212

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzСрам за българия си щото не четеш, деклрарираш че сме правили пластмаси и с лека ръка отмяташ, че 30 хил души са заети в този бранш. При това бранша се разраства.Колкото за соц промишлеността, тя е известна с това, че нещо на себестойност 2 лева се продаваше за 1 лв. Затуй фалира БГ три пъти за 45 год социализъм

211

ognyanz

преди 7 години

До 264: Срам за България и българите е хала, до който сме си докарали промишлеността. И като си затваряме очите за това, да вървим напред. Оставете ги руснаците, те са нищо пред нас.

210

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 265:) *** по принцип има два комплекса комбинирани. Малоценност и сексуален. Страхливи, агресивни когато не могат да ги хванат. Не им става чурк**а. Просто трябва да се чете Чичко Фройд по темата за оръжията и мъжлетата.

209

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 254Иначе ако мислим в перспектива трябва да вземем Ф16..консервата ф-16 скоро ще бъде спряна от поддръжка - официално! а значи, че след 10-15 години българия ще трябва да мисли за нови самолети. самият ф-16 е морално и физически остарял самолет, докаго грипена е чисто нов- както физически, така и като концепция. малък, компектен, стегнат самолет с 90% електроника, икономичен, без претенции за специални писти и изцяло създанет с концепцията за "защита". ф-16 е нападателен!

208

Анонимен

преди 7 години

до 263 Впрочем като ти откъсна мангаллската глава само аз губя- ще те лежа в затвора, но ще спечели цял народ, че съм отървал българското общество от един *** като теб.

207

Анонимен

преди 7 години

До ognyanz:)))) Жалък си. Срам за България и българите.

206

Анонимен

преди 7 години

До до 264:))) Няма се изпитваме по граматика. Ще те обучавам що е то патриотизъм и как точн да си путинопитек не е патриотизъм.Дали ще разбереш или ще ти е последният урок в живота - всички печелим.

205

ognyanz

преди 7 години

До 261: производство на компоненти за ГОЛЕМИ автоконцерни. И какви точно? тапицерии, пластмасови дреболии. Даже и гуми вече не произвеждаме. Е, нека се правим на велики, защо не.А имахме завод за дизелови двигатели Перкинс. Но ние сме голямата работа, а те, руснаците, са още в първобитно-общинния строй.Дерзайте, ***.

204

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 262Там ли просиш ? Не ви ли дават рублите на ръка в руското посолство ? Ела към варна и само сподели че си путинопитек. Ще ходиш с памепрси доживот. Което няма да е много дълго.

203

Анонимен

преди 7 години

До чичо ГошоАхаа, втори путинопитек под прикритие. Не сте много де. два пълнителя ще стигнат.

202

Анонимен

преди 7 години

До ognyanz:))) Ако си направиш труда да проследиш историята на автомобилостроенето в руско, ще схванеш че няма НИТО ЕДНА руска кола измислена от руснаци. Всичко е по патент и лиценз. Дори сглобяването не им се отдава добре. Клиповете с Путин и борбата му с некачествени лади са общодостъпни за всеки в тубата :))))В България над 30 хил човека са заети в производство на компоненти за ГОЛЕМИ автоконцерни. Факт! Без да се правим на велики при това.

201

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 256Ако знаеш колко путинпитеци съм претрепал от бой във варна, ще разбереш че е усмивка от щастие. Щастие базирано на спомени и предусещане за още щастие в бъдеще.

200

ognyanz

преди 7 години

До 251: Т.е. според теб сглобяването не е производство. И дали само сглобяват. А ние какво сглобяваме?

199

Крим - началото

преди 7 години

Червената армия навлиза през 1939 година във Финландия , завзема град Териоки и на следващият ден съветският народ чува по радиото :" В град Териоки, въстаналите финландски работници и войници обявиха създаването на ФДР - Финландска Демократична република.

198

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 243Да прав си най-добрият самолет за Русия е Грипен, щото yшанките си въобразяват че поне него ще победят с техните сушки и мигчета. Иначе ако мислим в перспектива трябва да вземем Ф16. В света след 10-15 години ще се премине към автономни(без пилот) самолети. В САЩ е в ход програма за преминаване към автономност на всички самолети на въоръжение в момента, започвайки от 60 годишните В52 и стигащи да Ф35, което ще ги направи изключително ефективни и икономични без нужда от пилоти.

197

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 252Ще скъсаш ластика на прашките си най много :))

196

Анонимен

преди 7 години

до 249 Късам ти маннгалската глава и ще те лежа колкото трябва, турски ***!

195

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzСглобява се :))) Дори Лада вече не е руска. Румънска Дачия с емблема на Лада. Толкоз сте зле руснаците, че дори една собствена кола не можете да направите.

194

Анонимен

преди 7 години

"Лучшая Песня о Великой Победе 1945 года"Напишете това в тубата. Голяма!

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 247Путинопитеко, С език ще скъсваш главите на кремълските другари. Глей се изнесеш по бързо към сибир, че да не направим като румънците през 89г.