6

Анонимен

преди 7 години

И масовата миграция е акт на война, защото изведнъж милиони души наведнъж се опитват да ни вземат ресурсите, от които зависи нашето собствено оцеляване.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Идеята на баба Меркел за селата не е лоша. Особено за България, където селата запустяват и се обезлюдяват.Проблемът е в това, че така наречените "бежанци" не са работари, а са консуматори.Те идват в Европа не, за да работят, а за да получават социални помощи, от които да живеят.Техният стил на живот е познат от нашите ромски махали.Цял живот чакат някой да им даде ... жилище, пари, дрехи, безплатно лечение ...Така че сметките на бабишкерата ще излязат криви.

4

Анонимен

преди 7 години

Значи, по-абстрактно погледнато, има 2 основни линии, които мотивират различните гледни точки по отношение на бума на миграцията: 1. че културите трябва да продължат да проникват една в друга, докато се разтопят напълно, и тогава няма да има никакви проблеми, и 2. че войната и съревнованието са част от природата на човека, защото тече непрестанно съревнование между хората за ограничените и недостатъчни за всички ресурси.

3

Анонимен

преди 7 години

Е това вече малко в повече ми дойде...кви германци сте беее?

2

Анонимен

преди 7 години

И ние ще дадем съвет на бежанците: Изберете Германия!

1

Анонимен

преди 7 години

Пастърмата пак продължава по същия начин и въоще не се отказва да разнообрази немския ген - същото се опитва да прави и баце в бантустан!