45

Крум

преди 7 години

Проверявайте преди да пишете глупости (или така ви изнася повече). Единичната цена, предложена от Българска автомобилна индустрия, заедно с всичкото допълнително оборудване, е около 30 000 лева.

44

Бойко

преди 7 години

Авторката на статията да си беше дала труда да прегледа документите по поръчката и да види, че предложената цена за джиповете е 11 млн. или по 40 хил. лв. без ДДС на автомобил. И че в цената влиза и допълнително оборудване (ТЕТРА радиотерминали, система за автоматична идентификация на регистрационни номера, таблети (е екрани минимум 10 инча и 1920х1200 резолюция) и термопринтер.targove.mvr.bg/NR/rdonlyres/377FEFEF-7D30-4790-8190-A274839BD916/0/Doklad_povishena.PDF (посл.страница)

43

.

преди 7 години

Мдаааа 100 000 (сто хиляди) за една ловешка кола ...

42

ж

преди 7 години

АБЕ хорица! Какво значи спешни търгове?!?! Хората работят нормално с такива темпове когато става въпрос за проекти и бюджет! Не се потриват и да се чудят как да завъртят и бавят нещата! За това себестойността на труда им е по-висока! А ние сме свикнали да се попипваме да говорим колко е сложно и да отлагаме нещата, за това чуждите темпове ни се струват "СПЕШНИ". Българиноооо, българино запомни, че не си грък!

41

Анонимен

преди 7 години

AZ KATO VI KAZVAM 4E BALGARIQ NE SE UPRAVLQVA OT BALGAROI I NE E NA BALGARITE MI SLAGAHTE MINUSI.NO S VSEKI IZMINAT DEN 6TE RAZBERETE 4E 4E E TAY I 4E KRAVTA NA BALGARINA SE SMU4E LEKA POLEKA

40

Анонимен

преди 7 години

А, Пирогов болницата на народеца се ремонтира от дарения !!!Ама полицията -армията на власта требе да е силна за да ги пази от народната "любов" !

39

Анонимен

преди 7 години

На наште,понеже потънаха в КТБ и чрез тай наречените цесии им дадоха 5 джипки.3 пикапа и 2 от другите.Значи по голяма бангия от това няма.Произведени са 2013 и до сега са били я на склад я на открито.По вероятно на открито понеже са ръждясали отдолу,както и ръждясало и гърнето.Отворих да му налея течност за чистачки и ми остана капачето в ръката.Двигателя уж Митсубиши ама олепени инжекторите със синьо тиксо....Може и да изкарат 30 хил. ама може и да не успеят

38

Анонимен

преди 7 години

джип Грейт уол=анцуг adibas..часовник Saiko и маратонки Puna от зората на Бойковата трудова дейност!

37

zeus

преди 7 години

104 000 без ДДС, т.е. 124 800 с ДДС, за тези пари се вземат три такива джипа, надценка 300 процента, разпределена по джобовете на този и онзи!

36

Мосю Густав

преди 7 години

Тея пръчки дори в Китай не ги карат - там всичко е Тойота, Хонда и Мицубиши. А и последно 29 Милиона или над 30 Милиона е сделката? И защо толкова много в предвид, че тези консервени кутии са по 20 000 с отстъпката?

35

гласувахте ли ?

преди 7 години

Кат гласувахте ни ривахте - сега трайте !

34

Krom

преди 7 години

Е къде е точно изненадата? Айде посочете нещо което да е докоснато от Гриша Ганчев и да не се е потопило в ***.на? Този е архи-типа на измамника бизнесмен в България. И това пред широко затворените очи на обществеността. После се питаме, защо китайските инвеститори бягат от България? И предпочитат Румъния и Турция?

33

Циник до 20

преди 7 години

Парите са наши! Бюджета се пълни от данъци!От нашите данъци - и от милостиня от ЕС!А такива "пишманексперти" като теб - ще плащат за безплатни къщи на ромите....и сметките им за ток - та ушите им ще плющят!

32

ХАХА

преди 7 години

Вие от Луната ли падате? Да сте видели досега каквато и да е поръчка от държавна институция и да не е имало далавера и надписване?

31

BUEHUE

преди 7 години

Нема грешка, пак яко краднене на кинти 30 млн на 290 бр към 104 бона на барака. В ценовата листа на компанията най скъпият премиум модел е около 40 хил. Сметай баце !!!Батети Бойкович не си играе на шикалки!

30

Активист на БКП

преди 7 години

А ще си лекуваме децата със СМС-и !!!

29

Анонимен

преди 7 години

Купувал съм си безброй китайски стоки!Ъглошлайфове..дрелки..ключове..отвертки..разни други инструменти и винаги съм се чудел-абе откъде аджеба тез китайци намират най мекото желязо на света!?Не си го бутнал още и то се чупи и криви като локум :-)

28

xax

преди 7 години

Купуват ги на поне двойни цени. Едва ли китайците да могат да доставят и монтират някакво специално оборудване като термокамери, или да имат усилена ходова част (тя трябва да е усилена по подразбиране, нали е джип). Може да са с доживотна гаранция, което също леко ме съмнява, ако вече искат да излизат в несъстоятелност.

27

klm

преди 7 години

100 000 на кола?! WTF?! Тези Жипки ги продаваха по около 30 000 лв. бройката. При поръчка от 290 бр. трябва и по-евтини да са!

26

ОЙ

преди 7 години

Е аз ли не мога да смятам- германски подарък - 12 коли=807 х.лв после българска поръчка 290 коли 30 милиона?!?!?Как така от 67 х.лв на бройка стават по 100 х.лв на бройка??????Какъв е тоа зелник бе , кви са тиа чиновници по търговете бе вашта мама!!!!!!