74

Анонимен

преди 7 години

Само 35% това е по-добър резултат от примера Русия който следва неотклонно българската политическа класа, където процента е над 40.

73

Факт

преди 7 години

Разбира се при готвене на други субстанции може да говорим за 5-6 цифрени суми

72

Факт

преди 7 години

Работа за готвачи бол - взимате над хилядарка , а ако сметнем и безплатната храна и пиячка може да достигнат над 2 бона

71

Анонимен

преди 7 години

Oт както влязоха ушанките в България нацията прогресивно затъпяи се ц.иганизира.След 1989 г. комунистите заграбиха всичко , от парт. секретари станаха собственици на предприятия, цели индустрии и земите на хората.По-голяма кражба народа не помни.Младите избягаха, мутрите, прастъпниците и *** се ширят на воля и се размножават.КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ.

70

Анонимен

преди 7 години

До АнонименФункционално неграмотните какво ли ще правят, като умрат мама и татко?КОЙ ще ги храни бедничките некадърници?===Не бери грижа, ще станат депутати, както винаги е било.А "мама и тати" са народа, ще си внесат народ, вече си внасят всъщност.

69

Анонимен

преди 7 години

В СОФИЯ СИ ЖИВЕЯТ РАЗКОШНО - ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ, НИСКИ НАЕМИ, ЕВТИНО ПАРНО И ВОДАИМАТ ПАРИ И ЗА ГЪРЦИЯ

68

Анонимен

преди 7 години

Смешно е притежанието на телевизор да е критерии за бедност ;) Същото е и с автомобила, много хора ( сред които съм и аз) могат да си го позволят , но не им трябва. Най- важно е какви доходи получаваш, ако са прилични и ги разпределяш глупаво ( за цигари, билетчета за лотария и т.н) проблемът си е твой.

67

Анонимен

преди 7 години

Ако една нация има здрави устои, това е за векове. Виж чехи, поляци, унгарци - има соц, няма соц, има немци, няма немци - те са си все с поглед в бъдещето. При нас какво - обясняваха ни какви сме велики, ама падна СИВ, няма ги лесните кинти от СССР за развалени консерви и си пролича какво сме - едно стадо, което всъщност изобщо не знае за какво иде реч. По-умните отидоха да градят нещо, другите стоят тук и гласуват за Тиквата и Корнелия, с изключение на една шепа идеалисти.

66

Анонимен

преди 7 години

ДО OMG_LuckerЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ,ЧЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИМАЛО МОЗЪЦИ.

65

Анонимен

преди 7 години

КАК БЕ,,НАЛИ БЪДЕЩИЯ(БИВШ..БИВШ) ПРЕМИЕР САМОДОВОЛНО(ПОДИГРАВАТЕЛНО) СЕ ХВАЛИ ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ(СОФИЯНЕЦЪТ) ЗАБОГАТЯЛ И ПОСТОЯННО ПЪТУВАЛ Я ДО ГЪРЦИЯ...Я ДО НЕ ЗНАМ СИ КЪДЕ ПО НОВИ МАГИСТРАЛИ!

64

БЛЕЙ,СТАДО!

преди 7 години

Да,ама банкянският неандерталец,на който му се кланят всички медии и всички овце всяка година си празнува поредния милиард.Долнодъбнишкият пъпеш с мозък колкото грахово зърно Влади Горанов,който казва,че няма пари за пенсии и заплати,в момента си строи палат в полите на Витоша за 4-5 милиона.Че дори в съседство прави такъв и на братовчед си.А вие се чудете къде са 16 милиарда дълг.Големите патриоти Каракачанов и Винкела пълнят гуши от български паспорти и огради по границата,а Лиляна от саниране

63

Анонимен

преди 7 години

Функционално неграмотните какво ли ще правят, като умрат мама и татко? КОЙ ще ги храни бедничките некадърници?

62

Анонимен

преди 7 години

МИ ТАКА СИ Е - БОРИСОВ СИ Е ИЗПЕЧЕН КОМУНИСТ, ОЩЕ НЕ СИ Е ВЪРНАЛ ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ ОТ БКП.ПРИ ТОВА Е МИНАЛ КУРС НА ОБУЧЕНИЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ, ДОКАТО МУ Е МАСАЖИРАЛ УШИТЕ.

61

Анонимен

преди 7 години

ТО ПИЛОТИ НЯМА ВЕЧЕ (НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ НЕ СТАВА) - те самолети ще купуват.нали тук на наша земя е окупационната американска армия, има и танкове и самолети, нека тя да ни пази.

60

Анонимен

преди 7 години

ОЩЕ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЯМА ДА ИМА И НАРОД.ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА ОГРАБВАНЕ НА ЕВРОСРЕДСТВАТА. КАТО СЕКНЕ ЕВРОКРАНЧЕТО, СТОТИЦИ ХАЙЛРАЗИ-ЧИНОВНИЦИ НА ГЕРБ, КОИТО СЕГА СА НА ХРАНИЛКА ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ.

59

Циник до 62

преди 7 години

Шепа хайдуци....обиращи луканки от стрехите...и честни мандраджии дойдоха на власт с помоща на болшевишките въшкари....Иначе господин Гешев щеше да ги изтреби , като ***!Печатари, и овчари превърнаха България в ***!Така, и до днес!

58

OMG_Lucker

преди 7 години

Важното е, че мозъците в Народното събрание са решили да купуват 8 самолета Грипен за 1.5 млрд. лева. И после до 2023- още 8! ЩЕ СЕ ОТБРАНЯВАМЕ дами и господа, може дори в настъпление да минем.Пари за хората- НЯМА. За Белене- НЯМА. За самолетчета обаче има!За 1.5 млрд. лева бих достроил Белене. А с парите за следващите 8 самолета бих пуснал тръбата от Русия. И бих я пуснал по турската граница. Ако смеят- да минат през нея.

57

Анонимен

преди 7 години

Така е от 44 година каскетите са на власт, и не са изпускали кокала за секунда

56

Анонимен

преди 7 години

Конграчулейшън Борисов, конграчулейшън... Такъв геноцид и под османско робство не е бил... конграчулейшън...

55

Анонимен

преди 7 години

Която и партия да доиде на власт се некъдърна защо защоти тия се местят като лалугери да не би да огладнеят