6

Анонимен

преди 7 години

до 2 Рещението е твърдо против Русия. Баце го смъкваме от власт и договора се променя. СТАТУТА НА РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРЕЯ СЕ ПРОМЕНЯ. Парите им се замразяват. Паспортите им се променят с българско гражданство. Тези които не са съгласни ги изпращаме с еднопосочен билет за Русия,Чечения,Грузия и натам.

5

смЕх

преди 7 години

Нещо от цялата тази драсканица не е много ясно и без да ставам адвокат на "Газпром" само ще попитам кой подписа сега действащия договор (не беше ли тиквата) и не на последно място това вдигане на цената у нас с 30% има ли нещо общо с "Газпром" ???

4

Хм

преди 7 години

А дали германските химически концерни ще са доволни в България да се възроди химическата промишленост при постигане на цени като техните?????Иначе всичко е въпрос на договаряне.Впрочем,какво стана с прословутата диверсификация?"Проевропейските" политици ни надуха главите с нея,а реално нищо не правят.В Германия си направиха "Северен поток" и цоцат евтин газ,а тука "Южен поток затъна в блатото на корупцията и чуждия слугинаж....

3

Анонимен

преди 7 години

Ами,ако "Газпром" заведе дела за неустойки на провалени от нас съвместни проекти ще ни спаси ли Европейската комисия и как тези неустойки ще повлияят на цените на газ у нас,а??

2

Анонимен

преди 7 години

Ами като подкрепяте санкции, най-логичното нещо е да си вземат парите обратно.. и за решенията на няколко депутати сега ще плаща целият народ.

1

zeus

преди 7 години

Не че нещо, ама последният договор с "Газпром" е подписан 2012 година от Баце, за срок от 10 години, тогава много се би в гърдите, че ни е издействал по-ниски цени. Иначе ако не беше наминал Маккейн и бяхме построили ЮП не само щяхме да договорим по-ниски цени, ами и да вземаме пари от транзит, вместо да ги плащаме на Украйна както е сега.