7

Анонимен

преди 7 години

200 лв пенсия, само защото цял живот си си клатил краката - това е минималната пенсия. Хората, които са работили, вземат няколко лева повече. Защо тогава да работят?

6

соцялно слаб депутат

преди 7 години

!62лв минимална пенсия с 40г трудов стаж ,какво не му харесвате.Искате заплати и пенсии като в Косово или Румъния ли ?

5

ГЕРБ+ДПС+ПФ

преди 7 години

ДПС са винаги във властта. Гласуваш за ГЕРБ получаваш ДПС.Президентът да инициира референдум:1. Заплатата на депутатите да не е над 1000 лева - независимо от участие в Комисии.2. Всички партии начело с ГЕРБ и ПФ да си върнат субсидиите.3. Веднага да падне цената на парното и тока.4. Да имаш право да се откажеш от топлофикация еднолично, без да зависиш от съседи, през комунизма трябваше разрешение от колектива.5. Не живееш ли повече от 181 в БГ, нямаш право да гласуваш в БГ.

4

Анализ

преди 7 години

На фона на нестабилността, която излъчва президентската институция след серията грешки на президента Радев, е много важно да имаме час по-скоро стабилно правителство. Явно преговарящите осъзнават това и са готови на повече компромиси.

3

Киро

преди 7 години

Смях къде останаха обещанията на Патриотите веднага свалиха гащите смешници срам и позор

2

Патриотеее...патри..

преди 7 години

Патриот е душа дава.... 200-300 кой го е еня. Важно е алъш вериша да тръгне.

1

Браво!

преди 7 години

Браво!Ето това са истински патриоти! В името на националните приоритети и на стабилността на държавата са готови да пожертват теснопартийните си интереси!Браво!