 900 автомата които са чисто нови немско производство в скривалище на терористи ще обичате ли Меркел?

27

Анонимен

преди 7 години

Останете си в Азия, ние няма да плачем.

26

Анонимен

преди 7 години

Тролчетата веднга налазиха да целуват турски чепици, само и само да са против ЕС.

25

Анонимен

преди 7 години

Ами, супер. Да ходят при Русия, да си правят те съюз, без това се обичат.Егати подаръка, ЕС от години се чуди как да каже на Турция директно, че не я иска, ама онея само напъваха. Накрая им разрешиха проблема :D

24

Анонимен

преди 7 години

Комунизъм никога не е имало, но при соца българите живееха 100 пъти по-добре от днес при евроатлантизма и демонокрадцията.

23

МИ

преди 7 години

КЪ`T НИ ЩЕТИ КО ПРАЙТЕ В НЕМСКО ВЕЧЕ 4-5 ПОКУЛЕНИЕ ? ВЪРВЕТЕ СИ В АНАДОЛА НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ПРАВ ВИ ПЪТ И НЕ СЕ ВТЪЩАЙТЕ НИКОГА

22

Анонимен

преди 7 години

Ами прави са, като гледат мизерията в която е затънала България в ЕС, никой няма да иска.

21

Анонимен

преди 7 години

10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.Единственото спасение е присъединяване към Русия и връщане на комунизма

20

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел и другите триполови в Брюксел смениха тона, Европа не трябвало да отблъсква Турция, трянбвало да се търсят пътища са решаване не разногласията, но вече е късно либе за китка, Турция не иска вече в скапания европейски съюз.

19

турчин

преди 7 години

Важно е опитите да не спират

18

Тъй

преди 7 години

Турция е предимно азиатска държава. Най-добре е да се гушка с Русия, другата предимно азиатска държава, която няма място в ЕС!

17

турчина

преди 7 години

Какво търсят чисто нови немски автомати при терористите от ПКК? Нали уж Германия и Турция са партньори в НАТО?

16

Анонимен

преди 7 години

не щете европа,а що щете в европа ? сигурно 1 милион от вас работят само в германия. ама там и свинско хапвате,и алкохолец пийвате, и с чуждите булки се задявате....там ви е добре.

15

Факти

преди 7 години

10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

14

ЛАВИНАТА МАЧКААААААА

преди 7 години

Ууууу, бее! ТУРЦИ СТЕ!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

13

турчина

преди 7 години

Немски парламентаристи се снимат с кюрдски терористи от ПКК. Уж Германия и ЕС приемат ПКК за терористична организация ги подкрепят. Вчера турската армия откри над 900 чисто нови немско производство в скривалище на ПКК. Меркел иска Турция да не пуска бежанците пък Дойче Веле нарича турската стена на границата със Сирия "стена на срама".