55

Анонимен

преди 7 години

Сега Флорианчо (т.нар. шеф на ьTV) ще чака на тръни да му се обади Шиши и да му каже тази вечер да пуска ли Славито или да го спира. Не му е лесно на човека ... и в двата случая му изстива столчето. Кофти служба си е избрал.

54

Анонимен

преди 7 години

Мафия...на всеки ъгъл...такова беззаконие не имало никога...безвластие...

53

Анонимен

преди 7 години

този път дългия е посочен да предизвика напрежението , като повода ще е т.н. референдум, който няма да се състои на практика по начина, по който беше поднесен за гласуване на хората

52

Девера

преди 7 години

Що пък съм я назначил? Ама, че въпрос - поне знам, че става за една работа, пък другите отде да ги знам дали стават.

51

ЕЙ...

преди 7 години

..МНОГО Е "ПРЕСТИЖНО И ДОХОДНО" -----ДА СИ БОРЕЦ ЗА ИСТИНАТА!УЧИНДОЛСКИЯ ----ОТДАВНА ГО Е РАЗБРАЛ...само вие се лутате , ката слепи прасета....ха,ха,хаааааааааааааа

50

Анонимен

преди 7 години

Двама *** на снимката какво очаквате от тези хора.........

49

Анонимен

преди 7 години

Аз БТВ не гледам от както ми взеха жената в предаването - Смени жената и я дадоха на друг! А слави е дрът ялов гейй, който само се оплаква като ку...ва

48

Кандидат-репортерка

преди 7 години

Искам да ме назначите в НОВА ТВ.Препоръки: и аз имам девер.

47

Анонимен

преди 7 години

shouto na slavi e shou, a ne politicherko predavane. takiva interviuta s jurnalisti triabva da stavat v dr. spezialni zatova predavania, ako im se rasreshi ot korupnite tartori.

46

Балдъзата

преди 7 години

До Баджанака.И аз такасе чудех, докато брат му навлизаше във вътрешното ми пространство. Хи-хи-хи ... Само дето, тюх да му се не види ... не беше депутат.

45

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, че Слави ги вади на показ тези *****Никой друг няма смелост за това май.

44

u2

преди 7 години

До Анонимен 33- Слави си е чалгар ,но не в това е проблемът...Той е обикновена маша в ръцете на една от няколкото враждуващи по между си групировки...Вярно е че периодично вади истински кирливите ризи ...но само на противника. Да сте го чували да лае по Пеевски??? Ами да е разследвал ЛукОйл???

43

Анонимен

преди 7 години

''Путин е виновен! Путин спираше всичките тези проверки на кметове, аз си знам!''Защо този коментар липсва? Русофобите да не са болни от питеен уран?

42

"КОФТИ ДЕЛБАНА&

преди 7 години

ВСИЧКО ИДВА ОТ .....НЕПРАВИЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИТЕ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ ОТ БЮДЖЕТНИТЕ ПАРИ-----за всички ТВ....и за Слави Учиндолски....ХА,ХА,ХАААА"КОЙ --КАКВОТО ЩЕ ДА ТИ РАЗПРАВЯ---ЗНАЙ , ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ"....в случая ...за мноооого пари...ха,ха,хаааааааааааа...

41

Анонимен

преди 7 години

Що ги няма умните и красивите сега? Ето ви демокрация!

40

Баджанака

преди 7 години

Абе, как тази кака без да е женена им девер?

39

Оруел

преди 7 години

Какво се учудвате живеем в брутална диктатура и мизерия като африканска държава! Пием от чешмите уран, дишаме най-мръсния въздуха, най-ниските доходи на голямата смъртност. Първото обещание беше че ще спрат парите на инвалидите ,че лъжели!до 30 години няма да ни има ако не се вземат радикални мерки!

38

474

преди 7 години

Излиза, че най-големите престъпници са в парламента. Ами да го ограждат с подлива тел и да го правят затвор!

37

Осъзнайко

преди 7 години

Верно ли Шиши държи двете вай-вай национални частни телевизии? Пък аз досега си мислех, че са независими, професионални и радетели на журналистическата етика. Ми то все едно да си помисля, че в бардак работят само непорочни девици. Лелей ... как да се не бях сетил досега. А вие?

36

Наблюдател

преди 7 години

Да видим довечера кой дърпа конците на марионетния шеф на БТВ. И ще стане безпощадно ясно кой стои зад тази "толкова независима и професионална" телевизия. Защо е нужно да се спира предаване в което има сигнали за корупция и задкулисие? Нали сме правова държава - засегнатите могат да се защитят по подобаващ начин в съда и съответно да съдят клеветника, ако изнесените от него неща не са истина или уронват доброто му име.