152

Горан

преди 7 години

Номера е да се промени статуквото. С референдум ли, или с други мерки, но трябва да стане така, че да има значение за кого гласуваш!

151

ХА-ХА

преди 7 години

НЯМА ТАКАВА РЕКЛАМА!!! ТАЗИ ВЕЧЕР ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛЕДА ПРЕДАВАНЕТО ХАХАХАХАХ

150

БОСФОРА ТВ

преди 7 години

Повече турски маанета и ще удължим договора!!!

149

comment

преди 7 години

Нека отиде пред парламента тоя плешивец и ще се изкефя да няма никой с него пък тогава да го видим. Нещо много му порасна работата на тоя измислен шоумен. Слави се държи не по-ралично от Борисов, просто различна по вид мутра.

148

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 179Дългия комсомолски секретар, като иска да прави политика - да прави партия и да се явява на избори, пропорционални, и ако спечели тогава да приказва.

147

Анонимен

преди 7 години

Обединени мафиоти ,господа политици и ти аптекарю,скоро ще дойдем да вземем душите ви.

146

Анонимен

преди 7 години

Истината е че от БТВ се опитват да ограничат свободата на словото.

145

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов е най голямата политическа сила,целият тюрлю гювеч от обединени мафиоти ,ГЕРБ,БСП,ДПС не могат да направят процента който Слави би взел.Не може да не зачиташ гласа на над три милиона граждани а да зачиташ избори и да съставяш правителства със общо около 800 000 гласували,пародия,ДОСТ дръпна два процента от гласовете на ДПС а пък видите ли ДПС катери ,хаха ами обединените мафиоти и те катерят хаха от де веее.МАФИЯ

144

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 173т.н. референдум, съгласно закона за референдумите НЕ е задължителен! Точка!

143

ист

преди 7 години

Слави се помисли за велик, а е обикновен чалгажия.Референдума беше краен, за това не го подкрепих. Явно малко си учил - бързите работи стават с революция и кръв. Народът е против това.Детският труд е забранен и трябва да си платиш.

142

Анонимен

преди 7 години

Вчера сина ми на 7 годинки, видя снимката му във вчерашната статия и ме бита:- Този престъпник ли е ??Втрещих се как необремененото съзнание на едно дете, възприема този субект. Ще ми говорите за референдуми. Едно дете ви казва - този е престъпник !

141

Анонимен

преди 7 години

Слави е милиардер,държи се като мутра и живее като мутра .Движи се с охрана и кара като премиер по улиците сякаш е сам.Той не може да бъде морала на нацията с пошлите си стари секс вицове.С помоща на телевизия издържана от други хора в предаването си да се прави на политик не е уместно.Да си направи телевизия,партия,да я финансира и да си построи структури из страната и тогава ще го видим колко струва.Сега да ми прави референдуми с въпроса-искате ли да паднат данъците и заплати по 5000лв е ок

140

Анонимен

преди 7 години

Нищо не става от тоя. Селски музикант. Да ходи по учиндол да удря тъпана и това е. Сиромахов и сценаристите му също за нищо не стават. Абсолютни бездарници.

139

Петър Папазов

преди 7 години

Ако от екрана на БтВ някой призове за агресия, незачитане на държавните институции, поругаване на Народното Събрание, безредици и пр. то според закона и правилника на СЕМ телевизията ще трябва да бъде яко глобена. А Слави нито е народа,нито референдумът му е представителен. Така че да не се изживява като нещо повече от това което е.

138

kiki

преди 7 години

slavi naroda veqe n[ma doverie na nikoj . napravi ti pone ne]o na tebe razqitqme/

137

Анонимен

преди 7 години

Като иска да протестира - да ходи на жълтите павета! Като иска да си пробутва отворените писма - да си плати рекламно време, да си го маркира като платена реклама, а хората да преценят - да гледат или да не гледат рекламата. Явно това лице си е надсмогнало масрафа и това му е най-важното нещо в живота - да поставя ултиматуми! Славчо, има и по-важни неща в живота, ама откъде да знаеш - ни дете, ни котЕ!

136

cecka

преди 7 години

davaj slavi nie sme s teb

135

УУУУУУУХАХАХАХАХАХХА

преди 7 години

"Язди кон, стана една амазонка на възраст, но сега малко поувяхна след изборните резултати"

134

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

ЗАКРИВАЙ.... На тоя отдавна му мина времето... нито тъ.пото му шоу става за гледане, нито референдума му става за нещо.....

133

Анонимен

преди 7 години

Слави толкова много иска да е политик , но никой не го иска в партията си! Първо се подмазваше на Костов, после на "царя", после на пожарникаря и след като всички му отказаха, започна да ги плюе! Нито пее добре, нито текстовете са му на ниво ,нито е добър водещ. Би трябвало да го свалят от ефир завинаги.