55

Работодател

преди 7 години

До БезработенКак така безработен? Имам оферта за теб да се хванеш да работиш като общ работник на 2 смени нощна и дневна за 460 лева заплата. Храната ти е осигурена, транспорт и всичко необходимо.

54

атакист

преди 7 години

до 60 Пешо, моето дете, ако Сидеров не дадеше подкрепа на Тиквата, това значи мандата да отиде в *** и турците в коалиция. Точно поради тази причина и Тиквата се съгласи да направи коалиция със Сидеров, колкото и да го ненавижда.

53

Безработен

преди 7 години

Тия където ми цъкат минуси са бизнесмени робовладелци. Аз за 400-500 лв работа не започвам...............

52

Анонимен

преди 7 години

до 58 Малко заведения имало в малките населени места затова на провинциалиста не му трябва висока заплата като на софиянеца, понеже в София имало много заведения за ядене и пиене? Муахахахахххххххххххххххххххххххххххххахахааххахахахаххахахаххахах

51

Гюнтер

преди 7 години

Хахахааа..става все по весело и забавно!!! Тия се,надяват скоро да измрем муахахаасс

50

Пешо

преди 7 години

До АТАКИСТАко Борисов е тиква, то Сидеров е още по-голяма тиква, защото му дава подкрепа.

49

АТАКИСТ

преди 7 години

до 53 Избери АТАКА за номер едно политическа партия в България и тогава ми задавай маллоумните си риторични инфантили въпроси, брачед!

48

Анонимен

преди 7 години

Мен кво ми дреме как блъскаш на село. Питай си кмета що не ти развива града и индустрията. Тегли заеми създава бизнес.Второ в малките градове заплатите са по-малки но и стандарта на живот е по-малък. Малки разстояния , малко заведения, друг е начина.

47

Анонимен

преди 7 години

до 52 Върви в провинцията, бе *** да видиш как хората блъскат за 600 лева средна заплата даже...

46

Ингилизин

преди 7 години

До мунчуВтора година карам със зимни гуми в UK-я целогодишно за какво да ги сменям грайфера още е в нормата над 15 000 мили са изминали....

45

Анонимен

преди 7 години

*** и украинскуте статии. Има ли още някой да верва на оня дето иска доверие?

44

Анонимен

преди 7 години

Тя вече си е 800-1000лв . Аз не познавам някой да работи под 800лв. Възможно е до 7-8 години да се вдигне още доста. Очевидно е че сме в подем от Евро фондовете дано създадем още по-Добър бизнес климат и туризъм.

43

Мунчо

преди 7 години

А през 2088 ще е 2700лвИзмамници!

42

АТАКИСТ

преди 7 години

до 45Точно така- Сидеров е част от новата власт, а до вчера го имахте за БЕГАЛ от парламента!Яко , а?Сега ще ви мачка още повече нервите! Свиквайте!

41

Безработен

преди 7 години

Когато стане средната заплата 1700 лв тогава ще си търся работа, сега ще си почивам...живея на село имам си малко стопанство. Когато ми потрябват пари продам някое хайванче и се оправям.

40

СМЕШНИЦИ

преди 7 години

Как да му повярва човек на тоз като знаем че и двата проф съюза в Бг са назначени и не защитават правата на работниците а пазят интересите на работодателите и от там са и яките мангизи за лидерите им Какво направихте бе аланкоолу че трябва да бачкаме вместо 25г за пенсия 40 ? Защо не вдигнахте народа ААААА? Защото не ви оттърва безсрамници

39

АТАКИСТ

преди 7 години

до 37 Впрочем преди изборите що такива като теб бяха много убедени, че Сидеров ще бъде изхвърлен от политиката, понбеже АТАКА нямало да получи 4% на изборите и нямало да влезе в парламента? Не даже преди тези избори...от 10 години такива като теб го твърдяха, а то накрая не че само влиза в парламента, но и в правителството.Такова прекарване на надеждите ви, а? Nice, a????

38

Анонимен

преди 7 години

Абе те по време на Виденов заплатите пак бяха ХИЛЯДАРКИ.Това ли обещават политиците, че нещо са ми много съмнителни?!

37

Анонимен

преди 7 години

Обещаваме в 3000 година минималната заплата да стане един милион лева.Вервайте ни!

36

мунчу

преди 7 години

До АТАКИСТВсички услуги без изключение са по скъпи в столицата. И всеки правил ремонт на автомобил/жилище в София ще ви го потвърди. примерГледам разни приятели и познати, сега в сезона на смяна на зимните с летни гуми, по голямата част от хората си ги сменят по родните места защото не се налага да чакаш и е поне 20-30% по евтино.