19

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

18

смЕх

преди 7 години

"Напънала се планината и родила мишка" въпроса е кога и другите червени милионери ще бъдат изритани, но най-смешното е че след време като нищо можем да ги видим сред гербавите *** там такива "спецове" ги лапат като топъл хлЕб (последния такъв пример е другаря Спас Гърневски верен кадър на БКП облажил се от всички партии които са на власт).

17

Анонимен

преди 7 години

СЪРЦЕТО МЕ БОЛИ ЗА ТОЯ ВИДЕН СОЦИАЛИСТ СВИНАР ЕДЪР КАПИТАЛИСТ МИЛИОНЕР- И СЕГА НА КЪДЕ БЕЗ ВИДНИЯТ СОЦИАЛИСТ ЕДЪР МИЛИОНЕР КАПИТАЛИСТ- КАК ЩЕ Я КАРАТЕ ГОСПОДА. ТИЯ СРАМА НЕМАТ- ГАД.О.В.Е ЧЕРВЕНИ. ТОА НАХИЛТАК РАЗПРАВЯ ПО ТИВИТАТА АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ- А СЕГА КАТО ГО НЕМА В ПАРТИЯТА КОЙ ЩЕ ВИ ЧЕРТАЕ ПРАВИЛНАТА СОЦИАЛНА ИДЕЯ, А ДРУГАРЕ.

16

ФАКТ

преди 7 години

ТОЯ МНОГО Е ВЗЕЛ ОТ БЪЛГАРИЯ ,НО НАЙ-МНОГО СА МУ ДАЛИ ГЕРБ

15

Марешки

преди 7 години

Това, което постигнаха ГЕРБ с Цачева, ще постигнат и БСП, ако продължават да поддържат *** Нинова.

14

ЬЬЬЬ

преди 7 години

И СЕГА КАКВО?НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ БОРИСОВ И ГЕРГОВ ИЗБРАХ ЦАЦАРОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. НЕ ОТВАРЯ ЛИ НИНОВА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ФРОНТОВЕ С НЕ СЪВСЕМ БЕЗОПАСНИ ХОРА. НО ПОНЕ Й ПРАВИ ЧЕСТ, ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ МАЛКОТО ЗЛО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е БСП. НЕ ЗАСТАНА ЛИ ГЕРБ КАТО ЕДИН ЗАД ЦЕЦО С ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА, КОГАТО ЛЪСНА ЛЪСНА ЛЪЖАТА МУ И НИКОЙ НЕ ПОПИТА ОТКЪДЕ СА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА ПОКУПКАТА ИМ,СЛЕД КАТО ВИНАГИ Е БИЛ НА ЗАПЛАТА И ЕЙ ТАКА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАТРУПА ТАКОВА БОГАТСВО

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

Цял живот сред прасетата,живот ли е.

12

Анонимен

преди 7 години

"...режи дебело мезе от чужди луканки..."

11

bookworm

преди 7 години

Тази двойна гушка не е от работа в името на благото на народа.

10

БСП е обречена

преди 7 години

БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедният българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не се пречисти напълно и не стане истински представител на бедните слоеве от населението.

9

ГЕРБ ГО ЧАКАТ

преди 7 години

ВЕЖДИ РАШИДОВ СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ СУТРИН ПО ТВ КАТО ЗАЯВИ ,ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗА ОПЕРА ИМА ТЕРЕН ЕДИНСТВЕНО В ПАНАИРА НА ГЕРГОВ,ДРУГИ ТЕРЕНИ НЯМА В ПЛОВДИВ И БЛАГОДАРИ НА г-н ГЕРГОВ,ЧЕ ЩЕ МУ ПОСТРОЯТ В ПАНАИРА ОПЕРА ЗА 60 МИЛИОНА А ЧЕ ПАНАИРА ИМА 160 МИЛИОНА ЗАЕМИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО И ТОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ МУ ГИ ВРЪЩА НЕ СПОМЕНА

8

Анонимен

преди 7 години

...не разбрах какво означава обръщението 'господин'. Ако все още е другар, да си отива вкъщи по-живо, по-здраво. Ако е гражданино ще го водят направо за разстрел за предателство на идеите на марксизма тире ленинизма. Това буржоазно обръщение е резонно. Едър капиталист е и експоататор на драгия пролетариат.

7

Анонимен

преди 7 години

Тези кви са мастити, като герои от Макс Пейн или новия филм на Киану! Тръпки да те побият. И как само се изразяват. Джаба!

6

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

5

Циник

преди 7 години

Партийният милиардер , загуби срещу партийната милионерка!И червената мафия си остана - мафия!

4

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

3

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

2

иван

преди 7 години

Е , сега ще си остане почетен председател , че то без глава не може , абе вие хората на луди ли ги правите с това театро !

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Този толкова е...взел от партиятя и държавата,че има да връща и след пет...поколения.