37

Анонимен

преди 7 години

Това е невъзможно,не може да има още кухи *** които да се връзват на файрмена и физкултурника още, не вярвам !!!!Ако пак спечелят другарите от герб,възирам от тук, е че засяга някой,но..в тая псевдо държава пропота от промити герберски мозъци не оставам и секунда повече,бетер комунизма е тук вече !

36

верно ли

преди 7 години

абе тука само червени каскети пишат бре.добре че тоя *** никой не го чете.хаха ще ядете пак пожарникарския маркуч.спокойно може да изтриете поста ми аз ще си го преместя в другия крачол.червен ***

35

Избирам

преди 7 години

бюлетина номер 10

34

Анонимен

преди 7 години

НОЖА Е ОПРЯЛ ДО КОКАЛА ......СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ......БЪЛГАРИЯ ИЛИ ГЕРБ.....АЗ ИЗБИРАМ БЪЛГАРИЯ

33

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера българите мазохисти ли сме не виждаме ли че държавата пропада с тези партии които пак се готвим да изберем!?!?Герб и БСП са управлявали България по около. 8 години и какво постигнаха: фалити, корупция кражби безнаказност, българите са най бедни болни и нещастни в Европа! И двете обещават че няма да допуснат в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния! Мислете пак ли искате същото!

32

Хитър Петър

преди 7 години

До АнтиГЕРБНе мислиш ли, че БСП и ДПС ще смелят не ГЕРБ, а теб? Това, ако е протестен вот, направо ми е жал. Аз не бих гласувал за партии, които управляват с турски и са против интересите на България. За протестен вот бих избрал друга българска партия, но не и БСП или ГЕРБ. Трябва да си луд, за да гласуваш за тях. Категорично се противопоставям на тяхното управление и техните отвратителни коалиции, които съсипаха България.

31

Анонимен

преди 7 години

Радев да се готви да назначава второ си служебно правителство, след оставката на ГЕРБ. Може да мине рекорда на онзи, предния президент!

30

Русенец

преди 7 години

Ако не ви увелича данъците Община Русе няма как да си плаща заемите!Гарантирано от герб !!!Правя изказване относно поемането от Община Русе на заем в размер на 10 млн. лв., за срок от 10 години,по линия на герб естествено..Г-н Стоилов, защо ви е кредит за 10 години? Кой Ви е казал, че ще бъдете кмет на Русе още 10 години или искате друг да оправя бакиите след Вас?

29

Анонимен

преди 7 години

А кой подкрепи повече от мощно, Ц.Цачева от Турция? Борисов ако са ти казали, че си крадец, може да е вярно. Но, че си лъжец е повече от ясно. Внимавай, точат се и да върнеш някои неща.

28

Анонимен

преди 7 години

Споко бе, Цветанов е подготвил всичко. Чувалите вече са забеременини. Очакват само носачите.

27

Анонимен

преди 7 години

Аз се чудя защо 1 познат от щаба на Герб в 1 тефтер ми искаше данните уж за да ме пише в секционна комисия а после каза че бройките били запълнени а то да вземе 50-така от ГЕРБ а за мен един слузест остана. Затова на изборите отивам и гласувам за промяната с номер 10! Ако гербаджиите не ме бяха измамили с парите щях да пусна за тях с номер 11/50 лева са си 50 лева 1 стек цигари ще пуша/ но те ме измамиха най нагло и пускам за промяната с номер 10!

26

Анонимен

преди 7 години

Пак ли ще участваме в шоуто с гласуването, а после ще сменят протоколите и чувалчетата с бюлетините?

25

To6

преди 7 години

Ако това се случи, жална ни майка. Но тази измислена агенция е много съмнителна. Трябва да не допуснем това.

24

Анонимен

преди 7 години

Дори и герп пак да фалшифицират изборите, вече ще имат сериозна опозиция в лицето на президента, добре че *** ирландската пастирка на Боко си замина безславно

23

Анонимен

преди 7 години

Ще подаде оставка за 3ти път

22

Gerb Over

преди 7 години

ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50

21

АнтиГЕРБ

преди 7 години

Вота ми е протестен ! пп. ГЕРБ могат да бъдат смляни, на кайма единствено от БСП! ппп. не вярвам на нито една партия, че ще промени системата в положителна посока, но поне да стопират безобразията особенно онова през посл 10на год с примата милардер ББорисов! Върха на наглостта бе, че през проследното им пребиваване във власта като бе вече всичко окрадено, ГЕРБ имаха наглостта да изтеглат външен заем и него да опапат!

20

Анонимен

преди 7 години

Не забелязвате ли, напъните на журналистите да говорят за това, че хората идващи с автобуси ще гласуват за ДОСТ. Не те няма да гласуват за ДОСТ. Те ще гласуват за ГЕРБ, защото на президентските избори най-много гласове за ГЕРБ имаше от ТУРЦИЯ. Как си представяте ГЕРБ да има около 60 000 гласа от ТУРЦИЯ и ББ да казва, че няма нищо общо с Ердоган. А давайки своя глас в България, никой няма да може да упрекне ББ, че е спечелил с гласове от ТУРЦИЯ

19

Анонимен

преди 7 години

Искам да поздравя борисоФ с песента....милионерче....

18

Анонимен

преди 7 години

Този само поради факта че избега като уплашено куче само преди 2 месеца, как има наглостта да се реди пак. Все едно да си подам оставката от работното си място и след 2 месеца да се фишкам, какво ще направя с фирмата като ме върне на длъжност, как какво ще я закрия.